הכי הכי שלכם!

baril

New member
עונהה

הכי פורום:כל מה שיש לימוסי בחתימה הכי קומונה:מדה"ת,משחק פלוריסיינטה,הכח ירושלים הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים:המומיניייייייים הכי סדרת דרמה:השמינייה,אבודים הכי סדרת קומדיה:חברים !!! הכי סדרת ריאלטי:חיים משוגעים , זה קורע [ ערוץ Xטרה הוט ] הכי סדרה מצויירת:סאות'פארק !! הכי סרט מצוייר:סאות'פארק הכי סרט דרמה:סודות כמוסים שאני בטוחה שאפ'חד לא מכיר הכי סרט קומדיה:סאות'פארק, יום בניו יורק,יש לה ביצים הכי סרט דוקו:ג'קאס הכי משחק און ליין:טטריס , חח אני מכורה הכי משחק להתקנה:פיפא הכי משחק חברה:מונפוול הכי משחק קלפים:טאקי

L0VE T0M

New member
עונה

הכי פורום:שמיניה הכי קומונה:תומאבני הכי אייקון:הלב האדום הכי סדרת ילדים:שמיניה:p הכי סדרת דרמה:שמיניה הכי סדרת קומדיה:שמיניה הכי סדרת ריאלטי:לא סובלת את זה הכי סדרה מצויירת:ארתור הכי סרט מצוייר:מדגסקר הכי סרט דרמה: הכי סרט קומדיה: הכי סרט דוקו: הכי משחק און ליין:איסיטאוור הכי משחק להתקנה:סימס הכי משחק חברה:מחבואים הכי משחק קלפים:טאקי

הכי הכי שלי...

הכי פורום: השמינייה בתפוז כאילו דה@@!!!!
הכי קומונה: מחזות זמר ופטפוטיידה!!~~ הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים: השמינייה הכי סדרת דרמה: האלופה (דרמה?טלנובלה?חפיף) הכי סדרת קומדיה: חברים שליטה!!!! הכי סדרת ריאלטי: אממאממ....נולד לרקוד הכי סדרה מצויירת: לא רואה ממש מצוירים.... הכי סרט מצוייר: מלך האריות,בת הים הקטנה...דיסני הקיצר.. הכי סרט דרמה: קוראים לי סם..כמה בכיתי
הכי סרט קומדיה: 12 במחיר אחד הכי סרט דוקו: נמוך של עידן אלתרמן הכי משחק און ליין: נאאאאא...לא יודעת הכי משחק להתקנה: סימס
הכי משחק חברה: הרמז ומונופול הכי משחק קלפים: טאקי או העיירה חח

Rioter

New member
אתם הכי הכי D:

הכי פורום: השמינייה, כמובן ^^ הכי קומונה: הו, יש כלמיני :) הכי אייקון: "XD" הכי סדרת ילדים: השמינייה? הכי סדרת דרמה: השמינייה? הכי סדרת קומדיה: קצרים
הכי סדרת ריאלטי: איכ, לא אוהבת ריאליטי הכי סדרה מצויירת: פוקימון ^________________________^ הכי סרט מצוייר: הממ, לאדעת, שרק ומשפחת-סופר-על נחשב? הכי סרט דרמה: לאזוכרת הכי סרט קומדיה: מבצע סבתא, כמובן הכי סרט דוקו: מבצע הצלה הכי משחק און ליין: מוקשים D: הכי משחק להתקנה: הא? הכי משחק חברה: מונופווווווווול הכי משחק קלפים: טאקי הודגש באמצעות מדגישומטיק

דופנה19

New member
עונה../images/Emo210.gif

הכי פורום:ברור שהשמינייה
הכי קומונה:פטפוטיידה(18202)
הכי אייקון:
ו -
ו -
הכי סדרת ילדים:לויודעת, השמינייה נקראת סדרת ילדים? אז השמינייה
הכי סדרת דרמה:השמינייה
הכי סדרת קומדיה:לא זוכרת
הכי סדרת ריאלטי:אממ... כולם סבבה
הכי סדרה מצויירת:ארתור
הכי סרט מצוייר:פו הדוב
הכי סרט דרמה:לויודעת
הכי סרט קומדיה:יש הרבה
הכי סרט דוקו:לא אוהבת
הכי משחק און ליין:המלצרית משו...
הכי משחק להתקנה:לויודעת
הכי משחק חברה:אמת או חובה?
הכי משחק קלפים:קרה קופה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Super Chuly

New member
ההכי הכי שלי:

הכי פורום: זה ברור שפורום השמינייה בתפוז, לא? הכי קומונה: "קומונת סגידה לכוכבי השמינייה- כמתיחה של 1 באפריל" (היא עוד קיימת, אגב) הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים: השמינייה הכי סדרת דרמה: להתחיל מחדש הכי סדרת קומדיה: חברים הכי סדרת ריאלטי: אמריקן איידול הכי סדרה מצויירת: הפרק המצוייר של הפיג'מות הכי סרט מצוייר: "לוני טונס באק אין אקשן" הכי סרט דרמה: מולן רוז' הכי סרט קומדיה: מולן רוז' הכי סרט דוקו: "18 קילו של אהבה", ו"באולינג לקולומביין" הכי משחק און ליין: יאקי הכי משחק להתקנה: טטריס הכי משחק חברה: מונופול הכי משחק קלפים: טאקי ופוקר ליהי :)

Super Chuly

New member
../images/Emo45.gif גם... פשוט "באק אין אקשן"

היה הרבה יותר חד ומחוכם. ספייס ג'אם הוא פשוט מגניב! ליהי :)

j u l i a 1 3

New member
אוייש ראיתי את זה כשהייתי קטנה...

והתאהבתי!
זה כזה סרט מקסים! כבר שכחתי ממנו... עכשיו אני בנוסטלגיה...

j u l i a 1 3

New member
עונה

הכי פורום: השמיניה 1299 הכי קומונה: הקומונה של מיכאל אלוני הכי אייקון:
הכי סדרת ילדים: ארתור! הכי סדרת דרמה: השמיניה! הכי סדרת קומדיה: חברים הכי סדרת ריאלטי: נולד לרקוד הכי סדרה מצויירת: בנני ובנוני הכי סרט מצוייר: פו הדב! הכי סרט דרמה: לא ראיתי הרבה סרטי דרמה אז "שמש נצחית בראש צלול" הכי סרט קומדיה: שישי הפוך הכי סרט דוקו: האמת, שבחיים לא ראיתי סרט דוקומנטרי... הכי משחק און ליין: "הכספת" הכי משחק להתקנה: סימס הכי משחק חברה: מונונפול הכי משחק קלפים: פוקר?!

j u l i a 1 3

New member
אופס.. וואלה!

אז בנני ובנוני בסדרת ילדים ובסדרה מצויירת ארתור.

j u l i a 1 3

New member
אבל בנני ובנוני שולטים! ../images/Emo94.gif

אבל אני תמיד חשבתי שבנני יותר כוסון...

orel4400

New member
בנני ובנוני יורדים במדרגות

בנני ובנוני הולכים כאן בזוגות בננות בפיג'מות הם חברים טובים אם נולי ופילילי הדובים החמודים חחחחח

למעלה