הכי הכי שלכם!

orel4400

New member
חחח גם נראה לי...

תגידי.... יצא לך לראות את מיכאל עם שיער קצר?!

shminia net

New member
עונה

הכי פורום:השמינייה הכי קומונה:האלופה הכי אייקון:מחייך הכי סדרת ילדים:השמיניה הכי סדרת דרמה:קטנטנות הכי סדרת קומדיה:סימסון הכי סדרת ריאלטי:סוף הדרך הכי סדרה מצויירת:ארתור הכי סרט מצוייר:עידן הקרח 2 הכי סרט דרמה:אין הכי סרט קומדיה:אין הכי סרט דוקו:אין הכי משחק און ליין:אין הכי משחק להתקנה:סימס 2 הכי משחק חברה:מחבואים חח.. הכי משחק קלפים:ספיד

נעמקה19

New member
אהוי!

הכי פורום: אדית חצור הכי קומונה: אדית חצור הכי אייקון: |אדית חצור| הכי סדרת ילדים: אדית חצור הכי סדרת דרמה: אדית חצור הכי סדרת קומדיה: אדית חצור הכי סדרת ריאלטי: אדית חצור הכי סדרה מצויירת: אדית חצור הכי סרט מצוייר: אדית חצור הכי סרט דרמה: אדית חצור הכי סרט קומדיה: אדית חצור הכי סרט דוקו: אדית חצור הכי משחק און ליין: אדית חצור הכי משחק להתקנה: אדית חצור הכי משחק חברה: אדית חצור הכי משחק קלפים: אדית חצור אדית חצור שליטע.

Rioter

New member
וואו, הכי אהבתי את -

"משחק און ליין: אדית חצור" זה שנון, בחיי >>

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| גמני, גמני! ../images/Emo3.gif

הכי פורום: אני מניחה שזה, כי הוא הפורום היחידי שאני נמצאת בו. XD הכי קומונה: יוגיאו. ^^; הכי אייקון: רק אחד? ]: יש לי שלושה.
הכי סדרת ילדים: השמינייה זו סדרת ילדים במקור, לא? הכי סדרת דרמה: אה.. השמינייה? ^_^; הכי סדרת קומדיה: כנ"ל. D: הכי סדרת ריאלטי: לא רואה ריאליטי. הכי סדרה מצויירת: יוגיאו. הכי סרט מצוייר: כולל דיסני? אז מלך האריות. הכי סרט דרמה: אמ.. פנטום האופרה, טרויה וטיטאניק. הכי סרט קומדיה: לא ממש רואה קומדיות. הכי סרט דוקו: סליחה על הבורות, אבל מה זה...? הכי משחק און ליין: לא משחקת. XD הכי משחק להתקנה: כנ"ל. אלא אם יש של השמינייה ולא סיפרו לי. הכי משחק חברה: אני נדושה, אבל אמת או חובה נחשב?
הכי משחק קלפים: נמ, מלחמה[?]

סרט דוקו זה*מיצי*

סרט דוקומנטרי תיעודי בעברית הוא סרט אמיתי שאין בו שחקנים וזה יש בו אנשים אמיתיים...

raz282

New member
"הכי הכי"

הכי פורום: השמיניה הכי קומונה: הילי ילון הכי אייקון: הכי סדרת ילדים: השמיניה הכי סדרת דרמה: הכי סדרת קומדיה: הכי סדרת ריאלטי: הכי סדרה מצויירת: ארתור הכי סרט מצוייר: סקאורה
הכי סרט דרמה: הכי סרט קומדיה: הכי סרט דוקו: הכי משחק און ליין: הכי משחק להתקנה: סימס הכי משחק חברה: אמת או חובה הכי משחק קלפים: השמיניה לא עשיתי את הכלכי אני לא יודעת...

עונה../images/Emo47.gif

הכי פורום:השמינייה ורוני=שליטעע
הכי קומונה:אממ..
הכי אייקון:המון-
,
,
,
, יש מלא!
הכי סדרת ילדים:השמינייה
הכי סדרת דרמה:האלופה
הכי סדרת קומדיה:אמממ..
הכי סדרת ריאלטי:הדוגמניות2
הכי סדרה מצויירת:ארתור
הכי סרט מצוייר:הטירה הנעה.
הכי סרט דרמה:אממ..אני לא רואה כל-כך סרטי דרמה
הכי סרט קומדיה:יש מלא!
הכי סרט דוקו:מה זה?
הכי משחק און ליין:אני מתה על הזה של החזרזיר עפ השריף, ואת המשחק הזה עם הפירות שיש באייסיקיו
הכי משחק להתקנה:סימס.
הכי משחק חברה:הו! יש מלא!
הכי משחק קלפים:טאקי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עדידוש

New member
../images/Emo9.gif עונהנהנהנה../images/Emo3.gif

הכי פורום: השמינייה, נו לא ברור
הכי קומונה: אממ..הקומונה של הבדיחות, אחלה קומונה
הכי אייקון:
הוא כ"כ חמוד..ו
הכי סדרת ילדים: אממ..השמינייה
הכי סדרת דרמה: אבודים זו סדרת דרמה?
אם כן אז אבודים..לא זה אקשן..הסתבכתי
הכי סדרת קומדיה: חברים
הכי סדרת ריאלטי: הטופ מודל הבאה (האמריקאיות)
הכי סדרה מצויירת: ארתור
הכי סרט מצוייר: מלך האריות
הכי סרט דרמה: הרדוף לבן.. הכי סרט קומדיה: יש לה ביצים
ביינתים עוד לא ראיתי מת לצעוק 4 הכי סרט דוקו: אמממ... הכי משחק און ליין: הרמז במחשב
משחק שולט
הכי משחק להתקנה: סימס 2
הכי משחק חברה: הרמז הכי משחק קלפים: טאאאאקי

למעלה