אוי נחמד ^_^ אפשר את האנגלית?? זה נראה כמו משהו שמתאים פיקס לחתימה ^_^
B BaSTArD077 New member 1/6/07 #40 אוי נחמד ^_^ אפשר את האנגלית?? זה נראה כמו משהו שמתאים פיקס לחתימה ^_^
R rotemg10 New member 31/5/07 #38 XD מזכיר לי את הבגרות בפסיכולוגיה.. חח מנגנוני הגנה מפני חרדה- הדחקה תאמת שזה עזר לי לזכור XD
R rotemg10 New member 2/6/07 #46 לא נגמרר@#$ יום שלישי בגרות בע"פ! ממש כיף.. אמא אפילו שאלון לא עשיתי!! אני מזה דפוקה... ועוד אני צריכה להביא שאלון לערבים מאיפה אני אביא עכשיו ערבים?!
לא נגמרר@#$ יום שלישי בגרות בע"פ! ממש כיף.. אמא אפילו שאלון לא עשיתי!! אני מזה דפוקה... ועוד אני צריכה להביא שאלון לערבים מאיפה אני אביא עכשיו ערבים?!
M mcworker New member 1/6/07 #43 שאלה!!! תענו בבקשה!!! הזמנתי כרטיסים איזה יומיים אחרי שהודיעו שיש הופעה (שזה ממש מזמן) וקיבלתי אימייל שיש כבר כרטיסים ואני אבוא לקחת.. למה שאני אגיע ואתה קיבלת אותם הביתה? צריך להתקשר אליהם ולבקש שישלחו הביתה? תענו לי בבקשה למה לא באלי להסחב לתל אביב
שאלה!!! תענו בבקשה!!! הזמנתי כרטיסים איזה יומיים אחרי שהודיעו שיש הופעה (שזה ממש מזמן) וקיבלתי אימייל שיש כבר כרטיסים ואני אבוא לקחת.. למה שאני אגיע ואתה קיבלת אותם הביתה? צריך להתקשר אליהם ולבקש שישלחו הביתה? תענו לי בבקשה למה לא באלי להסחב לתל אביב