הכרויות

Just TalTi

New member
גמאני!! ../images/Emo8.gif

1.שם: טלי (טלטי)
2.גיל: 14 וחצי 3.איזור מגורים: רחובות (או, סטריטס) 4.עולה לכתה: ט' 5.להקות אהובות:גוד שארלוט, סימפל פלאן, סאם 41, בלינק, אמריקן הי-פי, ג'ימי איט וורלד (הכיייי), גרין דיי, פניווייס, גולדפינגר.. ועוד ועוד.. 6.להקות שנואות: לא נראלי שיש כאלה... 7.זמר אהוב: מדעיפה להקות.. לא עולה לי עכשיו 8.זמר שנוא:פופיסטים למינהם 9.זמרת אהובה:לינדסי לוהן 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק ורוק... וגם מטאל.. רקקק לא מזרחית ודכאון
11.שיר אהוב של ג'י סי: The Story Of My Old Man, Little Things 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:הטיות המילה פאק.. 13.מוטו:לכל דבר גם צד טוב... והכל קורה מסיבה מסויימת

Nofar tg

New member
גמני רוצהה...

1.שם:נופר 2.גיל:15 3.איזור מגורים:חיפה 4.עולה לכתה...י' 5.להקות אהובות:ג'יסי,בלינק, אוונסנס, סיסטם, קורן, היהודים, לינקין ובטוח יש עוד שאני לא זוכרת עכשיו:/ 6.להקות שנואות:הממ..לא שונאת אבל גם לא אוהבת שום להקה 7.זמר אהוב:אין 8.זמר שנוא:שוב..לא שונאת וגם לא אוהבת 9.זמרת אהובה:גם אין 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק רוק וקצת מטאל 11.שיר אהוב של ג'י סי: מוטיביישן, אמושונלס, לייפסטייל, פסטיבל סונג, מיי בלודי ולנטיין, דה קליק.. 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:פאק, סתמי, לוידעת, אוכככללל, או שלא, נהה, דאמט.. 13.מוטו:חיה את היום כאילו זה היום האחרון:)

original jess

New member
או.קיי, אז... אניאניאניאני!!../images/Emo24.gif

1.שם: ג'ס. 2.גיל:16, 4 חודשים ואין לי כח לספור כמה ימים... 3.איזור מגורים: דרום (נתיבות, אם מישו מכיר...) 4.עולה לכתה... י"א!!!!!!!!
סופסוף!!!!! 5.להקות אהובות:אוונסנס וגוד צ'רלוט- אני לא כ"כ אוהבת להקות, בדר"כ.... אבל אני לפעמים שומעת גם שירים של לינקין, וסאם 41. 6.להקות שנואות: שנואות ממש אין לי. אני שונאת את רוב השירים של נירוונה, אבל מיי גירל חמוד! 7.זמר אהוב:זמר? פאק! אנערף... 8.זמר שנוא:אממממממממ, איזה זמרים כבר יש? 9.זמרת אהובה:בזמן האחרון כבר לו, אבל פעם הייתי חורשת על אבריל. 10.סגנון מוזיקה מועדף:רוק-מטאל(גוטי), והיפהופ. 11.שיר אהוב של ג'י סי: כל פעם משו אחר, אבל הכי הרבה זה דה מוטיביישן... 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה:אמממממ, אולי גאש? או פאק? שיט? 13.מוטו:חיה ותן לחיות? שאלון חמוד

original jess

New member
אה, שחתי משו חשוב...

שונאת מזרחית והזמרים ששרים מזרחית! בכללי אני בכלל לא אוהבת שירים בעברית, חוץ מכמה של היהודים, להקה נחמדת....
אה, אורלי (אפשר לקרוא לך ככה) סורי שלקחתי לך תמוטו,לא שמתי לב...

EleVaTioN

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

זה טוב שלהרבה אנשים יהיה מוטו שכזה
העולם רק יהיה טוב יותר ככה...

יש לי עוד מוטו@!

*החיים מורכבים מההנאות הקטנות, אז אל תוותרו על כלום!* חיח יש לי מלא אבל הם משתנים כל שבוע שבועיים :) ג'ס> תודה גם אני חושבת שהוא נחמד חיחיחי שמתם לב שאני מכורה לחיחי? ולפרצופים כאלה (= וכאלה :) אין מה לעשות אני ילדה עם שמחת חיים! חיחי(אויש)

../images/Emo26.gifתורי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אממ... יאללה 1.שם: הדס 2.גיל: 13 וחצי 3.איזור מגורים: ת"א סיטי 4.עולה לכיתה...ט' 5.להקות אהובות: אממ... יש הרבה.. (חח והם לא כל כך קשורות..) מרילין מנסון, אוונסנס, גוד שרלוט, נירוואנה, בלינק182, לינקין פארק וכו' (אין לי כוח להמשיך..) 6.להקות שנואות: בלו, ווסטלייף (כתבתי טוף?), בקסטריטבויז (לא יודעת איך כותבים) בקיצור:כל הלהקות בנים המגעילות האלה 7.זמר אהוב:
מרילין מנסון ה מ ל ך
8.זמר שנוא: רובי ווליאמס
(יש המון שאני שונאת אבל את רובי וויליאמס הכיייייי הרבה
) 9.זמרת אהובה: איימי לי ה-
10.אממ...יש הרבה.. אני לא סגורה על סגנון אחד. פאנק, רוק, רוק כבד,גראנג', מטאל גות'י, מטאל בכלל... 11.יש המוווווווווווווון
קשה להחליט 12.
, פאק
, פאקינג........,דמאט, בני אנוש,
יוסי
, מרילין מנסון 13.we're all stars now in the dope show.............

חיחיח

מי זה יוסי? חבר שלך? שתי הסדות(חח) בפורום! שמתם שהמילים שכולנו משתמשים בהם הכי הרבה הן קללות?*שוק!לאאא*

EleVaTioN

New member
פפאאאקקקקקקקקק../images/Emo129.gif

צודקת
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזבו שעשעתי את עצמי והדס מיזה היוסי הזה באמת?
סקרנת אותי.

איך אני מוסיפה את עצמי

למאמר של חברי הפורום? ואני גם רוצה לכתוב מאמר! איך אני מוסיפה אותו?

EleVaTioN

New member
שולחת לי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

ואני כבר אסדר את זה משם

R I O T girl

New member
:)

1.שם: ענת 2.גיל: 15 3. איזור מגורים: ירושלים 4. עולה לכיתה: י' 5. להקות אהובות: גוד שרלוט (ח ברור) , סימפל פלאן, מסט, אוונסנס, הובסטנק, לינקין, בלינק, ועוד:) פה ושם אבריל... שיהיה 6. להקות שנואות: לא שונאת אף אחד! 7.זמר אהוב: בנג'י ............ 8.זמר שנוא: חח אין 9.זמרת אהובה: אבריל.. רק המוזיקה לא היא.. סתומה! 10. סגנון מוזיקה: פאנק רוק- אבל כמו של ג'יסי... 11.שיר אהוב של ג'יסי : בלאדי וולנטיין וולדורף וורלדוויד ח אבל כולם! 12. מילה שאני מרבה להשתמש בה: ת'אמת אין לי! חח 13.מוטו: אם ההר לא יבוא למוחמד מוחמד יבוא אל ההר :)

N 1 F 8 R 2

New member
אני

1.שם:נופר 2.גיל:עוד חודש וכמה ימים 14 3.איזור מגורים: צפון 4.עולה לכתה... ט' 5.להקות אהובות: בלינק182,ניו פאונד גלורי, לינקין פארק, אופספרינג ועוד... 6.להקות שנואות להקות בנים למיניהם...וסליפנוט 7.זמר אהוב: טום מת'יו דלונג[יהה שם מלא חחח] 8.זמר שנוא: לא יודעת 9.זמרת אהובה: אין אחת כזאת 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק רוק 11.שיר אהוב של ג'י סי: THE CLICK 12.מילה שאת\ה מרבה להשתמש בה: פאק DAMMIT גי'זס 13.מוטו: תשמעו הרבה בלינק!

למעלה