הכי הכי שלכם!

הכי הכי שלכם!../images/Emo108.gif

נכון במעריב לנוער יש את "הכי הכי" שאתה רושם מה הכי בשבילך? אז תרשמו מה הכי בשבילכם בנושאים הבאים: הכי פורום: הכי קומונה: הכי אייקון: הכי סדרת ילדים: הכי סדרת דרמה: הכי סדרת קומדיה: הכי סדרת ריאלטי: הכי סדרה מצויירת: הכי סרט מצוייר: הכי סרט דרמה: הכי סרט קומדיה: הכי סרט דוקו: הכי משחק און ליין: הכי משחק להתקנה: הכי משחק חברה: הכי משחק קלפים:

עונה ^^../images/Emo108.gif

הכי פורום:השמינייה 1299 הכי קומונה:פאדיחות המחיים הכי אייקון:מיצי כמובן הכי סדרת ילדים:השמינייה (סדרת ילדים, עדיין זה בערוץ הילדים) הכי סדרת דרמה:מכושפות הכי סדרת קומדיה:חברים הכי סדרת ריאלטי:אי הפיתויים הכי סדרה מצויירת:ארתור, סימפסונס, סאות' פארק הכי סרט מצוייר:מלך האריות,מולאן,הרקולס הכי סרט דרמה:לא אהב סרטי דרמה אז מיליון דולר בייבי למרות שלא ראיתי הכי סרט קומדיה:מת לצעוק הכי סרט דוקו:לאכול ובגדול הכי משחק און ליין:אקווריום קטן ומטריף הכי משחק להתקנה:maple story , enter the matrix הכי משחק חברה:מגדל פיזה
הכי משחק קלפים:13,ראש העין, מלחמה (*מאוהב*)

נירושית

New member
עונההה../images/Emo66.gif

למרות שאני לא מכירה את זההה
הכי פורום:1299-השמינייה[
הכי קומונה: עולם הבמהה הכי אייקון:בינג
בינג הכי סדרת ילדים:השמינייה נחשבת??? הכי סדרת דרמה:השמינייה נחשבת?? הכי סדרת קומדיה:שנות ה-70!!! הכי סדרת ריאלטי:טופ מודל הכי סדרה מצויירת: א-ר-ת-ו-ר
הכי סרט מצוייר: מיקי מאוס על כל סרטיו
הכי סרט דרמה:טיטאניק[גורם לי לבכות כל פעם מחדששש
הכי סרט קומדיה:אמריקן פאי-כל הסרטים הכי סרט דוקו: מינכן--[חצי סרט דוקו אבל נתגבר] הכי משחק און ליין:החזיר עם השריףף
הכי משחק להתקנה: אייסי טאוור הכי משחק חברה:בהתלבטות הכי משחק קלפים:פח אשפהה

עונה הכי הכי...../images/Emo6.gif

הכי פורום: השמינייה הכי קומונה: אמממ..קומונה הסגורה[זה הקומנה היחידה שאני נמצאת בה..] הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים: השמינייה הכי סדרת דרמה: השמינייה הכי סדרת קומדיה:השמינייה הכי סדרת ריאלטי:השמינייה הכי סדרה מצויירת:חשבתם שאני אגיד השמיניה?!
טיטוף! הכי סרט מצוייר: נמו
הכי סרט דרמה: אממ
הכי סרט קומדיה: -- הכי סרט דוקו:-- הכי משחק און ליין: הזה של האייסייקיו עם הפירות..אני אלופה בזה!! הכי משחק להתקנה: אממ נו שכחחתי איך קוראים לוו.. הכי משחק חברה: טלפון שבור
הכי משחק קלפים: טאקיי

חג שמח!!

הכי פורום: השמינייה! אין דבר כזה! הכי קומונה: אדית חצור! הכי אייקון:
מוטי הכי סדרת ילדים: השמינייה הכי סדרת דרמה: נאש ברידג'ס... זה גם דרמה (?) הכי סדרת קומדיה: חברים, סיינפלד הכי סדרת ריאלטי: אני לא ממש רואה ריאליטי... הכי סדרה מצויירת: ארתור הכי סרט מצוייר: מלך האריות (
), מולאן, אלדין, הרקולס הכי סרט דרמה: טרויה (?) הכי סרט קומדיה: בוא נדבר על זה, השוטר מבוורלי הילס, שואו טיים הכי סרט דוקו: משהו בערוץ 8 שאני לא זוכרת איך קוראים לו הכי משחק און ליין: מטרונום... מצאתי אחד באינטרנט הכי משחק להתקנה: סימס, AGE OF MITHOLOGY הכי משחק חברה: טיסה 501 הכי משחק קלפים: מלחמה מצרית, ספיד, טאקי, קרוקפה, בלק ג'ק... זה מה שעושים אצלנו בהפסקות....

עונה ^_^

הכי פורום:השמיניה
הכי קומונה:הקמונה הרישמית לדון לני גבאי
הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים:השמיניה הכי סדרת דרמה:האלופה הכי סדרת קומדיה:חברים *אהמ נעם ועדי* הכי סדרת ריאלטי:
הכי סדרה מצויירת:ארתור
הכי סרט מצוייר:היפה והחיה
הכי סרט דרמה:50 דייטים ראשוניים הכי סרט קומדיה:שחכו אותי בבית הכי סרט דוקו:-- הכי משחק און ליין:שולה המקשים הכי משחק להתקנה:סימס הכי משחק חברה:מונופול הכי משחק קלפים:טאקי

May Love Beli

New member
השאלון הכי הכי, אחי ../images/Emo11.gif

הכי פורום: פורום השמינייה שליטעע
הכי קומונה: אני לא נמצאת בשום קומונה:S הכי אייקון:
ו-
הכי סדרת ילדים: השמינייההה הכי סדרת דרמה: השמינייההה! הכי סדרת קומדיה: לא יודעת הכי סדרת ריאלטי: לא יודעת... הכי סדרה מצויירת: ארתור שולטט!!! הכי סרט מצוייר: ואוו יש המון הכי סרט דרמה: גם יש המון הכי סרט קומדיה: מת לצעוק 3! זה הסרט הכי מצחיק בעולם! הכי סרט דוקו: מה זאת אומרת דוקו? הכי משחק און ליין: חחח הסוליטר במחשב! אתמול התחלתי להתמכר! הכי משחק להתקנה: הלונה פארק! אני מתה על המשחק הזה! הכי משחק חברה: יש לי משחק מאז שאני בת 7... "ששש... אבא ישן" חחחחח משחק קורעעע
הכי משחק קלפים: ספידיי

ההכי הכי שלי../images/Emo26.gif

הכי פורום:השמינייה[1299] הכי קומונה:הקומונה הסגורה הכי אייקון:איך אפשר בלי מוטי
הכי סדרת ילדים:השמינייה למרות שלדעתי אי אפשר לקרוא לזה סדרת ילדים.... הכי סדרת דרמה:אני לא יודעת אם זאת סדרת דרמה אבל אני אוהבת את הסדרה הזאת כי היא מעניינת קוראים לה "האוס" הכי סדרת קומדיה:"FRIENDS" איך לא!? הכי סדרת ריאלטי:אני לא רואה ריאליטי
הכי סדרה מצויירת:ארתור כמובן
הכי סרט מצוייר:מלך האריות הוא בלתי נשכח לדעתי... הכי סרט ישן:"גריז"
(שיניתי את זה מדרמה כי אני לא זוכרת איזה דרמה ראיתי אחרונה או בכלל....) הכי סרט קומדיה:יש הרבה...אני אוהבת המון קומדיות ויש את "מת לצעוק 3" שממש אהבתי....עכשיו אני אלך לראות את 4 שיצא היום...ויש גם את "12 במחיר 1" ואת "12 במחיר 2" הכי סרט דוקו:לא רואה כאלה
הכי משחק און ליין:אין לי שמץ.... הכי משחק להתקנה:מריו אני מטורפת על זה
וגם אייסיטוור הכי משחק חברה:NEVER הוא היה ממש ממש נחמד... הכי משחק קלפים:ספיד, מלחמה ועוד אחד שאתם בטח לא מכירים ואני לא יודעת איך קוראים לא בעברית בפורטוגזית זה טאפאון....

‎../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

הכי פורום: קשה.. יש לי הרבה.. לפי דירוג [זמני] 1. המומינים 2. סדרות מצויירות 3. הפיג'מות 4. האלופה 5. השמינייה
הכי קומונה: המומינים [זמני]
הכי אייקון: מיצי החתול
הכי סדרת ילדים: השמינייה [נחשב?!]
הכי סדרת דרמה: האלופה!!
הכי סדרת קומדיה: הפיג'מות!!
הכי סדרת ריאלטי: הדוגמניות
הכי סדרה מצויירת: המומינים!!
הכי סרט מצוייר: בת הים הקטנה
הכי סרט דרמה: קונילמל בקהיר
הכי סרט קומדיה: גבעת חלפון אינה עונה
הכי סרט דוקו: אין
הכי משחק און ליין: אין
הכל בCD
הכי משחק להתקנה: וואי.. מזמן לא שיחקתי.. 1. פיפא 2. המומינים
הכי משחק חברה: משחקים שהמצאתי [ויש הרבה..
]
הכי משחק קלפים: טאקי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
http://users.tapuz.co.il/on/mo/
נ.ב. מי שרוצה משחקי חברה טובים לשיפור החברה.. הנה המסן שלי [email protected] אני המצאתי יותר משחקים של כמו "תופסת ומחבואים" ולא משחקי חברה שהם כמו משחקי קופסא..

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא עונה../images/Emo98.gif

הכי פורום:השמיניה! הכי קומונה:הקומונה רשמית לאדית חצור
הכי אייקון:
מוטי הכי סדרת ילדים:הפיג'מות הכי סדרת דרמה:השמיניה הכי סדרת קומדיה:חברים
|סגידה| הכי סדרת ריאלטי:נולד לרקוד הכי סדרה מצויירת:הפיג'מות,הפרק המצוייר
הכי סרט מצוייר:אממ...הטירה הנעה. הכי סרט דרמה:לא אוהבת
הכי סרט קומדיה:שכחו אותי בבית!!!! הכי סרט דוקו:שונאת דוקו הכי משחק און ליין:הרפתקאות מכנסוני הכי משחק להתקנה:לא מתקינה
הכי משחק חברה:מונפול! הכי משחק קלפים:שמונה וחצי!!!!

May Love Beli

New member
אוי הפרק המצוייררר!

ראיתי אותו אולי 10 פעמים ואני כבר שונאת את הפרק הזה!!

למעלה