הכרות זריזה

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif

אולי שמישהו ישים תמונה של ימאפי או משהו.. כי אני לא חושבת שאני מכירה

ketty the sheep

New member
קבלי

לא הייתה לי תמונה מוצלחת במיוחד (וזה קצת מביך להתחיל לחפש יותר מדי במעבדת המחשבים של האוניברסיטה
), אבל זה הבחור. ימאשיטה טומושיסה (או ימאפי, או אאוקי טומושיסה בשמו האמיתי), עוד מעט בן 23, הוא זמר ושחקן החתום בחברת הכשרונות ג'וניז אנטרטיינמנט. חבר בלהקת הבנים המצליחה NewS, שיחק בכמה דרמות מאוד פופולריות (Nobuta wo Produce, Kurosagi, Dragon Zakura) ומוסיף רבות לנוף האיידולי היפני המנצנץ. יש האומרים שאין לו נשמה, אני אומרת שהוא שחקן מעולה למרות שכל הדמויות שראיתי אותו משחק עד עכשיו היו מאוד type-casting של הבחור המוזר שמתנהג כמו אידיוט אבל רואים שהוא מאוד אינטליגנטי ורגיש. אני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת אותו.

kiCkiC

New member
תודה רבה לשתיכן ../images/Emo6.gif

מזכיר קצת את היון-בין התמונה האחרונה.. (לפחות כשהיא מוקטנת.. משהו בשפתיים והסנטר..)

GnomeBubble

New member
איך רואים שאני לא פאנגירל?

ראיתי לפחות שתי סדרות איתו, ונראה לי שאני אפילו מכיר את השם שלו (yamashita tomohisa? 山下智久 לא?), אבל בחיים שלי לא הייתי יודע מי זה יאמאפי... מאחר שאני לא נמשך לגברים, אפילו לא לגברים יפים, ניתן לי להתנחם בזה שהוא שיחק מצויין את התפקיד שלו ב-Nobuta wo Produce. נדמה לי שאהבתי אפילו יותר את השחקן השני, שאת השם שלו אני זוכר כרגע במעורפל.... Kamenashi Kazuya? בטח שוב עניין של דמות.

ketty the sheep

New member
זה לא עניין של להיות פאנגירל, לדעתי.

(אני לא אבוא בהכחשה של 'אני לא פאנגירל! אני לא שטחית! אני בכלל לא מתעניינת במה שהם לובשים! כדי לא להיות צבועה, אבל...
) יש הרבה קיצורי שמות וכינויים שמשתמשים בהם במדיה היפנית יותר מאשר בשמות המלאים של השחקנים/זמרים/איידולים (כמו קמנאשי קאזויה שציינת, שהרבה פעמים מדברים עליו בתור קאמה, או מאטסומוטו ג'ו, ששיחק בהאנה יורי דאנגו, שהרבה פעמים מקוצר למאטסוג'ון, ואני מניחה שזה קיים גם עם שחקנים יותר 'מכובדים'). חוץ מזה, שלהתעסק בעולם האיידול היפני זה נורא נורא מרתק, בין אם האיידולים הם גברים או נשים, כי זה כל כך כמו לעקוב אחרי תכנית ריאליטי מצד אחד ואז לחשוב מה זה בעצם אומר על יפן ועל קהל היעד שלהם מצד שני.

GnomeBubble

New member
כן, יש גם פאנבויז ../images/Emo6.gif

משתמשים בזה הרבה בתקשורת היפנית? נדמה לי שבתוכניות ארוח שאני ראית שהם התארחו בהם קראו להם פשוט קמנאשי ויאמאשיטה, אבל אולי סתם לא שמתי לב. ולא אמרתי שזה רע להיות פאנגירל - אבל זה כל הקטע, צריך לעקוב אחרי העולם הזה, לא?

edvil1

New member
זה בעיקרון רק אנשים קרובים קוראים להם ככה

כי זה לא מכובד ביפן לקרוא לבן אדם שאתה לא קרוב אליו בשמו הפרטי או בכינוי חיבה למרות שהמעריצות כל הזמן קוראות להם בכינויים קאמנאשי בהחלט שחקן מדהים אין עליו הוא יכול לעשות כל תפקיד!!

ketty the sheep

New member
יש יותר מדרך/מטרה אחת לעקוב אחרי העולם הזה

אבל אני מניחה שאין מניעה מלקרוא לאדם כזה 'פאנגירל', כי לא משנה איך מסתכלים על זה, זו ההגדרה.

GnomeBubble

New member
יש גברים שרואים דרמות יפניות

די הרבה אפילו. אולי לא כמו בנות, אבל עדיין.

צ'אלום

לירון, 28. השיגעון התחיל בגלל כתבה שקראתי במעריב על איזה סדרה קוריאנית (סאם סון המתוקה) שויוה מתחילה לשדר בקרוב והיא ממש ממש טובה. כמובן שהייתי מאוד סקפטית כי מה ה"סינים" האילו מבינים בסדרות או בכלל אבל נתתי לעיניין צ'אנס ומהפרק הראשון נשאבתי לסדרה, לשפה ולתרבות (ולכמה שהיון בין יפיוף
). אני לומדת פה ושם את השפה בעזרת שיעורים מיוטוב ומתכוונת ללמוד גם בצורה רצינית יותר את השפה כשיתאפשר.

b a n a n a 1 7

New member
היי

אני דנה בת 25, ואני הייתי מאלה שראו את הפרסומת של סאם סון המתוקה ואמרתי לעצמי איכס, יום אחד שעמם לי לא היה מה לראות והיה בדיוק סאם סון ראיתי ואהבתי. אני מכורה לסדרות האלה, אני יושבת ורואה הרבה סדרות שהמליצו, נכנסת לפורומים. הסדרות הקוריאניות מעולות.

leale10

New member
הי

קודם כל, שלום לכולם. עד עכשיו רק קראתי תגובות בפורום קוריאה, וזו פעם ראשונה שאני מגיבה. אז ככה, לסדרות הקוריאניות נחשפתי עם 'סאם סון המתוקה' בערוץ ויוה כבר מהפרק הראשון (אם כי בשנים האחרונות יצא לי לראות כמה סרטים קוריאניים כשהמדהים מכולם הוא 'להרגיש בבית' שהוא אחד האהובים עלי), וגם אני פשוט התאהבתי בתרבות, בשפה, ביופי ובתמימות הנשקפות מהסדרות הללו. תענוג צרוף של צפייה, שגורמת לי לא לרצות לראות שום דבר אחר, וגם לקרוא עוד ועוד על המדינה היפה הזו. לאה

karina balerina

New member
היי לכולם...

קוראים לי קארין עוד שנייה בת 20... התחלתי לראות טלנובלות קוריאנויות מסאםסון המתוקה ועכשיו אני מכורה קשה לפול האוס!!!!

spidi333

New member
הייי

שלום אני ספיר מירושלים ואני מכורה לדרמות אסיתיות ["אוהבים אותך ספיר
"] גם אני התחלתי מסאם סון ומשם לא יכלתי להפסיק =] תגידי מורן... כמה דברים שרציתי לשאול... בנוגע ללמוד קוריאנית במרכז לתרבות ... היות ואני מירושלים
אני ממש רוצה ללמוד אבל 1. אני לא יודעת איפה זה המרכז לתרבות קוריאה =\ [זה ליד תחנה מרכזית או משהו?] 2. איך השיעוריים פרטיים? ציבוריים?... 3.באיזה יום ושעה זה? 4.כמה עולה?...
תודה

kiCkiC

New member
ספירוש..../images/Emo24.gif

תהיתי מתי תגיע לפה המכורה #1 חחחחח את ירושלמית
אני שם כל שבוע... אולי תקפצי לקפה בארומה? אני שם כל שבוע ב 6 בערך עד השיעור.. וכך גם נראה לך את המרכז - ניקח אותך יד ביד חחחח בכל אופן לשאלות: 1. זה לא ליד התחנה המרכזית.. אבל כבר עשיתי את זה ברגל - לא נורא. זה במחנה יהודה, ליד קפה רימון אם את מכירה. 2. השיעורים ציבוריים אבל פרטיים חחח והכוונה היא שזה פתוח לכולם אבל אין הרבה אנשים אז זה כמו שיעור פרטי. והמורה - הדס - מקסימה!!! 3. מתחילים בימי שני ב 7 (עכשיו התחילה קבוצה חדשה אז אם את מחליטה שכן - מהר!), מתקדמים ביום ג', שזה היום שאני מגיעה לירושלים עם עזרתה האדיבה של snowmusic! 4. עולה... 20 שקל לחודש, וכל זה תרומה למרכז אז אם בא לך יותר את מוזמנת

spidi333

New member
חח בכייף נשמה ../images/Emo24.gif

רק באיזה סניף? חחח יש איזה 5 סניפים של ארומה בירושלים
אוווף מה אני אעשה?! ביום שני אני רק מסיימת ללמוד בשבע ועשרים...
ביום שלישי יכל להיות לי מזה טוב... אבל אני לא מתקדמת
טוב... אז אולי בחופש הגדול?...

kiCkiC

New member
הסניף הראשון...

the mothership של ארומה.. ברח' הלל - המקום בו העכברים הכי ידידותיים
ואת לא יכולה לצאת טיפונת יותר מוקדם? גם זה לצרכי לימודים...

למעלה