הכרטיסים הגיעו!!!!!!!!!!!!!
R rotemg10 New member 29/5/07 #3 ../images/Emo7.gif אני לא יודעת אם אמא קנתה לי כרטיסים לפחות ליומולדת ואני סומכת עליה שכן אבל מה אם לא..?
../images/Emo7.gif אני לא יודעת אם אמא קנתה לי כרטיסים לפחות ליומולדת ואני סומכת עליה שכן אבל מה אם לא..?
R rotemg10 New member 30/5/07 #9 לא לזלזל... אני עובדת רק הייתי צריכה את המספר כרטיס של אמא ואמרתי לה שאני אחזיר לה את הכסף אבל היא מפחדת להשתמש בו באינטרנט ויש לי אפשרות לקנות מחבר
לא לזלזל... אני עובדת רק הייתי צריכה את המספר כרטיס של אמא ואמרתי לה שאני אחזיר לה את הכסף אבל היא מפחדת להשתמש בו באינטרנט ויש לי אפשרות לקנות מחבר
A avigal27 New member 30/5/07 #25 מה????? הזמנתי לפני פוווול זמן ועדיין לא קיבלתי!!!! חראאא תמיד דופקים את השחורים
M M u m i n New member 4/6/07 #47 אם זה מעודד אותך אני אשכנזי וגם אני הזמנתי לפני פול זמן ולא קיבלתי עדיין >>
M M u m i n New member 4/6/07 #48 בעעעעע, התכוונתי לכתוב לבן... אני חייב לשים לב מה אני כותב לפני שאני שולח את זה >_>
A avigal27 New member 4/6/07 #49 חחח זה פסדר הם הגיעו!!! וואוווו אני פשוט מרוגשת כ"כ!!! פשוט עשה לי את השבוע בערך!! אלחמדוללה איזה כיף שהם הגיעו!!!
חחח זה פסדר הם הגיעו!!! וואוווו אני פשוט מרוגשת כ"כ!!! פשוט עשה לי את השבוע בערך!! אלחמדוללה איזה כיף שהם הגיעו!!!
L larcymosa New member 30/5/07 #12 נ"ש שאלה הזמנתי דרך האינטרנט! אמרו לי שאני צריכה לקחת את הכרטיסים מאבן גבירול או ביום ההופעה חצי שעה לפני המופעע! אין מצב הם שולחים את זה בדואר?!
נ"ש שאלה הזמנתי דרך האינטרנט! אמרו לי שאני צריכה לקחת את הכרטיסים מאבן גבירול או ביום ההופעה חצי שעה לפני המופעע! אין מצב הם שולחים את זה בדואר?!