הכי מופרע בכתה........

cc99

New member
אוקי... אז ככה:

אני סיימתי ללמוד השנה מה שאומר שאת השנה בילינו בהריסת הכיתה והנה זה מתחיל: גילינו שיש חול ים מתחת לבלטות, אז החלטנו שאנחנו רוצים חוף כיתתי! לאט לאט נעלמו הבלטות מהכיתה... אח"כ החלטנו שאין לנו כח לרדת במדרגות, אז כרתנו עץ ברוש, ניקינו אותו, והרמנו אותו לחלון! כך יצרנו מגלשה... הפכנו את השולחנות למבוכים. כל בוקר גרפיטי על הלוח בצורת המורה שיכנס. והדלת מולאה בסטיקרים. היה לנו גם משחק מיוחד: "הכה את המומחה" והוא הולך ככה: כל מי שנרדם (והיו הרבה כאלה חטף "טו טו" לראש... והיה צריך לשאול את המורה שאלה על מה שלומדים... והיו עוד הרבה דברים אבל זה כבר לא שייך...

tamarhp

New member
אמממ...

אני נחשבת לילדה שקטה, שלא עושה בעיות (בד"כ) והמורים סומכים עליה (כי הם לא יודעים שמאחורי הגב אני בכלל לא מכינה שיעורים ומצפצפת על המבחנים...) אבל היו כמה פעמים שהתנהגתי קצת שונה... היה לנו מבחן בביולוגיה בסוף היום, וכרגיל - בכלל לא ידעתי שיש אותו, אז בשיעור כימיה קראתי קצת את החומר (אני עושה תמיד את ההשתדלות שלי, שזה אומר לרפרף על החומר כמה דקות/שעות לפני) ו10 דקות לפני סוף השיעור המורה נזכרה תפוס אותי. למזלי אני נחשבת תלמידה טובה אז פשוט הכנסתי את החומר לתיק ועשיתי את עצמי מקשיבה עד הסוף. בכלל, בשיעורי כימיה בכיתה ט' הייתי מתכתבת עם ילדה בכיתה ח' - הייתי משאירה לה מסרים על השולחנות, וכשהיא היתה מגיעה למעבדה בשיעורי שאחרי היא היתה עונה לי. פעם אחת גם התפרצתי על המורה לביולוגיה באמצע השיעור.. מזל שהיא אוהבת אותי (בעעעעעע), כי היא רק אמרה לי למחרת שהיא מקווה שזה לא יחזור, ואמרתי לה שכן, ברור, ברור... פעם גם כתבתי את כל מה שהמורה לביולוגיעעעע אמרה במשך כל השיעור (וזה היה קורע, כי היא מדברת די מהר והיא די פסיכית, אז יש שם מלא "אה, אה, איפה הייתי?" אם תרצו אני אקליד את זה.. 8 עמודי מחברת). ובשיעורי ביולוגיה המורה היתה תמיד היתה כועסת עלי שאני מציירת על השולחנות, אבל ממילא כל השיעור שלה היה בדיחה אחת גדולה והיא לא רצתה להעניש אותי אז הייתי ממשיכה ככה כל שיעור מחדש... היה עוד משהו שרציתי לספר על המורה לביולוגיה.. אוף, שוב שכחתי. בד"כ כשהכיתה עושה טריקים למורים אני משתפת פעולה (אם אני חושבת שזה מוצדק - למורה שהיתה לא בסדר וכדו'), אבל בד"כ לא יוצא לי להציע רעיונות. לא זכור לי שהעיפו אותי מהכיתה, רק זכור לי שלא רצו להכניס אותי ועוד כמה בנות לשיעור ספרות פעמיים כי איחרתי (כל פעם מסיבה אחרת). אני יודעת שבטח תגידו "זה הכל? זה מופרע זה?" אבל תחשבו שאני לא ממש רוצה לקלקל את היחסים שלי עם המורים, כי זה די עוזר כשרוצים לבקש מהם משהו.. כשהיה מבחן באנגלית והרגשתי ממש ממש לא טוב, אמרתי למורה שאני הולכת הביתה והוא אמר לי לקחת את המבחן איתי! וחוצמזה שאני נחשבת בת שקטה, אני לא טיפוס מופרע בכלל, כך שמה שכן עשיתי הוא שיא בשבילי. יש לי הרגשה שאם ניר יקרא את זה הוא לא יאמין שאני עשיתי את זה...

cc99

New member
תמר, זה לא מי-יודע-מה מופרע אבל...

אי אפשר להאשים אותך גם לי היו יחסים טובים עם המורים בעיקר כי אפחד לא ידע שאני מאחורי כל זה...

shadow dancer

New member
תמר??????

בס"ד נו נו נו!!!!

shadow dancer

New member
טוב תמר......

בס"ד עכשיו כשאני קורא את ההודעה אני לא כ"כ מצליח!!!! אני אנסה מחר כשאני אהיה קצת יותר מפוכח!

אמממממ ...........

ב"ה פעם אחת ביסודי הביאו לנו מורה דוס בכלל לא מתאים לביה"ס ושיעור ראשון הוא היה אצלנו בכיתה כל אחת עשתה משהו אחר אחת שיחקה עם השיער אז הוא אמר לה זה לא מספרה וקיצור במהלך השיעור הוא העיר פווווללל הערות מעצבנות אחרי השיעור הראשון של המורה בבית ספר ושיעור זה היה בכיתה שלנו המורה עף או יותר נכון אנחנו העפנו את המורה .

tamarhp

New member
נההה

אנחנו בכיתה ז' העפנו את המחנכת (קצת בוכה), ובכיתה ח' את המורה המחליפה למתמטיקה (בוכה הרבה, ורצה לחדר מורים). אבל אני סיפרתי דברים שקרו לי אישית, ולא כל הכיתה, אחרת כבר הייתי ממלאה ספרים שלמים! ונזכרתי מה ששכחתי: בכיתה ז' היה לנו שיעור מוזיקה ואני וחברה שלי שיחקנו ארץ-עיר וכמה בנות הפריעו והמורה העירה להן אז הן אמרו לה: "למה את כועסת רק עלינו? מה עם תמר ו***? הן משחקות ארץ עיר כל השיעור!!" והמורה רק העיפה בנו מבט ולא אמרה כלום!!! והמשכנו לשחק, אלא מה?

beckham17

New member
סיפורי כפר הרוא"ה....

דבר ראשון סדר לימוד עצמי = בית המדרש ריק! שיעור גמרא = הכיתה ריקה. ומי שכן בא, 95% ישנים! שיעורים אחרים, גם נוכחות די ריקה... באמצע השנה עלינו על השישיסטים מכות. כל המחזור שלנו נכנס להם לפנימיה והעיפנו להם מכות. לחלקם זה היה המכות של החיים שלהם... אז אחד השישיסטים הלשין, (טעה בזיהוי, אבל לא חשוב). סגן ראש הישיבה החליט להעיף אותו ל-3 ימים הביתה. המחזור שלנו החליט שאנחנו מבריזים. חיכינו להחלטה של הישיבה. בינתיים זה התמהמה... ובימים האלה של חוסר ודאות אם מבריזים או לא, סגן ראש הישיבה החליט לאכוף את כללי הישיבה, והחזיר חבר שלי מהמחזור שנכנס עם כפכפים ומכנסיים קצרים לחדר להחליף. הוא לא שם עליו, והתיישב לאכול. הרב התעצבן ורצה להעיף אותו. המחזור שוב לא הסכים. בתגובה החלטנו שכל המחזור שלנו נכנס יחף לחדר אוכל (איזה ג'יפהההה)... אז הרב גנב לכמה מחולצי הנעליים את הנעליים/סנדלים שהיו בכניסה לחדר אוכל. אז אנחנו לקחנו את הסטנדרים מבית המדרש וחסמנו לו את הכניסה של המשרד.... בסוף לא העיפו אף אחד! היה מעולה!!! וכמובן יש עוד סיפורים, אבל השנה זה היה בין הטובים, בלי ספק!

beckham17

New member
לפחות אצלנו לא ממציאים סיפורים....

ולא עושים דברים אחרים של ילדים קטנים...

tamarhp

New member
אם התחלתם בסיפורים כיתתיים

יש לי פווווווווווווווווווווווווול פשוט הבאתי רק את הסיפורים האישיים.... נתחיל בזה שבתחילת כיתה ז' שברנו חלון, ואז העבירו אותנו לכיתה אחרת - ושברנו מנורה (כי היה לנו אוסף, פחיות כיתתי ובאחת מסיבות היומולדת העפנו אותו לתקרה). בכיתה ח' שברנו עוד חלון (תזכרו שמדובר בכיתה של בנות!). בכיתה ז' היינו צמודות לכיתה המקבילה, ובינינו היה רק קיר גבס - עם חריץ בין שתי הכיתות. כמובן שבכל שיעור היינו דוחפות לשם חריץ של מטאטא ומתיישבות לפני שתופסים אותנו. אני חייבת ללכת לישון, אז המשך יבוא בע"ה ב"נ....

גמלי יש משו...

בעזר"ה היה לנו איזה שיעור אחד שתמיד לא אהבנו להיות בו אז יום אחד החלטנו שכול אחד מתקשר אחד לשני ומדברים! בואנה אחד הדברים הכי מצחיקים שהיו לי בחיים! המורה לא ידעה איפה לקבור ת'עצמה ובסוף מי שקיבל ת'עונש הייתי אני! תמיד דופקים ת'לבנים!

שרוך

New member
אין על הכיתה שלי

בס"ד הי לכולם עם כבר מדברים על הכיתה אז ככה היה לנו מורה ממלאת מקום למורה שהיתה בהריון ! בקיצור היה לנו איתה רק מחצית אחת היא לא לימדה ומזל שהמבחן היה בתחילת המחצית כי אז לא היה לכל היכתה שלנו ציוןם כי המורה לא הייתה מוכנה להכנס לכיתה שלי ! או שיהיה לנו מוריה לביולגויה איך לא ! היא בכתה בכיתה כי עצבנו אותה ! היה לנו מורה לאנגלית שכל השיעורים עשינו מה שרצינו איזה כיייף זה היה לא סמנו עליה! שרוך

למעלה