הכה את המומחה

תוליק

New member
הכה את המומחה

סוף סוף הגיעו תוצאות בדיקת הדם שנועדה לבחון האם היה ביוץ או לא. כיון שהתור לרופא הוא רק בעוד 3 ימים אשמח אם מישהי תוכל לפרש לי אותם. התוצאה היא 26.2 וזה אומר שהיא בתוך התחום (כלומר נורמלית ) וזה נראה כך: [......#.]. מכאן נובעות 2 שאלות: 1. אם זה אומר שהיה ביוץ - מה עושים הלאה 2. אם לא - מה כדאי לי לבקש או מה הרופא יאמר - כי פעם שעברה הוא אמר שאם לא יהיה ביוץ הפעם נלך לצילום רחם - ועין לי מושג מה הקשר - הרי צילום רחם לא ישפיע על הביוץ. זהו מתוליק בילבוליק!!

אם התוצאה היא של הפרוגסטרון

הרי שבייצת יפה מאוד. אם היה ביוץ - מחכים עוד שבוע לעשות בטא...

נועם@בת

New member
שיווו, אני לא החזרתי את שלי ../images/Emo7.gif

מחר אעשה סדר על השולחן ואנסה למצוא אותו. מצטערת
נועם

זה אומר שבייצת, כל הכבוד

הקשר היחידי שאני מכירה בין צילום רחם (שמאבחן בעיות מכניות) לבדיקת ביוץ שהיא הורמונלית (רמת פרוגסטרון) הוא שצילום רחם עושים תמיד לפני ביוץ בערך בשבוע השני של המחזור. בכל אופן אני מקווה שלא תצטרכי ושעוד שבוע נשמע בשורות טובות בהצלחה

תוליק

New member
באמת?

היה ביוץ? זה אומר לעשות בדיקת הריון סוכריה? הבנתי אותך נכון? זו באמת היתה בדיקה של פרוגסטרון אבל בגלל שהחודש לא היו לי כאבים חשבתי שלא היה ביוץ. טוב אני אוספת את עצמי מההלם ושואלת: אז מה הרופא יציע לי עכשיו? רגע, בעצם אולי זה הצליח החודש. טוב לא משנה להתראות- ותודה על הדגים

ועוד איך בייצת!

זה בהחלט בטווח הנורמה לשלב הפוליקולרי (יעני, אחרי הביוץ). כן כאבים, לא כאבים - בייצת. איזה יום זה של המחזור? אם עברת את ה-28, תעשי בדיקה (תעשי לעצמך טובה ותעשי ישר בדיקת דם ולא את אחת הביתיות שמוציאות ת´נשמה), אם עוד לא (נדמה לי שפרוגסטרון עם איקקלומין עושים בסביבות היום ה-23, לא?) - תכססי ציפורניים עוד כמה ימים ואנחנו איתך... ולגבי צילום הרחם - אין לי מושג.

תוליק

New member
אני ביום ה- 30 היום. ברם, אולם ,אבל

לא צריך הפניה מרופא כדי לעשות בדיקת דם של הריון? ולמה לא לעשות פשוט אחת ביתית?

אושרת@@

New member
מפתאום,,בדיקת דם הולכים לעשות בלי

שום פתקון מרופא ולא כדאי לך ביתית,,גם ככה תרצי לוודא הריון ותלכי לעשות בדיקת דם אז מה ההבדל???? בהצלחה

תוליק

New member
ואולי זה מוקדם מידי גם לבדיקת דם?

אני מרגישה איך התקוות מתחילות לעלות בי - וזה לא טוב כי אני מפחדת להתאכזב ולחטוף אח"כ הכל בפנים

אושרת@@

New member
../images/Emo5.gif אין לי אפילו שימצצון קטנטון של

מושג בענין,,,לא מבינה בתוצאות בדיקות בכלל,, רק מאז שהגעתי לפורום הזה צצו לי שמות של תרופות למשל שהיתי משתמשת בהן ולא היה לי מושג בכלל שזה השם שלהם או ערכים של פרוגסטרון,,שלא נדבר על הרירית שבחיים לא ידעתי שהיא צריכה להגיע לעובי מסוים,,,, ויש לי את הספר המדריך המלא לפריון בבית,,,,
לגבי האכזבה,,,,אני תמיד אומרת לעצמי שבטח זה שלילי אז אם יש לי חיובי זאת הפתעה גדולה,,, למען האמת,,לא עוזר,, אין מה לעשות,,האכזבה, התקוות,,, חלק מהחיים שלנו ולא רק בפוריות,,

בואי נסתכל על כל התסריטים האפשריים

1. אם הביוץ היה בול ביום ה-14, את בהריון כבר כמה ימים ולא יודעת על זה. 2. אם הביוץ היה מאוחר יותר - את בהריון צעיר יותר... 3. את לא בהריון. גם ביחס של 2:1 לא שווה לבדוק
לא צריך פתק מרופא, לא צריך נעליים - ללכת לאחות ולהודיע לה שאת רוצה להדקר בהתנדבות (ואם את ממש לא יכולה להתאפק עד מחר בבוקר, אז ערכה ביתית, יאללה - ניתן לך הנחה.... - פשוט הערכות הביתיות לא תמיד אמינות ומעוררות לפעמים כאבי לב במקום שבו צריכה להיות שמחה). מחזיקה לך את כללללללל האצבעות!

תוליק

New member
o.k

ותודה רבה לכולם בעזרת ה´ מחר בבוקר - בדיקת דם!! אינשאללה!

למעלה