הכה את הגולש

AndreaCorr ©

New member
הכה את הגולש ../images/Emo88.gif

לפני הכל: גולשים אשר לא כותבים בפורום לא יוכלו להשתתף במשחק, המשחק מיועד לחברי הפורום. מה עושים? כל מספר ימים יבחר גולש חדש מהפורום, ואנחנו נשרשר אליו שאלות. השאלות יכולות להיות סתמיות ויכולות להיות גם אישיות, אבל הגולש ישמור לעצמו את הזכות לא לענות על כל שאלה שלא תראה לו במקום. מומלץ לשאול הרבה שאלות ושתשתפו פעולה, כדי שהשרשורים יהיו מעניינים ופורים! הגולש הנבחר לשבוע הזה הוא מכוכב שמרוחק אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלותיכם. שימו
- שאלות בעלת תוכן מעליב או בוטה ימחקו. בהצלחה
הערה: גולשים אשר עדיין לא נרשמו ומעוניינים להשתתף במשחק, יכולים לעשות זאת בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=463&a=61269&c=0&sc=0&ssc=0

shir el

New member
שלום ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ושרון .. בבקשה כנסי ..

מה קורה
איזה מאכל אתה הכי אוהב לאכול
ומה אתה הכי אוהב לשתות
משחק ילדות אהוב
סגנון מוזיקה
נשארו לך עוד בגרויות
כמה
בהצלחה
שרון - יש שם ניק שפעם הי'יתי כותבת איתו Hope and Joy , אז זו אני
אני עדי'ין בפורום
חחחח ..... אממ .. וזהו ..

איזה נחמד זה((:)

פעם ראשונה ויייי הכל בסדר אני? אממ יש עוף ותפוחי אדמה.. יש פירה ושניצל נקניקיות ומקרוני.. ויש שוקולד לבן... מומלץ שיהיה על מגנום עם כרמל(וואו) הכי אוהב לשתות? לימונדה טובה... עם נענע וסחוטה היטב משחק ילדות? אמממ קלאס? סגנון מוזיקה רוק ישראלי שליטהההה נשאר לי בספרות אזרחות סוציולוגיה ומועדי ב' תודה רבה רבה לך:)

mAAyAn 1

New member
זיוווווווווווווווווווו

מה המצב? מה קורה? איך החיים? הכל טוב? מה חדש? מה הצבע האהוב עליך? מה תאריך יום ההולדת שלך? מה אתה מעדיף, קיץ או חורף? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אם הייתה לך האפשרות להיות כלב או חתול, מה היית בוחר? מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? (אבל לא תשובות מתחכמות כמו "יוצא מהמיטה" או "פוקח עיניים") מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אתה מוצא בנשים עם זקן/שפם נושא לבדיחה? אתה מוצא את השאלות שלי מעצבנות? אם כן, למה? *לא יודעת מאיפה באו לי השאלות, אבל ככה זה שמשעמם ואין כוח ללמוד לספרות*

מעייייייין , הפסיכולוגית

מה המצב? ואללה ואללה מה קורה? קורה שפעם ראשונה יש עלי הכה את הגולש ואני מרגיש חחשוב איך החיים? עמוסים הכל טוב? האמתי שישנתי עכשיו איזה כמותשעות שינה שפיצתה על הימים הקודמים מה חדש? כלום:\ מה הצבע האהוב עליך? כחול מה תאריך יום ההולדת שלך? 25.3 מה אתה מעדיף, קיץ או חורף? ברוררר שחורף.. צאו החוצה ותבינו למה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי אם הייתה לך האפשרות להיות כלב או חתול, מה היית בוחר? הייתי מתאבד מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מסתכל במראה לראות כמה מסטול אני נראה ואז מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מסתכל על היומן שלי בפלאפון לראות כמה סבל עוד נשאר לי עם הבגרויות אתה מוצא בנשים עם זקן/שפם נושא לבדיחה? גאד כן!!!!! אתה מוצא את השאלות שלי מעצבנות? אם כן, למה? לא הם אחלה את חמודה נורא וכיף לענות על השאלות

K e R e N18

New member
../images/Emo9.gif

מעניינים? הכל טוב? יופי
איזה שיר מתנגן לך עכשיו בראש? באיזה שעה קמת היום? מה הדבר הראשון שעשית? מה אתה עושה כשאתה מסיים לענות? אסוציאציות:
כלב
נר
עיפרון
כאב
לב
איטליה
שמש
כובע
אותיות מה אתה מעדיף:
במבה או ביסלי?
ים או בריכה?
טיול באילת או בצפון?
לגור בארץ או בחו"ל?
אוכל של אמא או ג'אנק-פוד?
בקיץ לישון עם פוך או שמיכה דקה?
ששבש או דמקה
הוט או יס?
אבטיח או מילון? תהנה בובה!!

((:)

מעניינים? הכל טוב? משתדלים:) איזה שיר מתנגן לך עכשיו בראש? מה אתה עושה שאתה קם בבוקר (בגלל השאלה של מעיין) באיזה שעה קמת היום? אוי אל תשאלי לא ישנתי בימים האחרונים בכלל.. והייתי צריך לקום מוקדם כדי להגיש עבודה אז קמתע ב8 אחרי שישנתי שוב פחות מ5 שעות הלילה ואז כולי מסטול המורה לא ענתה לי אז חזרתי לישוןעד עכשייייייייו :) מה הדבר הראשון שעשית? דיברתי עם המורה שלי שאנמי צריך להגיש לה עבודה מה אתה עושה כשאתה מסיים לענות? אוכל אסוציאציות: כלב -לא אוהב אבל לא שונא נר- שבת עיפרון- נגמר לי כאב- טרום כיתה א' ..סיפור ארוך לב - הדבר הכי חשוב באדם שצריך לטפח אותו איטליה- פיצההההה שמש- חם ורע כובע- כתום ומגניב כמו שלי אותיות מה אתה מעדיף: במבה או ביסלי? ביסלי.. ים או בריכה? ים כשלא חם רצח.. לא הייתי שנים בבריכה טיול באילת או בצפון? צפון לגור בארץ או בחו"ל? בארץ... אוכל של אמא או ג'אנק-פוד? אמא אמא בקיץ לישון עם פוך או שמיכה דקה? מי יושן עם בד עלי בכלל..? ששבש או דמקה.. ששבש הוט או יס? יס כי יש השיר שלנווווו אבטיח או מילון? שניהם טעימים אבטיח יותר תהנה בובה!! תודה מאמייייי

שלוםםם

טוב בוא נתחיל: (וסורי אם השאלות יחזרו על עצמן- אני לא קוראת את של אחרים) מה המזל שלך? מתי התאריך יום הולדת שלך? צבא או שרות לאומי? מה אחרי? מתי תאריך גיוס שלך? זהו לבנתיים תודה מראש

שאלות חמודות

מה המזל שלך? טלה מתי התאריך יום הולדת שלך? 25.3.88 צבא או שרות לאומי? צבא - קרבי מה אחרי? נחיה ונראה מתי תאריך גיוס שלך? 23.7... כן זה עוד כמה שעות ידוע.. זהו לבנתיים תודה מראש -בקשה

m i r u s h i

New member
יום לפני הגיוס שלו../images/Emo108.gif

[ושל עוד המון שמיניסטים מסכנים בלי חופש
(משתתפת בצערכם אגב) ] אני אחגוג לי 18

למעלה