הכי מופרע בכתה........

הלשנתי???????????????????????

איך את יכולה להגיד דבר כזה??? ראית את ההודעה של יוסף!!! וחוץ מזה דברתי עם שרוך באייסי...למה את קוראת לזה הלשנה??????????????? וגם אותי הם הרגו מצחוק. זה לא שאני פתאום נגד זה!!! שרוך לקחת את זה כהלשנה??????

shadow dancer

New member
צמע.......

בס"ד זה יכול להיות מעניין וכל זה...... אבל זה לא בהכרח טוב!!!!

shadow dancer

New member
זה ממש נכון!!!!!

בס"ד לצערי הרב..... למה שלא נפתח שרשור של הדברים הטובים שעשינו ככיתה???? אבל זה לא ילך! כי כמעט ואין כאלה!!! יודעים מה.... אני אתחיל! היה לנ ואקווריום בישיבה שממש הרסו אותו! שמו אקונומיקה והדגים ממש מתו..... והכל פשוט הושחט. אז החלטנו כל השכבה לארגן את האקווריום מחדש וזה היה ממש גדול!!! רק חבל שהרסו אותו וגנבו דגים וסרטנים כל פעם! הייתי מרחיב אבל אני מאחר לשיעור...... ותחשבו על זה... אויי אויייי

רק שתדע.....

אני תלמיד הפכפך...עשיתי המון דברים רעים...אבל עד היום זוכרים אותי ביסודי בתור אחד התלמידים הכי טובים שלמדו שם... אפילו השנה (כיתה ט') היה למחנך שלי רעיון...הם רצו להראות לילדים בבתי ספר יסודיים איך זה ללמוד אצלנו אז לכל בית ספר הם שלחו תלמידים שהיו בפרויקט מיכא"ל והם למדו בבית הספר היסודי הזה... אז אני ועוד שתי ילדים שהיו איתי ביסודי ובחטיבה הם באחת הכיתות המקבילות הלכנו לבית הספר הזה וברגע שנכנסנו לשם מלללללללאאאאאאא ילדים קופצים עלינו, והתחלנו לדבר עם המורים בסבבה...העלנו זיכרונות...ואז נכנסו במשך שני שיעורים כל שיעור לכיתה אחרת (יש שתי כיתות ו') ודיברנו עם הילדים שם לאיזה חטיבה/מקיף עירוני הם מתכננים ללכת ללמוד בשנה הבאה... אבל היה דשיי כיף... בית הספר היחיד שלא ממש הרגשתי צורך לעזור לאנשים שם זה הישיבה צביה...האנשים שם ממש אנשים חרא!!! המנהל שם ממש שנא אותי ואת החברים שלי עוד מהיום הראשון של הלימודים בלי סיבה...אז החלטנו לתת לו סיבה... גם ביסודי בכיתה ד' החליטו לפתוח פינת חי אז ישר המנהל בא אלי (זה היה מנהל חדש לאותה שנה והוא החליט לעשות שינויים-והוא ידע שאני מת על חיות) ואז שאלו אותי איזה חיות כדאי שהם ישימו בפינת החי...אז בסוף יצא שהיו לנו כמה אוגרים, גרבילים, שפנים, מלא תוכים מכל הסוגים, ואפילו נחש בזמן מסוים...ואני הייתי אחראי על פינת החי מהשנה הזאת עד שעזבתי את בית הספר... ביסודי חלק מהמורות של הכיתות הנמוכות ממני נתנו לי להקליד מבחנים של הכיתות שהן מלמדות... אז אתה רואה? אפילו שיש לי סיפורים על זה שהייתי מופרע (במיוחד) אז גם יש לי סיפורים על דברים טובים שעשיתי...

RRini

New member
אצלנו זה היה ממש מצחיק....

עכשיו אני אספר על כיתה ז' ו-ח : בכיתה ז' הייתה לנו מורה מזה קטנה ועם משקפיים גדולות... אז היא בכלל לא הייתה משתלטת עלינו וכולם היו יוצאים מהשיעור..או שהיינו שרות לה..מזמזמות והיא הייתה מרגישה כמו בכוורת דבורים עד שהיא כמעט התחילה לבכות... והייתה לנו גם מורה לביולוגיה מזה מפחידה אבל לא משנה.... בכיתה ח' היה הכי צחוקים.... פעם אחת שברנו את המתג כדי שלא נלמד אנגלית והיה קצר אבל למרות זאת למדנו בחושך....או שבאמצע השיעורים היינו רוקדות מה לא עשינו השנה...אנחנו כיתה ממש מצחיקה... או שיום אחד שתי חברות שלי השתגעו אז הן התחילו לצרוח כמו משוגעות ושברו את הפחים את הקטנים של השולחנות וכל הכיתה הצטרפה...ואז פתאום כולם התחילו לצאת מהבניין זה היה כזה מצחיק... טוב...זה לא הסיפורים הממש מופרעים כי זה פשוט לא עולה לי לראש עכשיו אז אני אחשוב לבינתיים ביייי.......

BaDoDa

New member
לא רק אחד!

בס"ד שהייתי בכיתה ד' היה (פיגוע לצערי לא רק אחד) ואני וכמה מהחברות שלי החלטנו ללכת לבקר את הפצועים והמורה הסכימה ונתנו להם אוכל ושתיה.

אני הייתי שובבה בכיתה ז'....

המורה לביולוגיה שלי (כרגיל מורות לביולוגיה...) עלתה לי על העצבים. כבר מהשיעור הראשון שאלתי את המסכנה שאלה - איך הציפורים יודעות לעוף בצורות מסויימות (עכשיו אני יודעת איך... תמר הראתה לי...) והמסכנה לא ידעה, והיא חשבה שאני שואלת אותה שאלה מכשילה בכוונה... אז היא התעצבנה - ונתנה לי עונש!!! אתם קולטים? כבר בשיעור הראשון! אבל אני הייתי חמודה מאד, ועשיתי את עצמי לא מבינה שזה עונש, אלא זסתם איזו משימה....
אח"כ בכלל היו בינינו הרבה כסאחים... בנוסף, היא תמיד אמרה שהיא תכתוב אותי על הפרעה כשלא דיברתי בכלל וכל מיני דברים כאלה, וגם שמתי לב שהיא לא סובלת אותי... ובאחת הפעמים ממש ממש התעצבנתי עליה וצרחתי עליה (כן, כן... ממש צרחתי!!! אני, רחלי השקטה, שאף פעם לא הבריזה!!!) שהיא לא סובלת אותי ושהיא לא צריכה להתייחס אלי ככה מגעיל ובלה בלה בלה... אני לא בכיתי, הייתי גיבורה...
וכשהבנות הסתכלו עלי - התחלתי להתפקע מצחוק והסתתרתי מאחורי בנות כדי שהמורה לא תראה... לךאחר מכן, כיתה ח', הייתי נוראית כלפי המורים... (אני מקווה שהשנה אני לא אהיה כזאצתי!!!) קודם כל, המורה השניה לביולוגיה (...), באחד השיעורים התעטשתי. והפצ'י שלי זה הפצ'י ענקיייייייייייייייייייייייייייייי מחריש אוזניים (תמר תמיד מתעצבנת עלי כשאני מתעטשת...) ובגלל שכולן התחילו לצחוק - המורה כתבה לי הפרעה ביומן... דפוקה... אח"כ גם המורה להסטוריה המפלצתית שלנו הסתבכתי יפה מאד: ישבתי בקצה הכיתה, ואמרתי איזה משהו והבנות התחילו לצחוק, אז היא הסתובבה אלי ואמרה: מה את עושה עכשיו, בית ליצנים???
ואני הסתכלתי עליה בפרצוף בדיוק כזה:
טואמרתי שבסה"כ... ניסיתי להסביר מה קרה, והיא אמרה: לא חשוב לי מה קרה בכלל! אז אמרתי: אז למה שאלת??? סתם כדי להעליב אותי??? סתם כדי להביך אותי??? והיא אמרה: לא, לא! חס וחלילה! אז אמרתי: אז למה?? והיא לא הגיבה... מסכנה... הערמתי עליה...
וגם עם המחנכת שלי הסתבכתי לא פעם... היתה איזו פעם שהלכנו לבי"ס והתחלקנו לקבוצות, והקבוצה שלי (4 בנות) הייתה צריכה לעשות פעילות סיכום, ומתוך ה-4 בנות, עשינו רק 2! ה-2 האחרות הבריזו! באותו יום שהלכנו לבי"ס הזה, היה לנו מבחן ענקי בהסטוריה, והיה קשה גם לחשוב על פעילות וגם ללמוד למבחן. ובכל זאת אני והיא עשינו את זה ואמרנו שבבי"ס נקליד ונעשה צ'ופרםי (זה מה שהבנו מהממורה שצריך לעשות). בקיצור, מה שקרה - זה שאנחנו עשינו את זה ורצנו בכל בי"ס בדקה התשעים והכל כדי שיהיה מוצלח, והבנות צלצלו שהן עולות להסעה. אנחנו תוך 20 שניות הגענו לשער, מהקומה השלישית על לסוף הבניין, ומשם איזה 200 מ' או יותר - עד לשער! והכל בפחות מחצי דקה! אנחנו מחפשות את ההסעה ולא מוצאות! מה שמתברר, שבנות ר-א-ו אותנו מגיעות, בדיוק כשההסעה נסעה לה, ואמרו למורה לעצור, והיא אמרה שלא צריך אותנו, יש לה את כל הפעילות ביד שלה! אנחנו כ"כ נפגענו ממנה!!! כזאתי מגעיחלה! אנחנו משקיעות והכל, והיא לא שמה עלינו! "לא צריך אותן"! ככה היא התבטאה!!!!! והקטע הוא, שבנות אחרות מאותו בי"ס שהלכנו אליו - אותן היא כ-ן אספה בדרך!!! בכל מקרה, התקשרנו אליה והיא אמרה שהיא לא רוצה לדבר איתנו.... נשארנו אני והיא לבד בבי"ס הגדול. כשהם חזרו - אמרתי למורה שאני לא רוצה לדבר איתה, בדיוק כמו שהיא לא רוצה לדבר איתנו. רמזתי שהיא גם ככה לא צריכה אותנו, הרי זה מה שהיא אמרה! בכל מקרה, בסוף היא הכריחה אותי לדבר איתה, וכעסתי עליה (נראה לי היא מתחרטת עד היום שהיא הכריחה אותי...
) וצרחתי עליה בקולי קולות שזה יהיה ממש פוגע! אנחו משקיעות יום לפני מבחןם ענקי, באות לבי"ס, משקיעות גם שמה, לא אוכלות ארוחת צהרים, אפילו יצאנו מ-2 שיעורים כדי שנספיק הכל, והיא לא שמה עלינו בכלל! והיינו ממש ליד ההסעה!!!! בקיצור, כתבתי לה במכתב שאני עדיין לא שמעתי את ה"סליחה" שלה, ואני מחכה לשמוע אותו (כתבתי את זה קצת יותר בעדינות...) והיא לקחה אותי שוב לשיחה, ושוב שיקרה לי כדי שהיא תצא טוב, וטענה שהיא לא אמרה שהיא לא רוצה לדבר איתנו ושלא אכפת לה (לא חשוב ששמענו את זה דרך הפלאפון וגם כמה בנות אמרו לנו...) והיא עד היוםפ לא אמרה לי סליחה......... הייתי שובבה השנה.... ויש עוד מליוני סיפורים בלתי נגמרים על שיעורי מוסיקה עם מרגרינה שלנו... אבל זה לא להיום... ואנשים - אני לא הטיפוס שמבריז, ההפך, אני די מפחדת מעונשים וכאלה, וגם אני לא הטיפוס שמעתיק במבחנים!!!ותחשבו, כל הבנות בכיתהזוכרות לי עד היום את המקרים הנחמדים האלה, על רחלי השקטה.....

הממ,

מעניין? בוודאי שכן חינוכי? בטירוף לא. אני מתנגת לקונספט הזה של בואו נספר מה עשינו למורים שלנו כי יש פה עוד הרבה חבר'ה שעוד ממשיכים ללמוד ואסור להתחיל להכניס להם לראש רעיונות כאלה. אם כולם פה היו מעל 18 הייתי מסכימה בכיף ומספרת לכם על הכיתה שלי באולפנא- מופרעות..- אבל מכיוון שרובנו לא סיימנו בי"ס אין על מה לדבר.

גם הכיתה שלי ציירה על הקירות

ב"ה בחט"ב היה לנו קיר שבו היה את מיקי מאוס בחלל בע-נ-ק עוד ארון קיר שעליו היה מצוייר דגים שגם אם הארון הזה היה צחוקים ( זה היה ארון ישן ושהיה לו מנעול ויום אחד פרצנו את המנעול וגילינו אוצרות כל מיני כלי מוסיקה והינו מרעישות בכיתה באמצע השיעור ) ובקיר אחר עשינו פזל ענקי יצא עקום חבל"ז אבל לא נורא ובכל חלק מהפזל כל אחת רשמה את שמה או חתמה את חתימתה היה לנו גם לוקרים שעשינו לביה"ס את המוות עד שעשו לזה דלתות זה לא לקרים רגילים זה היה כמו כוורת בתוך הקיר ורק היו צריכים לשים דלת ואת הלוקרים מבפנים צבענו כל אחת קישקשה איזה שנה שלמה זה היה בלי דלת זה היה נראה זוועה כי כל אחת צבע בלי קשר ללוקר השני אבל אהבנו את זה בקיצור הכיתה היתה נראת כמו גן ילדים חבל"ז כאשר הגענו לתיכון הינו בערך אותה כיתה החלתנו שאנחנו רוצות שוב לצייר על הקיר עד ששכנענו את המנהלת לקח שנה רק בכיתה י"א הרשו לנו אז ציירנו וקיר אחד ים ודגים וקרישים אחריזה הוסיפ]ו למי שמכיר/ה את התינוק אל האריזה של אחד הדיסקים של NIRVANA (נירוונה) רק מחקנו פרט לא צנוע קיר אחר צירנו יענו קומיקס של נגני רווק גיטריסט מתופף ועוד משהו נראה לי זמר יש לי את זה מצולם עם אני רק אין לי מושג איפה זה ויש לנו גם את הקיר שהוא לוח ומזגן אז בין המזגן ללוח צירנו גמדים על פטריות בקיצור גם גן ילדים אבל חמוד!!!!!!!!

אנשים .............

ב"ה נכון זה לא שישור רציני ואולי זה גם לא חינוכי או לי זה אייך שנוער הדתי נראה (לדעתי לא!!!!!!!!) אבל תחשבו לרגע כמה דברים כיאלו אתם צדיקים... עלק לא עשיתם דבר כזה או אחר בילדותכם ?....! אין מצב שלא אולי זה לא חינוכי אבל זה דברים שבתכלס כולם בסופו של דבר עושים את זה ותראו לי 1/8 אחד/ת או תלמיד שסיים ו' לא עשה שטויות כאלה

מ י ש י

New member
../images/Emo6.gifחחחחח.....

בס"ד הצחיק אותי כל מה שעשיתם.... איך אנשים חושבים על כאלה דברים?! (ולמה?!). אני האמת לא עשיתי מי-יודע-מה..... אף פעם לא אהבתי להתעלל במורות, התייחסתי אליהן יותר כאל חברות, (כן,כן, מה לעשות......), מקסימום לא נכנסתי לשיעור פה ושם (בימים שעוד הייתי יכולה להרשות לעצמי, (כיתות ז-ט) פעם אחת, בשיעור של רב האולפנה, הייתי שקועה מאווווד מאווווד במחברת, סתם ציירתי ליציור כלשהו, אני כבר לא זוכרת מה. הייתי כ"כ שקועה שלא שמתי לב שהרב עומד מעליי, שקוע גם הוא במחברת....... חחחחחחח איזה פאדיחות.... אבל אל דאגה, הוא לא כעס.... הוא חייך ואמר שאני מציירת יפה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. והוא לא אמר זאת בהקנטה חלילה, אלא באמת בהתעניינוץ, וכשראה שאני קצת מופתעת (קצת?! הרבה!), הוא אמר שזה בסדר במבחינתו שאצייר בשיעור כל עוד אני מצליחה להתרכז גם בדבריו. והאמת היא שכן. אני מציירת ומקשיבה.... אז היה מעולה......

איילת כ

New member
חחח הסיפור שלך

עם הפלאפונים מזכיר לי משהו שקרא בכיתה שלי. אני לומדת בקרוון (אני מקווה שגם שנה הבאה נלמד בה) והתקרה בקרוון נפתחת אז החלטנו כמוכם לשגע את המורות עם הפלאפונים, שמנו את הפלאפונים בתקרה ובאמצע השיעור התחלנו להתקשר אליהם, אבל זה לא כזה עבד, בגלל שהבנות התחילו לצחוק וגם בגלל שזה היה בתוך התקרה אז שמעו את זה ממש חלש. אבל זה היה מצחיק......

למעלה