הכה את המומחה

תוליק

New member
הזמן הוא האוייב הכי גדול שלנו

איתו אנחנו צריכות להתמודד, איתו ועם שליחיו - הדקות השעות והימים. אנחנו מחכות ליום שיגיע המחזור כדי להתחיל סבב חדש של טיפולים. מחכות ליום במחזור שניתן יהיה להתחיל בו טיפול, מחכות לביוץ סופרות בנשימה עצורה את הזמן - עד לבדיקת הדם. ואת הזמן שחולף מהדקירה - ועד לתשובה. אז אני נלחמת עכשיו עם האוייב שלי, אני אמורה לעשות בדיקת דם רק ביום ראשון - אחרי שהייתי היום אצל הרופא שלי ובדיקת שתן שעשיתי יצאה שלילית
ולמרות שניסה לעודד אותי ולומר שזה לא סופי - אני סקפטית. המדד היחיד לזמן שעובר הם כאבי בטן חזקים שיש לי - המבשרים על בואו של המחזור הבא. אז אני עדיין מקווה בפינה קטנה בלב - אבל יודעת שהסיכוי נמוך. תודה לכל מחזיקות האצבעות ואולי עוד יהיה משהו טוב לעדכן - ואם לא... חודש הבא

תוליק חמודיק,

אל תתייאשי... בדיקת שתן ביום ה-30 יכולה לצאת שלילית (קחי את המקרה שלי כדוגמא)אפילו אם את בהריון (וזאת בעקבות ביוץ מאוחר- ביום ה-16 ולא ה14 למשל). כאבי בטן יש גם בהריון בדיוק כמו לפני מחזור... אני לא רוצה לטפח אצלך תקוות שווא אבל רק שתדעי שבהחלט יש עוד סיכוי... מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים ביחד,
שני

oc101

New member
רמת פרוגסטרון

גם אני בייצתי... ואצלי רמת הפרוגסטרון היתה 15.3 ... מה זה אומר ? ביוץ חזק ?חלש? יש למשהי אולי טבלה לעיניין ? שלכם הצעירה בבשלניות

עמית@

New member
אין דבר כזה ביוץ "חזק" או "חלש"

זה גם תלוי באילו ערכים נמדד הפרוגסטרון. כל מה שרמת הפרוגגסטרון יכולה לומר לך זה האם היה ביוץ או לא- לפעמים כשהוא נמוך מוסיפים תמיכה. זה לא אומר כלום לגבי סיכויי הריון- או "טיב" הביוץ

dandushx

New member
לתוליק וגם שאלה למי שיכול לעזור|../images/Emo35.gif

ראיתי אתמול את ההודעות שלך האם הצלחת? גם אני עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21 והתוצאה היתה 50.7 (nmol/L ) מתוך טווח של 8-90 ובכל זאת קבלתי בסופו של דבר מחזור . מה יכולה להיות הסיבה / בעיה ?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

תוצאות הבדיקה מראות שבייצת. אבל לצערנו לא כל ביוץ נגמר בתינוק. צריך לברר אם קיימת בעיה בכלל. ואם לא- אז לחכות עד שיהיה ההריון. כאשר מקיימים יחסי מין בזמן הביוץ, ואין בעיה לשני בני הזוג, יש סיכוי של 20-25% אחוז בלבד להריון. אז אין ברירה אלא להמשיך ולנסות. בהצלחה נועם

למעלה