הכרות זריזה

kiCkiC

New member
יש המון דרמות...

או יותר נכון קומדיות
אני עכשיו רואה את FANTASY COUPLE לדוגמה ומתגלגלת מצחוק עם כל דקה שעוברת! הרבה זמן לא צחקתי ככה מדרמה. מומלץ ביותר!
רק מי שלא אוהב ג'ג'נגמיון.. לא למומלץ, כי הם פשוט לא מפסיקים לאכול שם ג'ג'נגמיון!!

Gitana

New member
השחקנית הראשית מקסימה!../images/Emo13.gif

היא זו שעשתה את הסדרה לחמודה ומשעשעת...את השחקן הראשי לא אהבתי...בכלל, אני לא מתלהבת מיכולת המשחק שלו. ראיתי אותו גם ב"סופר רוקי" ולא אהבתי גם שם את המשחק שלו. אחרי שראיתי את "פנטסי קאפל" נורא התחשק לי לאכול ג'ג'נגמיון...
יצא לכם להיתקל בסדרה שבה הזכירו את ישראל באיזושהי דרך? ראיתי די הרבה סדרות אבל לא ניתקלתי באיזכור משמעותי...רק ב"סופר רוקי" הזכירו לשניה את המוסד ובסדרה "משפחה רעה" הונפו דגלים של מספר מדינות ביניהן גם ישראל... הנה הסרטון שבו מראים את דגל ישראל: http://www.youtube.com/watch?v=fB4bwEriLdI (הסצינה נמצאת בדקה 6 ו-15 שניות) קודם מראים מרחוק את הדגלים שביניהם נמצא דגל ישראל ואז יש תקריב רק לדגל ישראל

kiCkiC

New member
גם לי נורא מתחשק ג'ג'נגמיון...

במיוחד עם כל הסצינות של זה בפנטסי חחחח הכי מצחיקה אותי שם היא המשוגעת - קנג-גה -
לגבי איזכור של ישראל.. ממש לא יצא לי להתקל בזה, לא בדגל, לא בשפה ולא במקום.. אבל אני אמשיך לראות עוד דרמות ולחפש את הקשר הישראלי! אולי תהיה דרמה על פלאפל מתישהו

gamel1985

New member
בהרבה אנימות יש איזכור של השפה העברית....

מעניין אם יש אותם גם בסדרות היפניות... אני אף פעם לא ראיתי

GnomeBubble

New member
לא שזכור לי

האמת שרוב הדרמות היפניות לא מתעסקות כל-כך בדברים שקורים מחוץ ליפן (לא שהדרמות הטאיווניות או הקוראניות שונות בעניין הזה
). אנימה נוטה לקחת על עצמה נושאים יותר גלובליים, כשהרבה מן הסדרות בכלל לא קשורות ליפן (מתרחשות במדינה אחרת או בעולם פיקטיבי/אלטרנטיבי לגמרי).

GnomeBubble

New member
דיברתי על סדרות דרמה יפניות כמובן ../images/Emo13.gif

לא על אנימה. אנימה כאמור גלובלית הרבה יותר. לכן יש לך מצד אחד סרטי אנימה כמו FMA שבכלל מתרחשים ברפובליקת ווימאר של המאה ה-20, ואין להם בעיה להכניס לשם צוענים, והיתה פעם אפילו סדרת ילדים על יומנה של אנה פרנק. אבל לא ראיתי דבר כזה בסדרות דרמה יפניות.

Woogy

New member
היום ברכבת היתה לידי מישהי שקראה ספר עבה

והיתה שם מפה של אזור הים התיכון עם דגש על ישראל. באיורים היו הרבה "יהודים" לובשי שחורים ועוד. לא הטרדתי אותה כדי לבדוק איזו סידרה זו.

Woogy

New member
אל תנסה לבלבל אנשים במונחים שרק חובבים מכירים

זה היה ספר עם רצף של איורים וטקסטים שמשולבים בהם. ציינתי שלא דחפתי את אפי הארוך כדי לקרוא יותר מדי. בכוונה נמנעתי משימוש במושגים. בעצם, אני רק מניח שמדובר בסידרה, לא ראיתי מספר רץ, וזה היה ספר די עבה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.giflol

טוב אני לא כלכך מכירה את כל המאכלים שלהם ככה שאין לי בעיה עם כל מה שהם אוכלים 0_0". וכן אני בטוחה שיש מלא קומדיות XD~.

celeste

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה וכמו כולם צופה בדרמות ונהנית מכל רגע. כמו כן, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן... אני מחפשת את ה- soundtrack של full house ושל devil beside you שתי דרמות שמאוד אהבתי וחבל שנגמרו, אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח תודה

ברוכה הבאה

לצערי בגלל שחוקי תפוז אוסרים לתת קישורים להורדת שירים וסדרות/סרטים, יש לך מסר...

בקשר לאתר אינטרנט אני מעוניין לציין משהו

חשוב, יש אומרים שיש תוכנה אותי זה לא כל כך מעניין, שהתוכנה הזו יכולה להעביר תכנים מהאתר אינטרנט של יוטיוב לתוך המחשב, אבל מבחינת סיכון של הפרת זכויות יוצרים אני לא ממליץ לעשות כך, ולא מעוניין לברר על תוכנות כאלה, אני מסתפק רק בלצפות ביצירות באינטרנט מבלי להעבירם אל תוך המחשב, וגם בזה יש מחלוקת לא שזה אסור לגמרי כי שימוש ביצירה של יוצר ללא רשותו למשל על ידי לחצן ההפעלה כדי לצפות ביצירה הזו אפילו שהיצירה לא בתוך המחשב,יש בזה מחלוקת כי לא ברור מי אשם בזה הגולש או היוזם כלומר מי שעלה את היצירה הזו אל האתר אינטרנט, בנושא של נתינת לינק,יש גם מחלוקת לא שזה אסור לגמרי האם זו כוונה לפרסם יצירה ללא רשות היוצר בעזרת לינק עם היצירה או שזו העתקת הדף אינטרנט כמו שהוא כמו גולש אחר שגולש לשם דרך מנוע חיפוש,ויש להבדיל בין לתת קישור לכתובת אתר האינטרנט כמו שהוא לבין להעתיק דברים מהאתר אינטרנט ולשים אותם בתור קישור,שמבחינת הפרת זכויות יוצרים ללא רשות היוצרים זה יכול להחשב בסיכוי גבוה להפרת זכויות יוצרים, ועוד נושא של מחלוקת האם מותר לשים קישור עמוק של כתובת אתר אינטרנט,קישור עמוק זו השמת קישור של אתר אינטרנט של דף מאתר האינטרנט הזה שהוא לא דף הבית של אתר האינטרנט הזה,יש הטוענים שעדיף לתת קישור לכתובת אתר אינטרנט קישור לא עמוק כי הכוונה פה היא רק לפירסום של האתר אינטרנט מאשר של שאר היצירות הנצאות בו,ויש הטוענים שזה לא משנה אם כן לתת קישור עמוק לכתובת אתר אינטרנט כי גם מדף הבית אפשר להכנס אל שאר הדברים שבאתר האינטרנט הזה,

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהיי D=

אם את מעוניינת אני יכולה לשלוח לך את הOST של full house. תודיעי לי במסר ^^".

anizo

New member
שלום לכולם..אני חדשה בפורום..ורציתי לשאול..

האם אפשר לראות את which star are you from באינטרנט. ניסיתי דרך האתר של ה k addicts ולא הצליח לי. אני אודה על הדרכה כללית בעניין של ההורדות. הסדרות הקוריאניות ממש קסומות בעיני, ומה שכתבו פה על הסימפטומים של המכורים ...ממש מתאר את מצבי :) תודה לכם...

למעלה