הכלבה המליטה!:)

בנגלה

New member
אני רוצה להוסיף..

שהתגובה שלך הייתה הרבה יותר לרוחי מאשר התגובה של ORSETTA שבאמת הייתה תוקפנית מדי!!

ORSETTA

New member
מה בדיוק לא מצא חן?????

המציאות כואבת? גם אצלי יש עשרות כלבים וחתולים שאנשים חסרי אחריות זרקו לרחוב. את כולם אני מחסנת מעקרת ומאכילה עד שמוצאים בית. לא אוכל לצרף תמונות מכיוון שכל כספי נגמר בהוצאות הטיפול ואין באפשרותי לרכוש מצלמה. כך שאם אני קצת מרירה כלפי אנשים ששמחים שכלבתם המליטה אולי אפשר להבין. ORSETTA

dark spy

New member
בוא נראה רגע:

יש לה 6 גורים? אז בעולם אידאלי כולם ימצאו בית... הם לא יעוקרו/יסורסו כי הם הרי צריכים להמליט/להרביע פעם אחת לא? אז לכל אחד יהיו 6 גורים... זה יוצא 36 גורים+6 שכבר יש=42 כלבים... אבל כל ה36 החדשים מצאו בית (שוב, בעולם אידאלי, לא בעולם שלנו בו אולי 6 ימצאו) אז כל אחד "עושה" עוד 6 גורים... 42*6=252 כלבים... הם כולם ימצאו בית אבל לא יסורסו... 252*6 נותן לנו מעל 1000 גורים... את באמת חושבת שכל אלה ימצאו בית? אוי, התמימות!!!אז נניח שכל ה1512 ימצאו בתים אבל לא יסורסו תמשיכי את זה עוד שני דורות וכבר יש לך יותר מ10000 צאצאים שבאו מהכלבה הלא מעוקרת הזאת... עכשיו תכפילי 12000 ומשהו (נשבר לי לחשב) בכמות הכלבים הלא מסורסים/מעוקרות בארץ... נניח שיש 100 כאלה? וואו, יש יותר מ1000000 כלבים זרוקים ברחוב!!! אז בואו ניקח אחד הבייתה ולא נסרס אותו כי הוא צריך להרגיש איך זה לז*** אז בואו אני אסביר לכם- לכלבים אין אברי חישה שם... הם ביכלל לא מרגישים והנקבה אפילו סובלת! די, תגאלו את הכלבלבים המתוקים האלה מהסבל!!!

למעלה