הכי מעצבן

TaxiMedia

New member
הבנתי,

אתה בקטע של שירה... לך על זה! ואני הקטן אוסיף : כשתחביב הופך לדרך חיים אלכסנדר מוקדון גם כן לא יועיל ואת עשרת בני המן תלו. איך השירה שלי ? סתם כתבתי את "ואת עשרת בני המן תלו". רציתי להוכיח לך, שבמקרה הטוב, אתה היחיד שמבין מה אומרות המילים. הבנו, יש לך בלוג שירה, בפורום תדבר בעברית!

TaxiMedia

New member
אם תדפדפי אחורה בפורום

ותקראי הודעות מהחודשיים האחרונים, תקבלי המון תופעות מעצבנות. משהו מקורי ? עיצבנתי מספיק אנשים אז אני אוותר הפעם על המקוריות. ובכל זאת, לא, כן, אני אתאפק. הבקשה שלך? מקורית ביותר!

TaxiMedia

New member
למה להתאפק?

כי איפוק זה כוח
רוצה משהו מעצבן ? נראה לי שהחזירו את הרובוטים! במשך השבוע האחרון, הכניסות שלי חזרו להיות כמו פעם, אפילו קצת יותר מפעם. קרי, מ- 25 כניסות שהיו לי במשך השבועיים שלאחר הסרתם הם חזרו לסביבות ה-200 - 250 היום.

דנטל

New member
אולי תרשם לשירות התשלומים?

לא בשביל הכסף, אלא בשביל לדעת אחת ולתמיד את כמות הכניסות האמתית.

mary lou

New member
חכמה הבחורה!

ולא נראה לי שהם חזרו, אבל אני לא באמת יודעת.

TaxiMedia

New member
אחלה רעיון

אבל, לאחר שראיתי את תגובת נעמה בהמשך השרשור, אני אוותר על הרעיון שלך ויהנה מהאופוריה
.

naama tapuz

New member
ואולי זה בגלל שקודמת בגלובס?

כמה מהרשומות שלך קודמו בדף הבית של גלובס, וגם אצלנו קודמה אחת.

TaxiMedia

New member
הקידום מגלובס הניב כ 10 כניסות ביום

במקרה הטוב. ז"א שאין קשר בין הדברים. הרשומה שאתם קידמתם היא זו שרצה כעת, מהיום, אז גם כן אין קשר. סבבה, נהייתי פופולרי. למען האמת, כבר כשנכנסתי לאתר לפני כעשר דקות, ראיתי שקודמתי ונכנסתי לכאן בכדי להשאיר את הודעת פרגון הקשורה אלייך, ויצא שהגבת לי כאן אז אני מרשה לעצמי לנצל, הנה לשון ההודעה : " כל הכבוד לנעמה! למרות שכתבתי את הרשומה על הרובוטים שמן הסתם הכעיסה אותה, היא התעלתה מעל אינטרסים צרים וקידמה רשומה שלי מהיום. לזה קוראים ניהול נכון." תודה על תגובתך כאן וסליחה שבער לי לכתוב אז על הרובוטים. מבטיח שהרובוטים מאחוריי. זהו, אני נגמל!

goldy

New member
משבר יצירה?

אצלי אין דבר כזה: אני פשוט לוקח תגובות ניבחרות שלי להודעות הגולשים והופך אותן למאמרים שתקפים תמיד
. דברים מעצבנים: 1) שצריך לעדכן את כל העמוד ולא רק את "עידכונים אחרונים". 2) שלוחצים "ריענון" והסטטיסטיקה עוד לא עלתה. 3) כשייש בעיות קטנות ומרגיזות שגורמות לי לתהות האים תפוז מבינים את הקשר הישיר בין גולש מרוצה לרווחים? 4) שניראה שייקח לי יותר מידיי זמן להגיע לכסף.

siv30

New member
שהדפדפן האומלל נתקע

בדיוק כשלא עשיתי שמירה לדברים שכתבתי. מאוד קשה לי לשחזר באותה רמה של הברקה מקורית.

אויש מצאת לך את מי לשאול.

אני יכולה למלא לך עכשיו עמוד שלם, כי אני פשוט אופניק מהלך, והבחורה שהמציאו בשבילה את המילה אוף וגם את הסמיילי הזה:
1. אנשים שמשאירים תגובות, בלוג יפה כנס לשלי. 2. אנשים שמקללים בתגובות. 3. אנשים שכותבים לבלוגר ביקורת מרושעת ולא מזדהים. 4. אנשים שמציעים לך להכנס לפרסומת בתגובה. 5. אנשים שכותבים ג'יבריש בתגובות. 6. בלוגרים שמספרים על הציונים שלהם מבית הספר או מהפסיכומטרי (טוב זה מעצבן רק אותי כי יש לי טראומה מבית הספר). 7. בלוגרים שכותבים ככה: יפעעעעעעעעתתתתתת שששווולטטת!111 8. בלוגרים מתחת לגיל 20 (כי הם בד"כ אחראים לכל התופעות המעצבנות). 9. בלוגרים שכותבים לך ביקורות על הבלוג שכוללת רק ציונים ואת המילה בסדר (טוב אולי זה רק התנסות שלי אישית). 10. בלוגרים שכותבים, "הרבה זמן לא עידכנתי, מצטער לא היה לי זמן." וזהו. 11. בלוגרים שמתאמצים לכתוב בסודיות כמו "עברי לידר" והם לא מבינים שאם אתה לא הומו חתיך, שמכניס את היד למכנסיים שלו, ויודע להלחין אז זה לא מענין אף אחד. 12. בלוגרים שכותבים בשעה 7:00 בבוקר קמתי. ב-7:10 ציחצחתי שיניים. ב-8:00 יצאתי מהבית... 13. בלוגרים עם 20,000 כפתורים ברשימה שמסודרים בבלאגן מאורגן. 14. בלוגרים שמתאמצים להשתמש בצבעים לא קריאים וכתב קטן. 15. בלוגריות קטינות וכונפות ששמות תמונות של עצמן בתנוחות סקסיות (טוב זה מרגיז רק אותי אני בטוחה שהבחורים נהנים מזה). 16. בלוגריות שמעיפות את כל הפמיניזם שלהן לפח ושמות תמונה של פיה מעורטלת בכותרת הבלוג שלהם (זה מה שמייצג אותכן? פיה ערומה וסקסית זה הכל מה עם קצת שכל?) 17. בלוגריות שכותבות בלוג שלם על הדיאטה שלהן (תקלטי זה לא מענין אותי מה אכלת וכמה קלוריות היו בזה). 18. בלוגרים מתבכיינים שמאיימים להתאבד. אל תאיימו, תתאבדו ותפתרו את העולם מהנוכחות המתבכיינת שלכם. 19. בלוגרים גברים שעסוקים בלהפיץ את משנתו של אל באנדי, רק שהפעם זאת לא בדיחה עצובה. זה אמיתי והם מתכוונים למרר את החיים של כל בחורה עלובה שהם פוגשים. 20. בלוגרים עם יותר מידי כפתורים זזים ומתחלפים ברשימות. זה מעצבן לי את העיניים, ומספיק שאני צריכה לסבול את כל פרסומות הפלאש הללו. טוב זהו בנתיים אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב.

ב-8 זו סתם הכללה גסה

מכיר אישית אנשים מתחת לגיל 20 שממש לא אחראיים על התופעות המעצבנות שהזכרת פה

ע ל ו מ ה

New member
תבדקי כמה עולמות של חברי הפורום...

תגלי שלפחות שני מנהלי פורומים מתפוז (אחד מהם מנהל את הפורום הזה) ועוד אי אילו אחרים ראויים בהחלט עונים לקטגוריה של "מתחת לגיל 20".

למעלה