התאהבתי בסון אה שחקנית מדהימה אין שני לה
אני חושבת שאני הכי מבוגרת בפורום אבל זה לא רלוונטי, אני מתכוונת להצטרף השבוע ללימודי הקוריאנית בירושלים ,אבל כנראה זו תהייה הצטרפות לניסיון של שיעור אחד רק בכדי להתרשם ,אני לומדת אצל מורה פרטית, ברעננה , אני מוחרכה לציין ש woogy מהפורום העביר את החומר הראשוני בהכרת האותיות מדהים לא נופל מהמורה שלי ואולי אף ברור יותר אני מקווה שהוא ימשיך ואולי אפסיק ללכת למורה הפרטית שלי תודה לך woogy , אגב מישהו שמע על הסקר השנתי העולמי שבו אנחנו המדינה השניה השנואה בעולם, יש לציין שהתקדמנו כי שנה שעברה היינו במקום הראשון כמדינה השנואה בעולם, השונאים המדורגים במקום הראשון והשני הם דרום קוריאה וקנדה, רוצה לשאול את woogy אם הוא חש בשנאה מצד הקוריאנים , אם הם יודעים שהוא יהודי!?, המורה שלי שהיא קוריאנית הסבירה את השנאה הזאת כבורות מצד הקוריאנים שהם למעשה לא ממש מכירים את ישראל ושהם נסחפים אחרי הזרם בעולם, וסיבה נוספת היא שייש אוכלוסיה גדולה של מוסלמים בקוריאה, אגב הסקר פורסם בערוץ 2 לפני יומיים ,והוא מצוי גם באתר האינטרנט , מעניין לדעת אם הם היו יודעים עד כמה אנחנו מתעניינים בהם ואף אוהבים אותם ,אז הם היו משנים את דעתם עלינו, אני קצת סקפטית, בכל מקרה אני לא אפסיק לאהוב את הסדרות שלהם ואת סון אה השחקנית הכי מוכשרת, הייתי מתה לראות אותה משחקת לצידן של בראיין , וזאת רק בגלל שהוא אמר אחרי מתיחה שעשו לשנייהם שהיא כמו נונה בשבילו, מעניין אם הוא היה חושב ככה , אחרי שהם ישחקו יחד, האמת היא שההבדל בניהם עד כמה שאני יודעת הוא ארבע שנים שזה לא הבדל גדול, "היום" למעשה הוא יוצא עם משהי הגדולה ממנו ב 10 שנים, שהיא קצת יותר מנונה אולי, איך מציעים לmbc או למארגנים שלהם לתת להם לשחק יחד באיזו קומדיה או דרמה אך אני מעדיפה קומדיה וסון אה גדולה בזה,