בקשר לאתר אינטרנט אני מעוניין לציין משהו
חשוב, יש אומרים שיש תוכנה אותי זה לא כל כך מעניין, שהתוכנה הזו יכולה להעביר תכנים מהאתר אינטרנט של יוטיוב לתוך המחשב, אבל מבחינת סיכון של הפרת זכויות יוצרים אני לא ממליץ לעשות כך, ולא מעוניין לברר על תוכנות כאלה, אני מסתפק רק בלצפות ביצירות באינטרנט מבלי להעבירם אל תוך המחשב, וגם בזה יש מחלוקת לא שזה אסור לגמרי כי שימוש ביצירה של יוצר ללא רשותו למשל על ידי לחצן ההפעלה כדי לצפות ביצירה הזו אפילו שהיצירה לא בתוך המחשב,יש בזה מחלוקת כי לא ברור מי אשם בזה הגולש או היוזם כלומר מי שעלה את היצירה הזו אל האתר אינטרנט, בנושא של נתינת לינק,יש גם מחלוקת לא שזה אסור לגמרי האם זו כוונה לפרסם יצירה ללא רשות היוצר בעזרת לינק עם היצירה או שזו העתקת הדף אינטרנט כמו שהוא כמו גולש אחר שגולש לשם דרך מנוע חיפוש,ויש להבדיל בין לתת קישור לכתובת אתר האינטרנט כמו שהוא לבין להעתיק דברים מהאתר אינטרנט ולשים אותם בתור קישור,שמבחינת הפרת זכויות יוצרים ללא רשות היוצרים זה יכול להחשב בסיכוי גבוה להפרת זכויות יוצרים, ועוד נושא של מחלוקת האם מותר לשים קישור עמוק של כתובת אתר אינטרנט,קישור עמוק זו השמת קישור של אתר אינטרנט של דף מאתר האינטרנט הזה שהוא לא דף הבית של אתר האינטרנט הזה,יש הטוענים שעדיף לתת קישור לכתובת אתר אינטרנט קישור לא עמוק כי הכוונה פה היא רק לפירסום של האתר אינטרנט מאשר של שאר היצירות הנצאות בו,ויש הטוענים שזה לא משנה אם כן לתת קישור עמוק לכתובת אתר אינטרנט כי גם מדף הבית אפשר להכנס אל שאר הדברים שבאתר האינטרנט הזה,