הכבוד לרן כהן

הסבר לא מפורט

1. מרצ כיום היא המפלגה הציונית היחידה שהאינטרס שלה כולל אך ורק את העם בישראל, ואין אצלה מקום לשיקולים של בעלי הון ואינטרסנטים אחרים, מרצ ממשיכה לדאוג לכלל האזרחים בישראל, בלי הבדל דת, גזע ומין. 2. תראה לי בבקשה הודעה שבה רשומה התנגדות חד משמעית שלי לחיסול של מחבלים. 3. להזכירך הודעה שלך בנושא "פרוואדה בהארץ", טרחת לטעון שהארץ מסלף את המציאות, והוכחת כטועה ומטעה. באותו השרשור תוכל למצוא את היחס שלי לחיסולים, אולי תביא גם אותו לשרשור זה, להוכיח את טענותיך. 4. רק אתמול טרחת להשוות בין ארה"ב לגרמניה הנאצית, לבין ישראל והשטחים, למזלך שרשור זה נמחק, אבל לו ארה"ב היו כובשים את גרמניה ונשארים בה 35 שנים, אתה חושב שהגרמנים היו נאבקים לקבל עצמאות, או שהם היו הולכים כ"צאן לטבח"? 5. צה"ל הפסיק להרוס בתים בעזה, מתוך הבנה(סוף סוף) שהנזק עולה על התועלת.

Deathatred

New member
הערות

1. לא מסכים. 3. בתור אחד שקורא "הארץ" יום יום (ולא מתוך בחירה), העיתון מלא בדיסאינפורמציה ונטיית העיתון ברורה מאוד.

מטרניך

New member
אני מרים ידיים. אין לי כוח לנסות

ולהכניס סדר בברדק המחשבתי שלך. כלום לא עוזר. זה כמו פלונטר שככל שאתה מושך בחוט היוצא ממנו הוא הולך ומסתבך. ולהתיר אותו זה עבודה של 20 שנה, להתחיל איתך מבראשית. אין יחס בין העלות ובין התפוקה. אני נכנע.

מה יהיה עם הסוציולוגיה?!

מר"צ מתיחסת למגזר שלם כאילו איננו ישראלי ואתה טוען שהאינטרס שלה נהוא רק העם הישראלי?! הלוהוווווו קצת א"ב בסיסי בסוציולוגיה!! אצל מר"צ נקודת המוצא איננה מה נכון לישראל אלאט כל מיני דברים אחרים ולכן גם מסיבה זו טענת ךהראשונה ]פשוט מגוחכת!!

מטרניך

New member
אתה לא יודע לקרוא את התגובות שלי -

אז איך אתה בכלל מסוגל לקרוא את הקישורים המבולבלים שאתה מביא, ולהבין אותם? חידה היא בעיני.

כצאן לטבח?! אול ילמדו במרצ את העיו

העיוות שהם גורמים לאנשים השתבשה דעתו של הנ"ל לטעון שהם מובלים כצאן לטבח צריך להזכיחר בפעם האלף ואחת שתחת שלטון לא רק שלא נעשה להם כל רע אלא מצבם השתפר פלאים [או כמו שאומר טלמון עד 67 לא היה להם זכות דיבור בכלל..]

מהיום אמור כלוב זהב=שחיטה........

אני מבין שגם הטרור האיום שישראל חוותה שנקרא ע"י ארגוני זעכויות אדם [אני מקווה שאטת דעתם הנך מקבל] פשע נגד האנושות [פשע שאין שני לו] זהה מבחינתך לכלוב זהב? האם אצלך טבח=כלוב זהב? עצוב ובמיוחד עצוב שאינך שם לב כיצד ההתבטאויות שלך גורמות לדעות מעותות כלכך מעותות שכלוב זהב =שחיטה חבל שאינך שם לב זה אגב לפני כלוב הזהב הם היום בכלוב חלוד ומתפורר ואז משום לא היו טענות שהם מובלים כצאן לטבח אז תסביר לי למה כלוב חלוד איננו צאן לטבחואילו כלוב זהב הוא צאן לטבח

iceviper

New member
אה?

התייחסתי לנקודה שהעלית,שתנאי מחייתם של הפלסטינים היו לאין ערוך טובים יותר תחת שלטון ישראל מאשר לפני כן.

נו... ו......שפור תנאים=צאן לטבח?!

אם לא שמת לב תגובתי היתה למי שטען שנחנו מתפלאיפ הערבים מןבלים כצאן לטבח כולי פליאה שטענה זו לא מקוממת אותך או מיש/הו אחר ממרצ אני רק העמדתי דברים על דיוקם ישראל לא הובילה אותם כצאן לטבח אלא מצבם השתפר פלאים הקשר נאמר ברור בהיר ובהקשר מידי העובדה שבחרת להתעלם מההקשר ולבחור חלק אחד בלבד ובכך לעוות היא אכן דבר אופיני למרצ [עכשיו אני מבין מדוע הנך במרצ...] היות והנ"ל טען להובלה לטבח בזמן שאין לכך ולו שמצ של אמת ולך זה לא מפריע..... אבל כן חשוב היה לך לציין כלוב הזהב אומר דרשני ומחייב חשיבה מחודשת מבחינתך של סדרי עדיפויות

Deathatred

New member
מסכים עם החלק הראשון

החלק השני כבר לא קשור ויש עוד ח"כים חרוצים ואיכפתניקים בכנסת שגם לא ממרצ, זבולון אורלב מהמפד"ל, תמר ג'וזנסקי, אופיר פינס מעבודה, יובל שטייניץ מהליכוד, תא"ל אלדד מהאיחוד הלאומי ומשה גפני מיהדות התורה (פעיל במיוחד בנושא איכות הסביבה).

למעלה