הכה את הגולש

AndreaCorr ©

New member
תקשיב, קושקוש.

קודם כל, תהיה יותר בירור, לקח לי המון זמן להבין על אילו חברים אתה מדבר בדיוק. דבר שני, כתוב שם בפירוש שצריך להרשם. כנראה שלא נרשמת עד עכשיו. כשאני אעדכן את זה אני אכניס אותך לרשימה. יופי? יופי
.

IkMfNiY

New member
זיו! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

עשה לי ילדים. זהו. יעל

roee15

New member
שוורצמן אחינו!!!!

1) מה נשמע? 2) איך היה ל"ג בעומר? 3) איך היה פורים? 4) איך היה ה19.2.2004? זה מה שיש לי לשאול :p

אחייי

1) אחלה 2) העברתי אותו בגיבוש צנחנים ככה שלא היה שיא 3) פורים חביב מאוד.. 4) 19.2.2004? מי זוכר בכלל:) זה היה כיתה י' סתם הייתי קטן ומעפן

זהו? אין עוד שאלות?

זה קצתתת... אם כך אז אתם אמורים להכיר אותי טוב מאוד עכשיו למרות שחסרות הרבה שאלות נתוש שאל אחלה שאלות

ממממור

New member
שלא תרגיש מקופח...../images/Emo13.gif

אז אני אשאל עוד שאלות אבל ישמצב שחלקן יהיו יותר מוזרות מהקודמות- ראה הוזהרת
ידוע שיש שני סוגי בנים בעולם: בנים של תחת ובנים של ציצים- איזה סוג אתה?
אתה בבר ויש מישהי ממש חמודה שבא לך להתחיל איתה: יש אומץ? ואם כן איך?
כמה בנות בפנקס השחור עד ימינו?
פאדיחת חייך?
מורה שהיית עושה (לכולם יש כזאת- אל תכחיש!)
נגיד אתה בטלפון ובא לך להשתין- מנתק או לוקח איתך את הטלפון?
משו שאתה מצטער שלא עשית?
איך הכי טוב לאכול גלידה? בכוס/בופל/על ופל בלגי. עם כפית/ ללקק
שליפים (ואל תכחיש שהשתמשת אי פעם)- שיטה מועדפת?
נגיד יש לך חברה והיא מתנשקת עם בת אחרת (לא מולך ולהנאתך)- מתעצבן או שלא מפריע?
פעילות משפחתית אהובה (טיולים, טלוויזיה, שבץ נא, בישול, בניית צלחות מעופפות... משו שאתה אוהב לעשות עם המשפחה)
ואם כבר משפחה- אחים/אחיות יש? כמה? גדולים/קטנים?
סיינפלד- מה הדמות המשנית הכי טובה (זה סקר שאני עושה הרבה זמן- אחרי שתגיד תתשובה אני אגלה לך מה הכי פופולארי...)?
הסרט הכי גרוע שראית בחיים (כזה שיצאת ולא האמנת שביזבזת עליו את החיים שלך...)
האם אתה מעוניין בעוד שאלות פרי עטי? (כי אם כן יש לי עוד הרבה...)

אווווו שאלות לעניין .. לא שגרתיות!

ידוע שיש שני סוגי בנים בעולם: בנים של תחת ובנים של ציצים- איזה סוג אתה? אני? של שניהם בעיקרון... אבל אם כבר אז החלק העליון יותר קדוש עבורי אתה בבר ויש מישהי ממש חמודה שבא לך להתחיל איתה: יש אומץ? פפפ בקושי ואם כן איך? ואי אין לי מושג אני גרוע בזה ברמות כמה בנות בפנקס השחור עד ימינו? יענו שהיו איתן קטעים? אחת פאדיחת חייך? לא יודע היו לא מעט אבל אני לא זוכר.. במסיבת סיום בכיתה ו' אז חלמתי קצת מתי שהייתי אמור לעלות ואז באתי בריצהאל הבמה והייתי גם צריך לשים שלט כלשהו והוא נפל לי כל רגע מורה שהיית עושה (לכולם יש כזאת- אל תכחיש!)- ואי זו מורה בת 45 ואין לה יופי מסחרר או משו כזה פשוט היא אדם מעולה נגיד אתה בטלפון ובא לך להשתין- מנתק או לוקח איתך את הטלפון? פלאפון לוקח טלפון לא לוקח משו שאתה מצטער שלא עשית? הייתי צריך לנשק הרבה בנות בחיי איך הכי טוב לאכול גלידה? בכוס/בופל/על ופל בלגי. וופל זה מעולה עם כפית/ לא ללקק שליפים (ואל תכחיש שהשתמשת אי פעם)- שיטה מועדפת? באמת שלא השתמשתי.. אני תמים נגיד יש לך חברה והיא מתנשקת עם בת אחרת (לא מולך ולהנאתך)- מתעצבן או שלא מפריע? תלוי מאוד... זה קצת מיותר .. פעילות משפחתית אהובה (טיולים, טלוויזיה, שבץ נא, בישול, בניית צלחות מעופפות... משו שאתה אוהב לעשות עם המשפחה) חחח פאק אין לנו בכלל פעילויות כאלו .. ואם כבר משפחה- אחים/אחיות יש? כמה? 3 גדולים/קטנים? גדולים סיינפלד- מה הדמות המשנית הכי טובה (זה סקר שאני עושה הרבה זמן- אחרי שתגיד תתשובה אני אגלה לך מה הכי פופולארי...)? קרמר? הסרט הכי גרוע שראית בחיים (כזה שיצאת ולא האמנת שביזבזת עליו את החיים שלך...) בלייד טירניטי? לא הסגנון שלי.. האם אתה מעוניין בעוד שאלות פרי עטי? לא יודע מה זה פרי עטי אבל יש לך שאלות מעולות

ממממור

New member
../images/Emo13.gif

דמות משנית בסיינפלד- יענו לא קרמר, סייפלד, איליין, ג'ורג', ניומן או ההורים... כזאת שיש סביבה סיפור אחד או שניים--- אולי לא ראית מספיק סיינפלד כדי להכיר? (שזה סוג של חטא) כולם אומרים שה"סופ נאצי" הוא הכי טוב ופרי עטי זה יענו שאני כתבתי רק בשפה של מורות (אישית זה מצחיק אותי...) ואם השאלות מעולות אז אני אכתוב עוד כמה בהזדמנות- כיאתה טוב בתשובות (ככה אתה טוען לפחות...) והמוח שלי מלא בשאלות מטופשות שכאלה....

למעלה