הכה את הגולש

m i r u s h i

New member
משינאי! D:../images/Emo108.gif

מה החלום הכי גדול שלך?
מה אתה חולם להיות בעתיד?
מזל טוב! הרגע הודיעו לך שזכית ב1,000,000 שקל! מה תעשה עם הכסף?
מאמין באסטרולוגיה? ובגורל?
שיר אהוב של משינה [למרות שאני צופה מראש את התשובה
]-
שאלה קצת מרתיעה....אבל אם הייתה לך האפשרות להפגש עם אדם שהלך לעולמו..מי זה היה? ולמה?
סוד אפל?
[שכבר לא יהיה סוד ברגע שתשתף אותנו
]
הרגל מגונה?
זהו, אבדה לי מוזת השאלות >< המשך ערב טוב

jenngirl

New member
שום סליחה!../images/Emo82.gif

סתם מגניב שאלה השאלות שרציתי לשאול[:

משינאית:)

מה החלום הכי גדול שלך? לטפס על הר ולראות שקיעה יפהפיה מה אתה חולם להיות בעתיד? בעל טוב לאישה , ותפקיד גבוה כלשהו מזל טוב! הרגע הודיעו לך שזכית ב1,000,000 שקל! מה תעשה עם הכסף? אני הולך לתל אביב ויוצא משם מלך אחרי שחרשתי את שנקין עזריאלי ועוד.. וחלק מהכסף אני נותן מאמין באסטרולוגיה?לא ובגורל? יש מצב שיר אהוב של משינה [למרות שאני צופה מראש את התשובה]-פייי שאלה קשה... אפשדר כמה? (זה שקוראים לי מכוכב שמרוחק לא אומר כלום) אממ ד"ר קליני , משהו קטן וטוב ועוד.. שאלה קצת מרתיעה....אבל אם הייתה לך האפשרות להפגש עם אדם שהלך לעולמו..מי זה היה? אפשר 4? סבא וסבתא כפול 2 ולמה? כי אני מתגעגע... סוד אפל?[שכבר לא יהיה סוד ברגע שתשתף אותנו ] אמממ אממ העדפתי את חבר שלי על פני אחת השוות בגדרה .. זה היה כזה בחירה בין שניים הרגל מגונה? לא משנה

Eowyn of Rohan

New member
זיו!../images/Emo112.gif

מה קורה? איך אתה מתמודד עם הבגרויות? כמה עוד יש לך? במה? איך החיים? ראית סרט טוב לאחרונה? איזה? קראת משהו מעניין לאחרונה? איזה? מה אתה שומע חוץ ממשינה וגרין דיי
? מתי אתה מתגייס? נכון שתבוא למפגש הבא? ונכון שתבוא עם החולצה של סופרמן?(אם תבטיח אז גם אני אבוא ונהייה צומים
) אני סיימתי. מה איתך?

:)

מה קורה? בסדר איך אתה מתמודד עם הבגרויות? בכאב ובמאמץ כמה עוד יש לך? בגרויות 3 מתכונות 2 ועוד 2 מועדי ב' במה?סוציו אזרחות וספרות איך החיים? החיים אחלה ראית סרט טוב לאחרונה? אמממ לא מזמן שכחתי תשם שלו לחפש את האוצר נראה עם ניקולאס קייג' קראת משהו מעניין לאחרונה? איזה? עיתון ספורט? מה אתה שומע חוץ ממשינה וגרין דיי? יוני בלוך ארריק אינשטין איפה הילד אביב גפן רד הוט והרבה רוק יששראלי או מוזיקה ישראלית מתי אתה מתגייס? 23.7.06 נכון שתבוא למפגש הבא? לא בטוח בכלל ונכון שתבוא עם החולצה של סופרמן?(אם תבטיח אז גם אני אבוא ונהייה צומים) - אם אני יבוא אז כן:) אני סיימתי. מה איתך? אני? אני בסדר אני

jenngirl

New member
זיוייייי[../images/Emo3.gif]../images/Emo82.gif

איפה היית רוצה לטייל בעולם? מה טיול החלומות שלך? איפה היית רוצה לגור בארץ/בעולם? מה אתה הכי אוהב בעצמך?[חיצונית/פנימית] כמה ילדים אתה רוצה?[תיזהר בתשובה שלך
,אל תשכח שיש לנו שניים ואחד יצא ילד פלא משהו משהו.רק לא מסתדר לי איך הוא גדול מאיתנו ב-15 שנה]. איזה בנאדם אתה הכי מעריך? מצטערת אם השאלות מעצבנות...

אוח איזה אישה את הודיה

איפה היית רוצה לטייל בעולם? הולנד מה טיול החלומות שלך? ליסוע עם בן דוד שלי לאןשהו רחוק רחוק איפה היית רוצה לגור בארץ/בעולם? בגדרה.. (אבל אני כבר בגדרה) מה אתה הכי אוהב בעצמך?[חיצונית/פנימית] שאלה מורכבת... אני אוהב את הצניעות שלי... ואת הגוף שאני משתדל לעבוד עליו כמה שיותר למרות שאין לי זמןןן כמה ילדים אתה רוצה?[תיזהר בתשובה שלך,אל תשכח שיש לנו שניים ואחד יצא ילד פלא משהו משהו.רק לא מסתדר לי איך הוא גדול מאיתנו ב-15 שנה].אממ 4 או 3 (לא להעמיס עליך) איזה בנאדם אתה הכי מעריך? אריק איינשטין ? לא עולה לי יותר מדי לראאש

../images/Emo176.gifזיו../images/Emo70.gif

מה נשמע? מה קורה? מה העניינים? איך המרגש לסיים את בי"ס עוד מעט? מהי הבגרות האחרונה שלך? אתה מרוצה מהציונים? מה עשית לפני 4 דקות? ולפני 98? 4584? 450943? והשאלה: מה אתה עושה שנה הבאה?

אוררר

מה נשמע? תודה לאל מה קורה? ברוך השם מה העניינים? לפנים איך המרגש לסיים את בי"ס עוד מעט? מרגש? מרגשון.. בסדר יש צבא ישר אחרי מהי הבגרות האחרונה שלך? מתמטיקה מועד ב' אתה מרוצה מהציונים? לא מה עשית לפני 4 דקות? עניתי על השאלות של הודיה ולפני 98? אממ קמתי? 4584? ישנתי 450943? ישנתי והשאלה: מה אתה עושה שנה הבאה? נלחם בערבים כמו מטורף ומשתדל לשלא להיהרג

נתוש ז

New member
זיו

(נדלג על מה שלומך וכו'..הבנתי שבסדר מאחרים
) נשיקה ראשונה,באיזה גיל? עם מי עדיף להתנשק, 'בתולת נשיקות' או מנוסה? יופי או אופי לבת זוג(אם אתה צריך לבחור 1)+נימוק? ידידה או חברה? ילדה ללילה או לקשר ארוך? הבית ספר..היית ממשיך עוד שנתיים אם היית יכול? למה הכי תתגעגע בבית הספר? לחץ בגרויות, יש או חפיף? הכיתה האהובה עליך? למה דווקא כיתה זאת?

:)

נשיקה ראשונה,באיזה גיל? 17 וחצי עם מי עדיף להתנשק, 'בתולת נשיקות' או מנוסה? כל עוד זה אמיתי וטוב ובא מהלב אז זה לא משנה... יופי או אופי לבת זוג(אם אתה צריך לבחור 1)+נימוק? אופי .. רוצה יפה שתזרוק אותך או תתעלל בך? הכי חשוב שתכבד אותך ותדע לאהוב ידידה או חברה? חברה... אני צריך ילדה ללילה או לקשר ארוך? לקשר ארוך... הבית ספר..היית ממשיך עוד שנתיים אם היית יכול? לא... אבל הייתי ממשיך עוד חודשיים בלי בגרויות.. למה הכי תתגעגע בבית הספר? לקולר לחץ בגרויות, יש או חפיף? יש יש.. טו מאץ' הכיתה האהובה עליך? א' . למה דווקא כיתה זאת? .תמים קטן חמוד ומאושר

ממממור

New member
אני אשתדל לא לחזור על שאלות

שאחרים שאלו- אבל בדוגרי אין לי כוח לבדוק...
יש לך אפשרות לדחות גיוס בחודשיים ולהתגייס ג'ובניק או להתגייס קרבי עכשיו- מה עושה?
נגיד אין לך בעיות כלכליות ויש לך את כל הזמן שבעולם מה אתה לומד סתם בשביל הכיף?
רצחו בדם קר את אמא של במבי- בכית?
אתה רואה השיר שלנו כן? כן- נגיד יש שם שיר שלא הכרת קודם- אתה מוריד אותו?
מנגן על משו? כמה זמן?
מתי שברת לאחרונה איזה איבר בגוף ואיך?
בסולם של 1-10 כמה השאלות שלי מוזרות?
סולח לי על המוזרות?
כמה פעמים אתה יכול להגיד שסק רצוף בלי להתבלבל?
באיזה ארצות היית בחו"ל? לאיזה אתה עוד רוצה לטוס?
סושי- דגים חיים איכסה/וואו זה טעים?
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול (מצטערת זו פשוט שאלה מצחיקה...)? טוב אז זהו- העסקתי את המוח החולני שלי מספיק לפעם אחת...תהנה

עונה לך הנאה

יש לך אפשרות לדחות גיוס בחודשיים ולהתגייס ג'ובניק או להתגייס קרבי עכשיו- מה עושה? מתגייס קרבי עכשיו נגיד אין לך בעיות כלכליות ויש לך את כל הזמן שבעולם מה אתה לומד סתם בשביל הכיף? פסיכולוגיה או הנדסה או אלקטרוניקה..נשמע כיף רצחו בדם קר את אמא של במבי- בכית? לא:) אתה רואה השיר שלנו כן?ברוווווווור נגיד יש שם שיר שלא הכרת קודם- אתה מוריד אותו? כן אם הוא נשמע לי טוב מנגן על משו?גיטרה כמה זמן? שנתיים כמעט מתי שברת לאחרונה איזה איבר בגוף ואיך? כיתה ח' כתף .. איך?.. בהזדמנות אחרת בסולם של 1-10 כמה השאלות שלי מוזרות? 10חח סתאם הם אחלההה סולח לי על המוזרות?הם בסדר גמור כמה פעמים אתה יכול להגיד שסק רצוף בלי להתבלבל? לא אוהב תמילה הזו ותמאכל באיזה ארצות היית בחו"ל? הולנד.. חציתי תגבול לבלגיה ולגרמניה לכמה דקות... לאיזה אתה עוד רוצה לטוס? לא יודע משו רחוק וטוב כזה דרום אמריקה או מזרח אירופה מזרח סושי- דגים חיים איכסה/וואו זה טעים? אייחח דגים מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אב ילדיך ובעלך הטוב:) ועבודה שאני אוכל להתגאות בעצמי ושאני ירגיש טוב עם מה שאני עושה...

ממממור

New member
את התשובה האחרונה

אהבתי
אבל ברצינות-את הקטע עם "עבודה שאני אוכל להתגאות בעצמי ושאני ארגיש טוב עם מה שאני עושה" אני עלולה להעתיק בפעם הבאה שישאלו אותי את הדבר המעצבן הזה....

למעלה