הכרעת ויכוח

הכרעת ויכוח

היה לי ויכוח עם זוגתיבנוגע לגודל איבר המין הנשי. היא טענה שעל פי ההגיון גודל הנרתיק יהיה בהתאמה עם גובה האישה, אני טענתי שכיוון שהחוקיות הזאת לא עובדת אצל גברים (לפי השמועה, לא ניסיון אישי) אין סיבה אמיתית שהיא תעבוד אצל נשים. ועכשיו אנו מטילים את זה להכרעת המומחים (זה אתם).

אולי תסביר מה זה גודל

אבר מין נשי. מאיפו אתה מודד ומה הכוונה בדיוק . לגבר יש אורך . מה יש לאישה שנימדד ??

אני חושב שהכוונה הייתה לאורך הנרתיק

מאיפה אתה מודד זה לא ממש משנה, כיוון שאנחנו לא עובדים עם סרגל.

אים הבחורה גבוהה 180

אז המשולש יותר גדול . אים נמוכה 160 אז הוא יותר קטן . החור הוא חור . ומיתרחב אחרי שהבחורה יולדת שנה טובה

תודה רבה

ואם יש מישהו שהשכלתו המקצועית עוברת מעבר להתקנת אנטנות וצלחות, אני אשמח אם גם הוא יענה.

ToryMaster

New member
אני באמת לא חושבת שזה קשור

כפי שאמרת, אצל גברים זה לא ככה, למה שיהיה אצל נשים?

לאיש . כתבתה הודעה

ליפני 24 שעות . מעט שטותית . לא ענו לך . אני ניסתי במשהוא . אז ממי אתה מצפה שיענה על שאלה לא לעניין . סתם קישקוש . שנה טובה

ayerLM

New member
שלום בנות אני צריכה עזרה דחופה..

לא ממזמן התחלתי להשתמש בטמפונים... אני חושבת שאני לא מכניסה את זה בכלל למקום הנכון
הייתי בטוחה שצריך להכניס את זה שם למטה לאיזשהוא מקום שזה כן נכנס ולא שם במקום אחר מקדימה לכיוון הגב... אני לא רוצה לדעת לאיפה הכנסתי את זה עכשיו כי משם יוצא גם דם.. אני כבר בדיכאון מרוב הניסיונות..

צודקת- סליחה..

בואי נתחיל מההתחלה... האם את יודעת איפה נמצאת הוגינה שלך? כלומר זאת שאלה די טפשית אבל כן- לשם צריך להכניס את הטמפון.. בעקרון- יש שם למטה שני פתחים- הוגינה ופי הטבעת.. עכשיו כדי להכניס טמפון לפי הטבעת אין לי מושג מה צריך אבל זה בטוח מאמץ מאוד גדול וממש כואב- כך שלא נראה לי שזה יכול להיות.. הטמפון צריך להיכנס לוגינה... אני אצרף קישור לכמה תמונות שאני מקווה יעזרו אבל אל תבהלו כי הן קצת.. בוטות.. אחת הסיבות שזה כל כך כואב יכולה להיות כי את לא מכניסה את הטמפון לתוך "התעלה". אני חושבת שכאן צריך קצת חקירה עצמית- תשכבי על הגב או תשבי, מה שנוח לך, ותכניסי אצבע לוגינה שלך.. תרגישי שהכיוון הכללי הוא כלפי מעלה בעיקול קל.. הטמפון צריך להיות שם- הבעיה שלפעמים כשאת דוחפת אותו הוא נכנס לרוחב או פתאום משנה זוית ואז לא נוח והוא לא במקום וזה כואב.. תשימי לב שכשאת מכניסה אותו הוא נכנס ישר עד שאת לא יכולה יותר להכניס את האצבע- אז זה אומר שהוא נמצא במקום הנכון (כשאת עומדת את לא צריכה להרגיש אותו)- בגלל שאת במחזור מין הסתם יהיה דם... אבל הדם עוזר לטמפוו להיכנס יותר בקלות כי הכל רטוב וחלק... יכול להיות שמרוב לחץ את לוחצת עם השרירים והם לא נותנים לטמפון להיכנס למקום שלו.. אני מקווה שעזרתי לפחות קצת- אתן מוזמנות להוסיף שאלות ותיאורים של המצבים השונים כדי שאני אדע איך להגיב יותר ספציפי.. והנה הקישור לתמונות- לי קצת קשה עם כאלה.. אבל כשצריך אז צריך.. אגב- הן מהקישורים של הפורום.. :) http://www.thebigvagina.com/diagrams.html (שוב- הטמפון צריך להיכנס לוגינה- תסתכלי בציור איפה כתוב וגינה....)

ToryMaster

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני לא משתמשת בטמפונים וגם יודעת איפה הדברים נמצאים, אבל בהחלט חשוב שיהיה מאמר כזה

שלום לך ../images/Emo13.gif

היתה לי את אותה הבעיה לפני חודש בדיוק. כשהתחלתי את הטירונות הגעתי למסקנה שעם כל הפעילות הגופנית באמת עדיף לי לעבור לטמפונים. אחרי הרבה נסיונות כושלים שתמיד וויתרתי והסתכמתי בתחבושות, ניסיתי שוב פעם. דבר ראשון, הטמפון באמת לא יכנס אם את לא רטובה.לכן עדיף לנסות את הטמפון בזמן אמת.
מבחינתי התנוחה הכי טובה זה כשאת בעמידה, רגלים מפוסקות מעט, ומכופפות. אני לא ניסיתי טמפון ללא מוליך, אבל אני מסופקת מהטמפון עם המוליך. אני פשוט מצמידה אותו לחור (ויש לי לב רגיש ככה שאני לא מסתכלת לשם אני פשוט עושה את זה עם הדמיון וההרגשה
) לפעמים מפספסת אבל מנסה כמה פעמים. ואז פשוט דוחפת את המוליך בעדינות ולאט ואז מרגישה עם האצבע אם הטמפון אכן נכנס.
אם אני מרגישה את הקצה שלו בחוץ קצת אני דוחפת אותו עוד טיפה עם המוליך כדי שהוא לא יצא. יומיים-שלוש היתה לי הרגשה כאילו הוא תמיד נופל ממני אבל תמיד רצתי לשירותים וראיתי תשובה שלילית, הוא אכן יושב במקום שלו כמו חייל טוב.
אחרי זה בכלל לא הרגשתי אותו.
אני מוכרחה לציין כדרך אגב שאני מאוד שמחה שהצלחתי להחדיר את הייצור הקטן הזה, כי הוא באמת הציל אותי אפשר להגיד ככה. בחום
הזה תחבושות ופעילות גופפנית מרובה ממש לא הולך יחד. זה זיעה ושפשפות.. הטמפון - פותר הכל

ayerLM

New member
בננות המון תודה לכן

אני עדיין בבעיה עם זה.. אני אספר לכן שבטירונות זאת הייתה הפעם הראשונה שידי נגעה בטמפון. פחדתי.. לא יודעת זה היה מוזר.. אבל לא רציתי לסבול, המוזר זה שאולי מרוב הפחד והדבר הלא יאומן שעשיתי עצרו את זה. מזל היה לי טקס והייתי צריכה להיות עם לבן כמובן. זה נורא כאב לי שהחדרתי את זה לשם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה. התמונות אכן קשות, אבל זה בסדר.. אני יודעת.. הבעיה היא שאני עד כדי כך.. אני לא יודעת למה אני לא מסוגלת להכניס למקום הזה אצבע זה פשוט יותר מידי בשבילי אז תתארו לעצכן בננות שאני עם הטמפון זה כאילו שאני לוקחת נשימה עמוקה ומנסה לדחוף את הטמפון לכל מיני חורים עד שזה נכנס. לפי התמונה אני רוצה להאמין ומקווה שהכנסתי את זה למקום הנכון ובדולינה, כמו שתיארת אני כן הרגשתי מן עקומה כזאת אבל אם אני באה לדחוף את זה עד לסוף כאילו שיש שם קיר... אבל אני ממש מרגישה שאי אפשר להוזיז את זה לשום מקום ברגע שזה נתקע שם. אז כששמתי את זה (תמיד בימי המחזור) היה לי קשה לשבת עם זה זה נורא הכאיב לי, כאילו שיש שם משהו שנתקע בזה.. עם התחבושות בימים הראשונים זה אסון, ההרגשה שזה עלול "לברוח" פשוט מתסכלת אותי, לכן החלטתי אז בטירונות בצעד די חריג לי, לעשות משהו מועיל למען עצמי כדי שיהיה לי יותר קל. כשאני עם הטמפון ובכלל בימי מחזור, אני מרגישה כאילו, נניח שאני יושבת או שוכבת שמשהו דוחף אותי שזה יהווה מן חסימה.. מקווה שזה לא נשמע מוזר ואז זה בכלל כואב לי כנראה עצם התחתונה באיזור של הישבן. אני אעקוב אחרי התשובות ותמשיכו לכתוב פנינים

עכשיו יותר ברור לי...:)

לפי מה שאת מתארת זה מצב ברור שבו את לא מכינסה את הטמפון עד הסוף עד המקום שלו.. לפי מה שאת מתארת את מכניסה אותו בדיוק עד המקום שבו צריך לכוון כלפי מעלה... כלומר- את מכוונת יותר מידי אחורה כלפי הגב וזה ה"קיר" שאת מרגישה שעוצר אותך ומכאיב.. הטמפון צריך לשבת יותר ב"עליה". כלומר- יש בתחילת "התעלה" מין הרגשה של מקום צר יותר עם שרירים שמחזיקים- ברגע שעוברים אותו מגיעים "למקום המיוחל" ששם צריך לשבת הטמפון- כשהשרירים שומרים עליו בפנים ואז אין הרגשה של "עומד לצאת החוצה" וכדומה.. אם את מרגישה כאב או שהוא עומד לצאת זה אומר שהוא נמצא כנראה ממש ב"מעבר" של השרירים ואז הם לוחצים עליו ולכן הכאב- או שפשוט ההרגשה שהוא חצי בחוץ (מה שדי נכון..). לכן לפי מה שהבנתי ממך את פשוט לכוון למקום יותר למעלה... אני מקווה שהתיאורים שלי יעזרו- בסופו של דבר לכל אחת מאיתנו גוף שונה ואני יכולה להסביר לך רק תוך כדי מחשבה על עצמי
ואני מציעה לך בתור הצעה ידידותית- תלמדי לאהוב את המקום הזה :) זה יביא רק טוב והבנה נעימה יותר של הגוף שלך....

ayerLM

New member
היי בדולינה ../images/Emo13.gif

תודה, עכשיו עשיתי עוד ניסיון והקודם פשוט החליק לי.. שונאת שזה קורה..אני חושבת שבהמלך 3 הימים האחרונים פספסתי 5 פעמים. עכשיו באמת שניסיתי לדחוף את זה למעלה, והרגשתי משהו האם זה כאילו עובר לי למעלה? שאני לא אעשה שם משהו.. אני יודעת חחח יקח לי עוד כמה שנים טובות להתרגל לדבר שיש למטה מה אני אעשה
אולי שאני אדע שאני מסודרת מהבחינה הזאת, אני אתחיל לחשוב אחרת על המקום הזה.. רק לא הבנתי איך זה שיש כאלו שמכניסות את זה מקדימה?? אם אני מכניסה את זה בכלל בישיבה.. ומאחורה..

ayerLM

New member
לפעמים אני מרגישה שזה מחליק לי..

אני מקווה שעכשיו זה ישב שם בשקט..

שגיתא

New member
היי חמודה בסופו של דבר אם לא מסתדר

לא חייבים בכח תמיד אפשר להשתמש בתחבושת היגיינית היום כבר לא מה שהיו פעם הן באמת סופגות, האמת שמעולם לא ממש התעסקתי עם טמפונים התחלתי לקבל בגיל מאד צעיר 9 + בגלל שהנרתיק שלי מרגיש והרבה אני לא מצליחה שלא להרגיש אותו בפנים כלומר לא בהכרח כואב, ובכלל אמור להיות שם דם חמודה בזמן המחזור זה חלק מהתפקיד של הנרתיק ולי יש דימום די חזק, אבל תשמעי אני מעדיפה דימום על לא דימום, בכל מקרה אני מניחה שאם התרגול תגיעי למיקום הנכון בכל מקרה שנה טובה , שגיתא

למעלה