הכי מעצבן

mary lou

New member
הכי מעצבן

אז יש דברים מעצבנים יותר ומעצבנים פחות בבלוגים. הרוב פה הסכימו למשל שמוזיקה שמתחילה ישר בעת הכניסה לבלוג היא לא מומלצת ואני די בטוחה שגם הקפצות לא עושות לרובנו נחת. אז מה מעצבן אתכם בבלוגספירה? (ובבקשה תהיו מקוריים, אני במשבר יצירה ומחפשת תופעות מרגיזות)

ע ל ו מ ה

New member
מתוקה את מקסימה

אהובתי שולחת לך אנרגיה של אור. ממישהי שאני לא מכירה בכלל.

mary lou

New member
../images/Emo9.gif איזו קבוצת תמיכה

ועל שום מה? והאם זה בכלל משנה? אנרגיה של אור בחזרה, ובוקר מקסים שיהיה

mary lou

New member
../images/Emo6.gif יצאתי אהבלה

עכשיו אני צריכה קבוצת תמיכה ואנרגיה של אור!

שולח לך אנרגיות

למרות הציניות הבוקעת למרות שנאת ישראל יש גם כאלה חיוביים שליחת אנרגיות מצווה

ע ל ו מ ה

New member
במסר שלך יש יותר ציניות ושלילה

מאשר במסר שלי. אני מאמינה מאד באנרגיות. אני מאד לא מאמינה ב"מתוקה, מקסימה, אהבותי" שנאמרים ע"י זרים מוחלטים. בזבוז מילים לריק לא תורם לאנרגיות שלי. שנאת ישראל? חסרון שלך אם זה מה שאתה מוצא.

אני חושבת

שיש הבדל להגיד למישהי שאני לא מכירה, שהרשומה שלה נניח הותיר עליי רושם שהיא בן אדם מקסים לבין להגיד למישהי שאני לא מכירה, אהובתי. אבל אולי זו רק אני...

ע ל ו מ ה

New member
לא רק את, גם אני

לגבי אהובתי, בוודאי. אני חושבת שאם רשומה השאירה עליי רושם, אכתוב שהרשומה השאירה עלי רושם, אפילו אתמצת את הרושם. להחליט שמישהו הוא אדם מקסים בעקבות רשומה זה קצת מוגזם, אבל אם במקרה הרשומה סיפרה על מחווה יוצאת דופן אז אפשר לכתוב את הרושם הזה - "את אדם מקסים בעיני". לדעתי יש עדיין הבדל בין "את אדם מקסים" לבין "מקסימה" או "מקסימה שלי", כי מה לעשות, בעידן הבלוגים יש אינפלציה של הביטוי הזה ולכן לקבל אותו זה כבר לא מחמיא (וממש לא נותן את אותה הרגשה כמו "את אדם מקסים בעיני" שנאמר בהקשר הולם). מה שהתכוונתי לומר שאני שונאת, זה את האינפלציה בסופרלטיבים מלאכותיים. בעיקר כשהם ניתנים לי מאנשים זרים.

זה הכל שאלה של ניסוח

אם בן אדם יכתוב ברשימה של על כל מני פעלות התנדבותיות שהוא עושה ופעילויות למען החבה אני אכתוב לו שהוא אדם מקסים בעיניי. אבל אני בטח לא אכתוב לו מקסים שלי (...בוא נשכב... - סתם המשך של זה בראש שלי, לא להתייחס). אפשר לכתוב מחמאות, אבל בטעם (אפשר הצעות מגונות. שוב, סתם מחשבות שלי).

../images/Emo45.gif

עדיף להגיד מה מחמיא במקום להחמיא. זה טיפה דורש מאמץ ויכולת ניתוח, אבל זה לא מסובך.

את אומרת כי אני שונה

שונות וייחודיות תמיד נשנאו תמיד לא הובנו אבל חס וחלילה להתווכח אסור עם אדומה מבוגרת ועדיין שולח אנרגיות אולי הרוחניות תובן

TaxiMedia

New member
נכון שתגובות לא קשורות מעצבנות?

אני מה זה מבין אותך...

למעלה