הכרעת ויכוח

ayerLM

New member
תודה על העידוד שגיתא..

זהו שלא היה לי נוח עם הצריבה ושלא נדבר לפעמים על הריח שזה גורם.. ככה שתחבושות לא עומדות על הפרק כרגע ואם הייתי יכולה להשתמש לפני עם טמפונים הייתי עושה את זה
לפעמים אני מרגישה שאני חייבת להפעיל קצת כוח אני לא יודעת אם זה בסדר.. אבל אז אני מנסה להרפות ואז זה הולך. השאלה האם זה נכנס למקום בטוח שלא יפול פנימה.. זה מה שמפחיד אותי.. שנה טובה לך

מותק תראי...

אין לי מושג איך מכניסים את הטמפון מאחורה בישיבה... אני לא מצליחה לדמיין איך זה יביא אותו למקום... לא פלא שזה נתקע וכואב. נניח שאת יושבת על האסלה עם רגליים מפוסקות, תקחי את הטמפון ביד אחת- ועם השניה תפסקי בעדינות את השפתיים של הוגינה, עם היד שניה תכניסי את קצה הטמפון (מקדימה, לא מאחורה) לוגינה ותתחילי לדחוף בעיקול כלפי מעלה עד שהאצבע שלך לא יכולה להיכס יותר... אני לא חושבת שלהכניס אותו מאחורה זה רעיון טוב כי אני לא מאמינה שיש לך מספיק יכולת תימרון ומספיק אורך יד כדי להביא את הטמפון למקומו... ולכן- אני ממליצה לך לנסות להכניס את הטמפון מקדימה, בעיקול כלפי מעלה.. (שוב אני ממליצה לך להכניס קודם רק אצבע כדי להרגיש מה קורה שם.. אני מבינה שזה קצת מרתיע אותך וכו' אבל זה הגוף שלך וזה יחסוך כאבים ותסכולים.. וגם זה פשוט נעים...
) מחכה לתגובה ממך..

ayerLM

New member
פשוט ככה זה נוח לי..

אני מנסה לתמרן פה ושם בישיבה ואיכשהוא אני מצליחה לעשות את זה. הבעיה היא שאני רק רוצה להיות בטוחה שאני מכניסה את זה למקום הנכון ואני כן צריכה לדחוף את זה למעלה.. אז אם כך זה כן במקום הנכון? האם אני צריכה להרגיש משהו ברגע שזה נדחף למעלה? כי הבנתי שאם מרגישים קיר זה לא טוב צריך להמשיך לדחוף כלפי מעלה. מקדימה זה נורא מרתיע אותי

אז ככה..

אם ככה יותר נוח לך אז זה בסדר- רק רציתי להיות בטוחה שאת יודעת שיש עוד דרכים.. :) זה במקום הנכון כל עוד את לא מנסה לדחוף את זה לפי הטבעת.. הדבר היחיד שתרגישי כשזה במקום הנכון (או לפחות ככה זה אצלי) שפתאום אני לא מרגישה את הטמפון- כי כשאני דוחפת אותו אני מרגישה אותו ממש, וכשהוא מגיע למקום הוא פשוט פתאום לא מורגש.. כאילו זה טבעי לגמרי.. לא ממש הבנתי למה את מתכוונת "צריך להמשיך לדחוף למעלה.."- לפי מה שהבנתי מהתיאורים שלך- הקיר שאת מגיעה אליו הוא בגלל שאת לא מספיק מכוונת ללמעלה. תראי- הגוף שלנו הוא עגעל (וחמוד..) ועל כן גם אם תכווני ללמעלה זה לא שפתאום יהיה מקום חניה שכתוב "נא להחנות כאן, תודה".. עדין תרגישי "קירות" - אני חושבת "תעלה" יותר מתאים במקרה זה.. הקיר נמצא יותר במקרים בהן לא מכוונים מספיק ללמעלה ופוגעים בצדדים.. ואז זה באמת קיר שאם מתעקים לדחוף אליו זה יכאב.. (לדעתי) את צריכה להתמיד בכיוון הלמעלה כמה שיותר ולא לדחוף בכוח- לתמרן עם הגוף.. ומצד שני- לא לוותר לו- הטמפון צריך לשבת במקום שלו (למעלה) ושלא תרגישי בו.... שיהיה בהצלחה :) ועכשיו לישון-אז עד מחר... לילה טוב

ayerLM

New member
נקווה שאני אשן ברוגע..

עם הדבר הזה.. אני חושבת ורוצה להאמין שכרגע שאני יושבת אני לא מרגישה את הטמפון (כבר שיפור) עד עכשיו לפעמים הרגשתי אותו וזה פשוט עשה לי כאבים איומים. כי שאני באה לדחוף את זה אני צריכה קצת להפעיל כוח ככה שאני מקווה שאני מפעילה כוח למקום הנכון..לא הרבה..בינוני.. מסכימה בקשר לזה שהגוף שלנו הוא חמוד אבל לפעמים הוא גורם לחוסר נחת
אני זוכרת אפילו פעם אחת שנסעתי ברכבת ומזה הייתי בלחץ ולא יכולתי אפילו לשבת זה ממש דקר אותי מה אני אעשה אז הייתי ממש מטומטמת בקשר לטמפונים.. חבל סתם עברתי גיהנום.. נקווה להצלחות בהמשך, תודה רבה ושנה טובה

חח גם

את התחלת את זה בטירונות..איזה קטע.. גם לי היה בדיוק ככה, צריך להתרגל לזה, גם אני לא מסוגלת להכניס לשם אצבע יש לי צמרמורת מהמחשבה אבל לא משנה זה כבר כנראה בעיות פסיכולוגיות יותר...השיטה שלי פשוט לנסות כמה פעמים עד שלאט לאט תביני איפה המקום שלו בהתחלה תהיי עם תחבושת /מגן תחתון תמיד ליתר בטחוןואז כשתראי שהכל בסדר וכלום לא נוזל החוצה את יכולה להעיף תתחבושת.. אין לי הצעה אחרת. בהצלחה בכל מקרה, ואם את מוצאת שיטה טובה יותר, תודעי לי
כי אני ניסיתי טמפונים רק במחזור האחרון שהיהלי. מקווה שזה יצליח לי גם בהמשך.

ayerLM

New member
היי חמוסה ../images/Emo13.gif

חחח את יודעת אני מרגישה כמו ניסוי.. אני מסוגלת להתעלף אם אני אכניס אצבע לשם וזה רציני.. חחח בעיות פסיכולוגיות נראה לי שאת צודקת
אוקי הבעיה היא שבישיבה נכון קצת קשה להגיע עם היד אבל מה שאני עושה זה לנסות שוב ושוב ולהחזיק עם החוט שזה לא יתעופף לי מהיד.. זה ברוב הפעמים כואב.. אבל את יודעת המוזר שלפעמים זה עובר לקדימה קצת אז אני כבר לא מבינה זה גם בא מלמטה וגם יוצא מקדימה? כן אני כרגע גם עם זה וגם עם זה, הכל כדי לא להרגיש את הדבר הזה ואת הצריבה שזה יכול לעשות אין מאושרת ממני יקח עוד נסיונות עד שיצליח. אל תדאגי יצליח לך אבל הבנתי שאת עם מוליך אז בכלל.. זה צריך להיות משחק ילדים בשבילך
עברנו את פרעה נעבור את זה גם.. בהצלחה גם לך!

ayerLM

New member
אוי לא אני עכשיו קצת מרגישה את זה

שאני יושבת.. אבל ממש קצת.. אני יודעת שזה יעצור את הדימום אבל מתסכל אותי שאני מרגישה את זה כשאני יושבת

ayerLM

New member
היי..

ניסיתי שוב לדחוף את זה בתקווה שזה לא יפול, רציתי לדעת עד איפה אפשר לדחוף את זה? יכול להיות שיש שם חסימה שאי אפשר יותר לדחוף? אני ממש מרגישה לא טוב היום
כאילו לא שזה נופל, זה פשוט לא ממש עד לסוף..

אין שום חסימה...

אל תשכחי שמאיפה שהטמפון יושב יש המשך... עד לרחם... הרי הדימום יוצא מהרחם..... הסוף היחיד שיש הוא הסוף של האצבע שלך שדוחפת את הטמפון.. ואל דאגה- הטמפון לא יכול להגיע לרחם או ללכת לאיבוד איפשהו...

ayerLM

New member
היי בדולינה..

היו לי היום כאבי תופת אבל ממש חזקים.. כאלו שלא היו לי כבר הרבה זמן.. וניסיתי לדחוף את זה עוד יותר וזה ממש כאב לי מה יכולה להיות הסיבה? מפחיד אותי שזה לא יתקע.. כי היום הרגשתי שזה קצת נתקע... באתי למשוך את זה אבל זה כאילו שמשהו תפס את זה זה היה ממש מפחיד..

הכל בסדר- רק לא לדאוג :)

לפעמים כשהטמפון מלא אז כשמוציאים אותו זה טיפה כואב כי הוא מלא ואז הוא יותר רחב, ואז יש הרגשה לשניה שהוא תקוע... בתחילת דרכי עם הטמפונים כל פעם שהיה מגיע הזמן להוציא אותו, כלומר כשהוא היה מלא, היו מתחילים לי כאבים מטורפים ... לא הבנתי אם הכאבים כשאת מכניסה, מוציאה, או בזמן שבין לבין....? אולי כדי לך לנסות להכניס את הטמפון מקדימה (אני יודעת שקשה לך), פשוט זה נשמע שאת לא מביאה את הטמפון למקום שלו... אני ממליצה לך לנסות תנוחות אחרות בהן את מכניסה את הטמפון: למשל - אפשר לעמוד עם רגל אחת על האסלה (והשניה על הרצפה..חח) ואז להכניס את הטמפון.. או יש גם אפשרות בשכיבה.. (את זה עדיין לא ניסיתי אז אין לי מה להגיד על זה..) הכי חשוב- לא להילחץ זה לא טוב לא לגוף ולא למחזור...

ayerLM

New member
אני מרגישה כמו אחרי מלחמה:)

וואי מה יהיה עליי...? אני מרגישה די תשושה, ושוב בפעם המי יודע כמה ניסיתי להכניס את זה לשם ואני מרגישה את זה שאני יושבת אבל הפעם אני מרגישה את זה בפנים, אמורים להרגיש את זה בפנים או בכלל לא? שאני עומדת ברוב המקרים זה לא מפריע בכלל... מרוב כיווץ שרירים בלתי רצוני שלי שהפעלתי במהלך 4 ימים האילו תפסו אותי כאבי גב וראש מטורפים, חשבתי שהטמפונים לפחות יגרמו לי לכווץ פחות וככה אני ארגיש יותר טוב ומשוחררת. זה שהם עוזרים לי הם עוזרים, עם תחבושות זה סיוט. זהו שאני מוציאה זה די כואב כי כמו שאמרת זה מתרחב... אבל זה גם לבין לבין ואני מכניסה זה לפעמים כואב.. לא יודעת מה הולך לי שם בפנים:) אני חושבת שאני אצטרך להיות מורדמת חלקית כדי לעשות את זה... אני פשוט לא יכולה פיזית להכניס מקדימה דברים חחח... בנתיים זה מאחורה זה די קשה אבל אין מה לעשות צריך לדעת לתמרן.. יודעת מה אם כבר הרדמה.. לא אכפת לי להיות מורדמת במהלך כל המחזור ולהיות מחוברת למשהו ושלום על ישראל חחח.. תגידי שמעת על עוד בנות שנשמעות לך סובלות כמוני מזה? אולי זה מטומטם אבל אני ממש סובלת מזה... זה שאני בעצבים מרוב הכאבים אין על מה לדבר... אבל שאני לא במחזור אני הכי מאושרת בעולם:) כנראה בסוף היום הרביעי זה כבר מתחיל להרגע.. לא היה יותר טוב בלי המחזור? אני חייבת לקחת כדור הרגעה מרוב הכאבים שזה גורם לי.. וגם בחילות... לילה טוב בדולינה ותודה על כל העזרה, התמיכה והעידוד בשעות הקשות:)

שגיתא

New member
הכאב שאת מציינת ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

כשאת מוציאה את הטמפון נוצר בגלל שכשהטמפון נמצא בתוכך נוצר מאין וואקום, ואז כשאת מושכת זה מאד כואב
, וגם שרירי הנרתיק מתכווצים על עצמם כתוצאה מזה גם קשה להחדיר טמפון חדש נסי מעט לפני שאת שולפת את הטמפון לשחרר מעט את שרירי הנרתיק, זה ייקל לך מעט על הכאב
,אצלי תופעה כזאת לא מלווה אמנם בכאב, מתרחשת בעת הסקס, מאהבי אוהב לשחק לי עם הנרתיק בזמן החדירה וזה מצויין גם מבחינתי
, והוא שולף את איברו ממני בתנועה אחת לאחר מס' תנועות חדירה פנימיות, והנרתיק שלי מנסה להשאיר את התחושה שהוא אוהב (שהוא מלא
) ומתכווץ מתוך מחאה קלה על החלל שנכפה עליו, ולפעמים כשהוא מנסה שום לחדור אלי, מיד לא הולך, לאחר שהבנתי את התופעה הסברתי לו מה קורה (ושזה לא בהכרח קשור בו וחוסר יכולתו לחדור) אבל לפעמים הוא שוכח, והנסיון החדירה עצמו יכול לכאוב, אבל לאחר מס' שניות הכל נפתח ומוכן לאיבר של המדהים שלי
בקשר לכאב בכלל שאת מציינת + בחילות א. נסי לברר אולי את אלרגית למשהו ממרכיבי הטמפון לכי תדעי ב. במידה ולא לדעתי את נכנסת ללופ נפשי,
שאת כל כך מתוחה ובטוחה בתגובה שלך שזה כמו נבואה שמגשימה את עצמה, לדוגמא היתה לי חברה, באמת לא מטומטמת אבל כל פעם לפני מבחן היא היתה בטוחה שהיא תכשל, ובגלל הלחץ באמת לרוב זה קרה למרות ששיעורי בית הינו עושות ביחד וממש היא שחתה בחומר
המח שלנו זה נשק מאד חזק
ששולט ברוב
מה שנעשה בגוף שלנו, ולצערנו לעיתים נגד עצמנו כביכול, לדעתי בלי בושה אולי תגשי לאחות של מרפאת נשים שתסביר לך את תהליך החדרת הטמפון או אפילו תנסי להעזר באמך אין בושה בלבקש עזרה
, בכל מקרה מקווה שתמצאי שלוות נפש בנושא הקדם, ותרפי מהלחץ, הלחץ הוא האוייב הכי בעייתי שלך
בהצלחה שגיתא

את כמו האחות שמעולם לא הייתה לי

באמת שאין על מה.. אני נהנת מכל רגע.. (האמת שיש לי אחות קטנה.. חח .. אבל בוא נגיד שבזה- אין לה בעיות..) האמת שאני כבר לא יודעת מה להגיד לך... אני מניחה שאם הייתי לידך הייתי יכולה לעזור לך יותר... חחח יש לי כמה חברות שסבלו בהתחלה עם הטמפונים- אבל עשינו ביחד ניסויים- שמנו את הטמפונים במים וראינו איך הם גודלים וככה בחרנו את הסוג שנראה לנו הכי נחמד.. ובילינו ימי מחזור שלמים ביחד... :) אבל אף אחת עדיין לא סבלה כמוך, לעומת זאת- לאף אחת לא הייתה בעיה להכניס אותו מקדימה.. חח בכל מקרה בסוף הכל מסתדר .. שיהיה רק טוב ושנה מתוקה ונפלאה

ayerLM

New member
תודה בננות:)

אתן יודעות עכשיו שאני כבר אחרי יותר קל לי, אבל מה שמפחיד אותי שאני תמיד יורדת 2 קילו פחות או יותר מתחילת המחזור עד לסופו. תודה שגיתא, התיאורים שלך שאת כותבת על מאהבייך חחח חבל על הזמן:) ניסיתי לחשוב הרבה על הקטע של להוריד לחץ, להיות יותר משוחררת אבל זה נורא קשה שיש כאבים שלא נדע מצרות.. אני לא יודעת אם אני אלרגית לטמפונים, אני אולי "אלרגית" לאקט החדירה, לפעמים זה יכול להיות כאב שיפיל אותי על הריצפה
והרעיון שמישהו יתעסק לי שם למטה.. אני לא יודעת איך להתגבר על זה.. רק מה שמזכיר לי שאני סתם סובלת בגלל הביישנות.. בדולינה:) איזה חמודה את! לי למשל אין אחיות קטנות.. זה כיף שיש אחות קטנה, למען האמת תמיד רציתי אחות קטנה:) בקשר לניסויים עם הטמפונים (אחרי שחיסלתי חבילה שלמה כמעט של 25 טמפונים) אולי הגיע הזמן להמשיך בניסויים לעתיד קל יותר חחח, נכון לעכשיו אני משתמשת בקוטקס 3 טיפות, יש אולי משהו יותר קטן מ 3 טיפות? אולי יש גודל יותר קטן? חחח נראה אולי בפעם הבאה אם אני אצליח לא להתעלף מזה.. לנסות מקדימה, נקווה לטוב:) גמר חתימה טובה לכולן, וצום קל למי שצמה:)

היי מותק..

עכשיו כשאני חושבת על זה יש דברים שאולי כדי לך לנסות: 1- אולי לנסות להחליף טמפונים, פשוט לקחת מחברות או לקנות קופסאות קטנות (אם את מוצאת) לנסות סוגים אחרים.. 2- הייתה לי חברה שהיה לה כאבי תופת כשהיא החדירה הטמפון והיא קנתה בבית מרקחת מין משחה כזאת שמורחים על הטמפון לפני ההחדרה והיא עוזרת לו להתחלק פנימה.. הבעיה היא שכבר ניסיתי להוציא ממנה את שם המוצר והיא מכחישה כל קשר אליו ולקיומו.. חח אז אני לא יודעת מה בדיוק להגיד בקשר לזה... שתהיה שנה נפלאה, צום קל, וגמר חתימה טובה :)

למעלה