הכרויות

EleVaTioN

New member
הם מפחידים אבל..|גולוגלת|

הם חביבים! אני אוהבת את הקול שלהם

N 1 F 8 R 2

New member
להתחיל?

הם שרים נורא, הם עושים כאבי אוזניים, יש להם הרבה להשתפר בתחום הנגינה, הם מגעילים, הם פוזרים, הם פוזרים, הם פוזרים, הם שמים על עצמם תמסכות בשביל צומת לב ופוזה, הם מגעילים, השירים שלהם מזביעים ועוד הרבה דברים להקה בעע

כה, למה באמת???

אני דפקא מחבבת אותם... יש להם שירים נחמדים. ואני בכלל מפחדת מליצנים ככה ש...

פשש זה קצר יחסית

לכל השאלונים שעשיתי עד עכשיו.... אז הנה: 1.שם:ואל 2.גיל:14 3.איזור מגורים:ר"ג 5.להקות אהובות: ג"ש, קורן, קיטי, סליפ(ק)נוט, סימפל פלאן, בלינק, סאם, NFD, נירוונה, היהודים, מוניקה סקס, סינרגייה, בלאקפילד, פינק פלוי, גאנז&רוזס, דיפ פרפל.... 6.להקות שנואות: בקסטריט בויז, ווסטלייף, או סינק (בזמנו), אטומיק קיטן וכו'... 7.זמר אהוב: המממ... מנסון (?) 08.זמר שנוא: ביצ'ני וכו'... 9.זמרת אהובה: איימי לי 10.סגנון מוזיקה מועדף: רוק, פאנק-רוק, מטאל.. 11.שיר אהוב של ג'י סי: יווו אני שונאת את השאלה הזאת! Bloody valentine איי גאס 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: פאק, האמפ, אהא... 13.מוטו: כל בנאדם שאתם פוגשים בחיים נשלח אלייכם עם משימה שתשפיע עלייכם. זה הכל :]

thebaby

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

1.שם:נדב 2.גיל:16 3.איזור מגורים:יבנה 4.עולה לכתה...יב 5.להקות אהובות:
6.להקות שנואות
7.זמר אהוב:
8.זמר שנוא:
9.זמרת אהובה:
10.סגנון מוזיקה מועדף:פאנק רוק, פאנק לסוגיו, אימו.... 11.שיר אהוב של ג'י סי:
12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:בלופ
13.מוטו:Do Less. Live Longer.

RiOt GiRl 2004

New member
תורייי....חח...

1.שם:הדר 2.גיל: 14 וקצת...
3. איזור מגורים: ראשון... 4. עולה לכיתה : ט'.. 5. להקות אהובות : good chalotte, simple plan, blink 182...
6. להקות שנואות : בעיקרון רוב להקות בנים (ווסטליף, בלו ועוד..)
7. זמר אהוב : pink... 8. זמר שנוא : אבריל לאבין...
9. זמרת אהובה : כריסטינה אגילרה.. 10. סגנון מוסיקה מועדף : פאנק רוק.. 11. שיר אהוב של ג'י סי : Motivation Proclimation, my bloody valentine, the young and the hopeless....(קשה להחליט....
) 12. מילה שאתה מרבה להשתמש בה : קיצר, כאילו, או מי גוד.... 13. מוטו: אנשים הם לא קוראי מחשבות...(איזה מוטו מוזר..
)

Holy Cow4

New member
מי מי מי!

1.שם: דנה. 2.גיל: 16 וחצי. 3.איזור מגורים: קרית מוצקין. 4.עולה לכתה... י"א! 5.להקות אהובות: גוד שארלוט, מוניקה סקס, בלינק 182, ביסטי בויז, קווין אוף דה סטון אייג'... 6.להקות שנואות: המממ... אין להקות מסוימות שאני שונאת... 7.זמר אהוב: בק! 8.זמר שנוא: רוני, קובי פרץ, סאבלימינל, הצל, מושיק אף-עיה. ועוד ועוד ועוד... 9.זמרת אהובה: אמממ... אלאניס מוריסט, אני מניחה... ואולי אנוק... גם... 10.סגנון מוזיקה מועדף: רוק-אלטרנטיב-פאנק-ג'אז-יפה. זה עונה על זה?! 11.שיר אהוב של ג'י סי: אין ספציפי. אוהבת את כולם באותה מידה. 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: קיבינימאט. 13.מוטו: קח מוטו של מישהו אחר ועשה אותו שלך!

למעלה