הכרויות

הכרויות

חח לא כממו שזה נשמע אבל בעצם כן! שכל אחד יענה על השאלון הבא וככה נכיר אחד את השני יותר טוב כי גם יש פה הרבה חדשים(כמוני?) שרוצים להכיר אותכם! 1.שם: 2.גיל: 3.איזור מגורים: 4.עולה לכתה... 5.להקות אהובות: 6.להקות שנואות 7.זמר אהוב: 8.זמר שנוא: 9.זמרת אהובה: 10.סגנון מוזיקה מועדף: 11.שיר אהוב של ג'י סי: 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: 13.מוטו: עכשיו אני אענה ראשונה חיח 1.שם:שירה 2.גיל:14 3.איזור מגורים:ת"א 4.עולה לכתה...ח'! 5.להקות אהובות:גוד שארלוט, סאם 41, בלינק,נירוונה,ביטלס מוניקב סקס... 6.להקות שנואות: ווסטליף,בקסטריט בויז וכו'. 7.זמר אהוב:אמינם 8.זמר שנוא:ריקי מרטין&ניק קרטר 9.זמרת אהובה:מדונה..אני חושבת 10.סגנון מוזיקה מועדף:פאנק רוק 11.שיר אהוב של ג'י סי:Wondering ,My Old Man,Bloody Valentine טוב בעצם כולם :) 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:
,חיחי, חחח, קיצר. פאק, פאקינג שיט דמט,אוי מיי גוד. 13.מוטו:FUCK THE WORLD במובן בחיובי כמובן

EleVaTioN

New member
יאללה ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1.שם:אורלע (אורלי, מה שבא לכם) 2.גיל:16 (וחצי חודש הבא ^^) 3.איזור מגורים:אשדוד 4.עולה לכתה...יא 5.להקות אהובות:ג'יסי, סליפקנוט, סיסטם, AFI, בלינק, היהודים, HIM, CKY, ועוד רבים וטובים
6.להקות שנואות: המממ לא שונאת להקות 7.זמר אהוב: שאלה טובה
8.זמר שנוא: לא שונאת זמרים 9.זמרת אהובה: שוב שאלה טובה... 10.סגנון מוזיקה מועדף: הממ פאנק/רוק/אפילו טיפה מטאל, כל מה שיש לו סולואים יפים של גיטרות! 11.שיר אהוב של ג'י סי: change' the young and the hopeless, mivin' on, thr click. festival song, lifestyles 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: בלע, כאילו, מיאו, ^^ ועוד... 13.מוטו:חיה ותן לחיות

EleVaTioN

New member
ואיי יש לי עוד מוטו!../images/Emo129.gif

מוטואים חחחחחחחחחחח איך לא חשבתי על זה קודם
כל מה שקורה קורה לטובה
דברים טובים בדרך כלל באים דווקא שלא מצפים להם, אל תחפשו דברים בכוח
זהו

the z girl

New member
המוטו השני--> מאושר על-ידי!

בקשר לראשון אני לא ממש מסכימה....... אחלה מוטואים :) למי עוד יש מוטואים?

אני

1.שם: קולן המגניבה 2.גיל: 14 וחצי אבל אני תמיד מעגלת את זה אז 15 3.איזור מגורים: ראשל"צ 4.עולה לכתה... י' ! 5.להקות אהובות: יש מלאאא... הכי אהובות: ג'יסי,הובאסטנק,סטורי אוף דה ייר,ניו פאונד גלורי,לינקין פארק, ועוד כל מיני 6.להקות שנואות: יש אחת אבל היא לא עולה לי לראש 7.זמר אהוב: אממ.. אמממממ.. יוני בלוך אולי 8.זמר שנוא: אבריל ובריטני ורוני סופרנאכס 9.זמרת אהובה: אין 10.סגנון מוזיקה מועדף: רוק!! ופאנק.. והיפ הופ, ופופ.. רק לא דיכאון 11.שיר אהוב של ג'י סי: seasons,east coast anthem,hold on,emotionless 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: מאגניבה 13.מוטו: תשלם לי או תמות?

ak 1

New member
עכשיו תורי:

1.שם:רינת 2.גיל:15 3.איזור מגורים:ק"י (בקיצור חיפה) 4.עולה לכתה...י 5.להקות אהובות:גוד שארלוט,סאם 41,סימפל פלאן,בלינק 182,ועוד בסגנון הזה... ובנוסף-אמינם,בלו 6.להקות שנואות:- 7.זמר אהוב:אמינם ואם זה נחשב אז-ג'ואל (גוד שארלוט),לי(בלו) 8.זמר שנוא:רק זמרות-אגילרה,לאווין,ורוני 9.זמרת אהובה:אין 10.סגנון מוזיקה מועדף:רוק,פאנק-רוק,ראפ 11.שיר אהוב של ג'י סי:young & hopeless,the anthem 12. 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:בקיצור,משהו.. 13.מוטו:<<אם זה קרה אז זה צריך לקרות>>

Crazy Girl2000

New member
אני ../images/Emo85.gif

חקווה שהפעם זה ישלח.. שם:סהר 2.גיל:13 3.איזור מגורים:אורנית. 4.עולה לכתה.. כיתחת (ח') 5.להקות אהובות:GC,הובסטאנק,סימפל,מוניקה סקס,שייגעצ,בלינק,לינקין פארק ויש עוד מלא... 6.להקות שנואות: כל הלהקות בנים האלה 7.זמר אהוב:אין 8.זמר שנוא:אלה מהישראלים,מסיקה 9.זמרת אהובה:אין.. 10.סגנון מוזיקה מועדף:רוק,פאנק,גראנג' 11.שיר אהוב של ג'י סי:מטיביישן ופסטיבל סונג 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:פאק 13.מוטו:Every day I go to school,Every day I get תיסכול

hadasrulez

New member
me ../images/Emo9.gif

1.שם: הדס 2.גיל: 14 3.איזור מגורים: ראשון 4.עולה לכתה...ט' 5.להקות אהובות:Blink182,Play,LiLLix,GC,McFly,Simple Plan ועוד.. 6.להקות שנואות: משתדלת לא לשנוא אבל אם כבר אז "ארווי" נו האלה מהמורדים *זה נקרא להקה??* וכל ה"משפחה" של סאבלימינל.. 7.זמר אהוב: וואוו אני כמעט לא שומעת זמרים אבל נגיד ניק קרטר 8.זמר שנוא: אנריקה אגילאסייס (ככה כותבים??) ושי גבסו 9.זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק-פופ, פאנק-רוק..אבל אני שומעת הכל 11.שיר אהוב של ג'י סי: ממ.. The Anthem ו-Complicated 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: פאקינג שיט ו-ג'יז 13.מוטו: לאדעת..

StoneD

New member
תורייייייייי../images/Emo3.gif

1.שם: יאנה כוס תה עם נענע 2.גיל: 13 וחצי אבל כמו רובנו (כולנו
), מעגלים. 14. 3.איזור מגורים: באר שבע 4.עולה לכתה... ט' 5.להקות אהובות: גוד שרלוט, סאם 41, סימפל פלאן, לינקין פארק, אוונסנס, ו.. B2K 6.להקות שנואות: לא עולה לי לראש מישו מסויים שאני ממש מתעבת. או אני יודעת! 'הישראלים', איזה שובינסטים וונאבי סנופדוג
7.זמר אהוב: אשר, ג'סטין 8.זמר שנוא: אייל גולן, מושיק עפיה- האיש והגבות, אייל גולן, אבי ביטר משאית הפסטרמה האנושית, קיצר כל זמרי הדיכאון/מזרחית סילסוליידה למינהם. 9.זמרת אהובה:שרית חדד כפרע על שעוות האוזניים שלה!
NOT. אולי.. עללא לוידעת. 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק רוק, רוק קל, ומוזיקה שחורה. 11.שיר אהוב של ג'י סי:the anthem, riot girl, girls & boys, little things, bloodyvelantine, ו..וואלע איך שכחתי.. festival song
12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: what the fuck?, שתמי, לההה, dunno, איזה קורקינט נפל על אמא שלך? 13.מוטו: לא לנסות להדליק את המאוור בעיניים עצומות.
את זה למדתי בדרך הקשה.

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

אני כל כך בשוק מכם אנשים! מזה זה? זמר שנוא אבי ביטר??????? חברים! תנו י לחדש לכם אבי הוא המלךךךךךךךךךךךך
איןן איןןןן הוא הרבה יותר גאון אפילו ממושיק עפיה! פשוט.....אין תותח...אין לי מה לומר! "את אותי שופטת בלי סיבה" *בלי קשר*

StoneD

New member
Have u gone mad?

אני מקווה שזאת הודעה רבויית ציניות כי אחרת אני הולכת להזמין לך חדר בשלוותא(?), כפרע(
)

the z girl

New member
אני...

שם: עפר גיל: 15 בנובמבר איזור מגורים: כפ"ס עולה לכיתה... י' להקות אהובות: A LONG LONG TIME AGO.. WHEN I COULD STILL REMEMBER חח להקות שנואות: אני לא שונאת.. חח לא יוצא לי כרגע לחשוב על דברים שאני מאוד לא אוהבת.. זמר אהוב: לא יודעת.. זמר שנוא: המממ.. לא יודעת זמרת אהובה: המממ... כנ"ל סגנון מוזיקה מועדף: אם אני אוהבת, אני אוהבת.. לא יודעת סגנונות שיר אהוב של ג'ש: הממ.. קשה.. ברגע זה כנראה SEASONS מילה שאתה מרבה להשתמש בה: הממ, אממ, אעה, אה, הא, אהע, שיט, שקט, סתמו, ששש, יאא, לא נורא, חחח, 'אהה...טוב', בסדר, שומדבר, לא יודעת, לא ידוע, לא ברור, אין תגובה (למה המילים כאלה שליליות??) מוטו: -NONE-

joelgirl

New member
אוקיי אני

1.שם:דנית 2.גיל:17 3.איזור מגורים: חור בצפון 4.עולה לכתה...י"ג 5.להקות אהובות: GC, סאם41,בלינק182,לינקין פארק,לימפ ביזקיט, ניו פאונד גלורי, באסטד, סימפל פלאן, POD, RHCP......... 6.להקות שנואות: אממ יש איזה אחת , שחכתי איך קוראים לה 7.זמר אהוב: אמינם 8.זמר שנוא: גסטין טימברליק 9.זמרת אהובה: בריטני ספירס 10.סגנון מוזיקה מועדף: הכל בעיקר פאנק- רוק 11.שיר אהוב של ג'י סי: The Antem חחח והכלללללל 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: WTF??? שאט אפ 13.מוטו: אתה לא מי שאתה חושב שאתה, אתה גם לא מי שאחרים חושבים שאתה, אתה מי שאתה חושב שאחרים חושבים שאתה.

sign of cine

New member
הכרויות זה לא:love me??תקשרו עכשיו

חע חע חע או שלא.... 1.שם: ליאור 2.גיל: 17.5 3.איזור מגורים: חולון רוק סיטי 4.עולה לכתה: יב 5.להקות אהובות: כל הפאנק רוק שיש 6.להקות שנואות: אל תקברו אותי אבל לינקין פארק 7.זמר אהוב: אבי ביטר, מושיק עפייה, שראל והצל, סאבלימנינל 8.זמר שנוא: אוזי אוסבורן, emon חחחח יש לו שיר נחמד... 9.זמרת אהובה: אשתו של אוזי אוסבורן 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק רוק, רוק. 11.שיר אהוב של ג'י סי: thje day that i'll die 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: "הכל דבש" "רק מעשים טובים" "אורלוש
" 13.מוטו: "אם יש כסף אפשר לקנות את מזל" או עוד מוטויים: "מוטו-רולה" "אם העולם סוטר לך חייך בחזרה" "אל תשתחצן את העלוב לא פחות"

למעלה