הכאב שאת מציינת ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif
כשאת מוציאה את הטמפון נוצר בגלל שכשהטמפון נמצא בתוכך נוצר מאין וואקום, ואז כשאת מושכת זה מאד כואב
, וגם שרירי הנרתיק מתכווצים על עצמם כתוצאה מזה גם קשה להחדיר טמפון חדש נסי מעט לפני שאת שולפת את הטמפון לשחרר מעט את שרירי הנרתיק, זה ייקל לך מעט על הכאב
,אצלי תופעה כזאת לא מלווה אמנם בכאב, מתרחשת בעת הסקס, מאהבי אוהב לשחק לי עם הנרתיק בזמן החדירה וזה מצויין גם מבחינתי
, והוא שולף את איברו ממני בתנועה אחת לאחר מס' תנועות חדירה פנימיות, והנרתיק שלי מנסה להשאיר את התחושה שהוא אוהב (שהוא מלא
) ומתכווץ מתוך מחאה קלה על החלל שנכפה עליו, ולפעמים כשהוא מנסה שום לחדור אלי, מיד לא הולך, לאחר שהבנתי את התופעה הסברתי לו מה קורה (ושזה לא בהכרח קשור בו וחוסר יכולתו לחדור) אבל לפעמים הוא שוכח, והנסיון החדירה עצמו יכול לכאוב, אבל לאחר מס' שניות הכל נפתח ומוכן לאיבר של המדהים שלי
בקשר לכאב בכלל שאת מציינת + בחילות א. נסי לברר אולי את אלרגית למשהו ממרכיבי הטמפון לכי תדעי ב. במידה ולא לדעתי את נכנסת ללופ נפשי,
שאת כל כך מתוחה ובטוחה בתגובה שלך שזה כמו נבואה שמגשימה את עצמה, לדוגמא היתה לי חברה, באמת לא מטומטמת אבל כל פעם לפני מבחן היא היתה בטוחה שהיא תכשל, ובגלל הלחץ באמת לרוב זה קרה למרות ששיעורי בית הינו עושות ביחד וממש היא שחתה בחומר
המח שלנו זה נשק מאד חזק
ששולט ברוב
מה שנעשה בגוף שלנו, ולצערנו לעיתים נגד עצמנו כביכול, לדעתי בלי בושה אולי תגשי לאחות של מרפאת נשים שתסביר לך את תהליך החדרת הטמפון או אפילו תנסי להעזר באמך אין בושה בלבקש עזרה
, בכל מקרה מקווה שתמצאי שלוות נפש בנושא הקדם, ותרפי מהלחץ, הלחץ הוא האוייב הכי בעייתי שלך
בהצלחה שגיתא