הכר את החדר!!!

efratushke

New member
ספריה למעלה!!!!!! ממממ כן! ../images/Emo13.gif

המדף שאני צריכה שיהיה בהשיג יד תמידי - מדף הבצפר!!! יש שם מחברות, ספרים, קלסרים, דפים וכל מה שחלמתם לעצמכם (לא!!!) חחח
כרגיל יש קישוטים... פסל חרות מפסל החירות.. תא טלפון בריטי מלונדון... ו... לא יודעת אם שמתם לב יש לי על המדפים כל מיני דברים שמייצגים מדינות - אורגינל (כולם מטיילים בבית הזה חוצממני חחחח) המדף העליון - אהוב ליבי... זה מדף שדווקא אני אוהבת בשמים, דאודורנטים, תרופות, יומנים ישנים שלי, הדיסקים הטראומתיים שכשמפתחים את התמונות אז קונים גם דיסק ויש תוכנה מפחידה על המחשב.., בלונים ליומי הולדת.., תכשיטים... בלאט! המדף הזה פחות מסודר.. ובננו, רק אני ועינב (וגם איתי גלוסקא וצאלה לכשיהיו אצלי), יכולים לראות אותו!! כי הוא גבוהה.. וכרגיל!!! קישוטים ושטויות!!!! כל הספריה!! ארגזים! *אוווווווווווווווווווו* השניים הצבעוניים - מכתבים וכאלה.. הארגז הקטן האמצעי - צמות ארוכות שלי שעשיתי קוצים פעם (היה לי שיער עד התחת וקיצצתי!!! אז שמרתי את הצמות) הגדולים.. אני חושבת שיש שם פוליפוקט וברביות או משהו חחח! אני מתכננת לתרום את זה
ויש את הבובה התלויה - כפרה עליה *בוינגי!!!!!!!*

efratushke

New member
הספריה מהצד..

שני ציורים של ציירת מאוד מוכשרת שהכרתי באינטרנט... אבדתי את הקשר איתה ואני גם לא זוכרת איך קוראים לה.. אבל זה תלוי אצלי תמיד וזה מהמם!! בטח נשמע עליה יום אחד!!!

efratushke

New member
מממ... הציורים לא פוטוגנים חחחחחחחח

עוד תמונה מהבוק של קלרה ששמו בישראל "בוקלרה"
אוף קלרה כזאת כוסית!!!!! אני אוהבת אותה!!! גם הכפכף שלי משתטח לו שם חחחחחחח והדובי על הכסא נראה מת חחח גם בזכות הצלמת המהוללת - התמונה יצאה כל כך איכותית וכל כך ברורה!!!

efratushke

New member
ממשיכים נגד כיוון השעון,

ומגיעים עכשיו לטלוויזיה!!!!!!!! אויי כן!! הטלוויזיה! ואמרו אמן!!! תגידו, מה נעשה בלי טלוויזיה?! ואל תגידו לי "מה?! טלוויזיה! כולה טלוויזיה! אפשר לחיות בעליה!! חולה!!" אז אני אענה לכם שאני חולה בלי שום קשר לטלוויזיה, ואם לא היתה לנו הטלוויזיה לא הינו יודעים כל כך שיש להקה מאגניבה בישראל שקוראים לה "הדורבנים", אם אנחנו כבר מנסים לשבח את המהפכה התעשייתית, אנחנו נזכיר לכל את המצאת הטלוויזיה! אך... איזה נחת
מצד ימין למעלה: קישוטים................ יש שם כתר שהתחפשתי איתו ל"מלכת התינוקות"... ובאותו ערב בפורים באתי עם הכתר להופעה של הדורבנים והם אמרו שאני "מלכת אסתר" שבעצם זה "אסתר המלכה!" כי אין כזה דבר "מלכת אסתר" כי אז צריכים לשאול: "איפה זה אסתר...?" יורדים! *עוד דיסקים... כי אין לי... *קצת מהאוסף הבקבוקים שלי הסבר על אוסף הבקבוקים שלי: אני אוספת בקבוקים עד שאני מגיעה ל22, שהפקדון שלהם זה 5 וחצי ש"ח (המחיר של הסקסוק קולה בקיוס של בצפר אצלנו) ואז לפי המצב רוח: או שאני תורמת את הכסף לסרטן או משהו, או שאני קונה בקבוק קולה
*יש שם חלילית... *קלטות וידאו *ומכשיר למדידת לחץ דם!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תשאלו אותי למה אני צריכה את זה!!! אני היפוכונדרית!!!! הלחץ דם שלי קצת נמוך....... (אנמיה וכאלה.. גם קר לי כל הזמן..) הטלוויזיה: עליה יש בובה שיושבת על לב שקבלתי מחברה למומולדת (רוב הקישוטים בחדר זה מחברים...
), ויש שלוש פמוטים עם נרות (הנרות צבעוניים.. אתם לא יכולים לראות..) הפמוטים מאיקאה!!!! (איקאה הבית השני שלי.. חוצמהבארבי.. והבצפר... ועכשיו גם החלטתי שהבית של עינב וכתומה הוא הבית השני שלי... יש לי מספיק בתים... אך.. אין כמו בבית
)!! רייגע!!!!!! מה יש בטלוויזיה?...!?!?!?!??.....!?!?!? אני מזהה שזה ערוץ 24! אבל זה הזוי!!!!!!!!.. מתחת ממיר דיגידיגידיגידיגיטלי! מתחתיו.. מממ משהו שנראה כמו וידאו.............
מזמן התאבד!! ובצד ספרים של בצפר!!! ישששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efratushke

New member
עוד זווית לטלוויזיה ../images/Emo9.gif

חברה! תנו כפיים!! קצת כבוד!!! כמה אבק.. מי ישמע.. קבלו את זה בהבנה!!! בטח ניקיתי יום לפני............ אמרתי כבר שהחדר שלי הוא בית חרושת לאבק!!!!! מישהו כבר זיהה מה יש בטלוויזיה?! זה נראה כמו חיקוי של צביקה פיק................. כתומה!! תראי איך הפציצו אותי בספרי פסיכולוגיה סוציולוגיה!!! הוכחה!

efratushke

New member
כיוון השעון.. עכשיו הפאדיחה ../images/Emo13.gif

אז יש פה... "מערכת"... ועוד כמה דיסקים (כן צרובים.. אבל זה רק למטרות טובות!! אני צריכה את זה ללימודים!!!!! סליחה! למישהו יש להשאיר לי את הדיסק של דג השמך?! לא! נכון?! ואולי יש לכם את הדיסק של הקטעים הבארוקיים שצריך לדעת לבגרות?! גם לא! יופי.. אני שמחה שכולנו מסכימים.... חוצמזה שהמון שירים של יוני בלוך עדין לא יצאו בדיסק..) לא צורבים ישראלי!!!! יש על הדיסקים הצבורים כדור כתום שקבלתי מהמורה שלי (בטח הצטיינתי במשהו בפעם הראשונה בחיים!!!), דיסק של הדורבנים שאחריו יש בטח דיסק של גידי גוב או משהו.. שעון עבודת יד! מהמם!!!!!!!! אה כן.. גם תמונה של ששי ששמה בישראל "תמונ-ששי" מתחת (המפה לא אמורה להיות שקופה!!!! המצלמה הזאת.. גררר...) יש שקית עם בובות... וסטפר טראומטי עבורי.. זה סתם תופס שרירים וזה לא שורף שום שומן!!!! ואבק אבק אבק אבק......................... יש שתי מנורות.. חבל שלא צלמתי מה קורה שרק שתיהן מאירות

efratushke

New member
ממממ עכשיו תתקרבו קצת ../images/Emo13.gif

ממממ... התמונה הזאת היא לפני שסדרתי לצילום - כן!!! ככה החדר שלי מבולגן!!!! (אני אובסיסיבית לסדר בחדר שלי!!! ושל הכתומה אם חושבים על זה.. חחחחח שלא נדבר על ניקיון הגוף!! אתמול קניתי מנקה לשון כי אודטה המליצה!!! דווקא נחמד המנקה לשון הזה..)

efratushke

New member
ה-טרה לה לה (ככה אני קוראת לזה...)

הטרה לה לה זה האיזור בחדר (ואני מדגישה את האיזור!!) ש... פשוט אל תגעו לי בו!!!!!! גם אין הסברים בינתיים..
פשוש להתסכל ולהחכים (לא באמת.. חחח) אז נגד כיוון השעון?..

efratushke

New member
הטרה לה לה ממשיך..

פשוט - לא לגעת!!! זה חלק נחמד מאוסף הכבשים שלי!!! אם יש חיה שאני אוהבת כי היא היצור הכי חמוד ביקום זה כבש! ...חלום חיי זה לגדל כבשל'ה קתנה בבית!! שתקפץ לי באושר כל בוקר (ובגלל שהיא תהיה קטנה אז היא תיפול הרבה ותלך עקום קצת..) ותבוא ללקק לי את הפרצוף בבוקר וכשאני אתעורר, תפציר בי "מממממממממעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" חלום חיי...................
אני יכולה לספר לכם שהכבשה הגדולה עם הלב והפרח (בצד ימין כזה...), קבלתי אותה מדנה גלית וכתומה... מממ הבובה הקיצונית משמאל.. שיושבת *קצת* מוזר... (לא הקטנה הפיצית.. זאת שלידה!!) קבלתי מכתומה! מממ מה עוד יש לספר?.. יש שם תמונה של בובה שקנו אותה במשלחת לפולין אצלנו.. קוראים לה זיגי.. ואני לא נסעתי.. אבל היא כבשה אז צלמתי (הכריחו אותי לצלם!!!) ושמתי את התמונה של הכבשה!!!! ממממ ויש שם בצד חתול או משהו! הוא לא קשור אבל לא היה לי מקום לשים אותו בכל החדר! חחחח!!!

efratushke

New member
ממממ בתוך הארגזים יש אוצר ../images/Emo13.gif

כשחשבתי על העיצוב החדש, חשבתי על להשתמש בארגזים האלה בפינת ישיבה! לשים עליהם כריות כאלה ולשבת... אבל.. אולי.. נו לא יודעת!!!!!!! יש את המפזר חום הענתיקה הזה... יש לי אותו מגיל ממש צעיר.. זה כי כל הזמן קר לי אז יש לי אותו.. כי באמצע חמסין לא יצליקו מזגן על חימום! ישנאו אותי! אבל זה מצחיק המפזר חום, כמה פעמים זה שרף את השקע!!!
הקפיץ את הפקק לכל הבית!!!! חחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב, אני אוהבת אומנות מודרנית כזאת.. (למרות שציורים האלה... לא משהו
אבל נחמדים מאוד!!! נחמדים מספיק בשביל לעבור את האישור להיות אצלי בחדר...) צייר אותם חבר יהודניק מהילדות של אבא שלי (או משהו בסגנון) שהיה קצב... לא יודעת!! חחחחחחחחחח אתם שואלים הרבה שאלות קשות!!! (שאלתם?..... מממ... טוב... חחח)

efratushke

New member
פינת עבודה!!!!!

מממ אין מה להסביר... אני צלמתי את זה די באמצע שתכננתי דברים, וגם למדתי... (יש שם את היומן החדש לשנה"ל הבאה ואת היומן הישן ו... משהו בפסיכולוגיה, אני יודעת?!) ממממ מה עוד? אני אוהבת צבע ורוד, שמתם לב? חחחחח תכירו את הקלמר החדש שלי!! הוא מהמם לא פחות מהקלמר שגנבה לי יעל דואני כוס.. לרוויה שיהיה לכולנו
ו..מאפרה שכשצריך משמש כמשקולת לדפים.. היי.. יש דברים מעניינים ביומן..!!! תמונה של זיגו..... חחחח "העט של כתומה".. רגע זה טוש!!! אני זוכרת את השיעור הזה!!!!!!!!!!! לקחתי לכתומה את הקלמר והתחרפנתי!! התחלתי לרשום: "העט של כתומה", החלפתי עט "עוד עט של כתומה" וכו וכו בסוף כולם החליטו לרשום לי בזה "העט של...", "העט של..." - כמובן שאני עשיתי סלקציה! היומן מספיק עמוס!!! אני גם זוכרת שבאותו יום אחרתי למבחן... ולא התעוררתי.. ו.. לא זוכרת! זה היה שבוע הזוי במיוחד!!! או ווה אני מקשקשת כאן....

efratushke

New member
או!

שכחתי להגיד לכם על הציור שיש על השולחן!!! המצלמה לא מעבירה צבעים טוב.. אני ציירתי פרח ו... זהו
המשך פינת העבודה - השידה!!!!!!! שזה שילוב של שידה למיטה ושידה לשולחן!!! זה פשוט הכל יחד!! איזו קואורדינציה מדהימה יש לשידה הזאת!!! תסתכלו לבד - יש כל מיני דבריפ - אין מה להסביר!!

efratushke

New member
לא לשכוח את הפח!!!

כפי ששמתם לב הצבע האהוב עלי הוא ורוד.. אז ירדתי לשפל המדרגה וקניתי פח ורוד התואם את הכלים שיש על השולחן!!!!! מממ אז מה יש לנו בפח? ממממ יש שם קרטון... למה? חחח בטח קניתי משהו... מוזר! מממ יש שם.. מממ... מעדן סויה (לא חלב!!!) בטעם שוקולד אם אני לא טועה... טוב זה מה שאני רואה חחחחחחחח מה זה חשוב בעצם?!?! אוווו...... ומתחילים לראות את המיטה השמיינה שלי

efratushke

New member
הקיר שמעל לשולחן ../images/Emo13.gif

היה פעם חלום שאני רוצה מנורה תלויה כזאת מתנדנדת כמו שיש בסרטים של החקירות במשטרה! וזה ממש נמוך ומגניב וזה משמם מנורת שולחן!
מממ כן... הזה שתלוי.. פעמוני רוח! איך קוראים לזה?! זה לעט עתה האהיל של המנורה שלי חחחחחחחחחח (כבר אמרתי שבגלל שעדין לא החלטתי מה העיצוב, הכל אני עשיתי מגניב כזה.. איך שבא לי חח! נו לא יודעת להסביר!!) הכי חשוב! טבלת ייאוש!!!!!! האמת שהטבלה הזאת ארוכה מדי.. לא רק שהיא עוברת את פסח (סוף הלימודים), ואת יוני (סוף הבגרויות), היא גם עוברת את הגיוס המתוכנן שלי!!!!!! העיקר הכוונה... חוצמזה שנחמד לספור יום.. ועוד יום.... יום.. ועוד יומיים......... בטבלת ייאוש רשומים מבחנים, עבודות להגשה, שבתות וחגים, נו אתם יודעים!!! לוח שנה בסטייל!!! וואו! אני אלופההההההה בלבלבל את השכל!!!!!!

חחחח..גאה לבשר לך שאת לא לבד.. ../images/Emo13.gif

ואפילו לא שמתי לב לשגיעות קטיב...חחח.. כנראה באמת שזה בגלל החוסר בשעות שינה...
ולחשוב שעוד פחות מ3 שעות אני צריכה לקום לפסיכומטרי...

למעלה