ה''י לסופ''ש

yonVata

New member
יאללה, 50% ../images/Emo178.gif

מספיק להיום!... בכלמקרה הבטחתי לסיו שאני מחכה לה עם ה120

מ י ל ר

New member
מזל טוב!

מה יש לך? חרישה של יומים עם דאבלים ואתה מסיים עם הדיכאון הזה! כמה חרשתי בשביל להגיע ל-120, כי מרמה 100 זה כבר משעמם...

Annnnnn15

New member
מזל טוב! ../images/Emo9.gif

ואי רק 2 רמות!! במקומך כבר הייתי רצה לשחק....

Annnnnn15

New member
רמה 107 ../images/Emo2.gif

מהדאבל של אתמול, שמרתי לעצמי צ'נל במשך שעתיים וחצי ואז בא איזה אחד והתחיל לקסקס אותי ( KS
) והתעצבנתי עליו, לא הלך קראתי לו נוב ואידיוט, גם לא הלך
עשיתי לו KS במשך רבע שעה, גם לא הלך בסוף פשוט עשיתי לו טרייד והתחלתי להתבכיין לו במשך שעה שאני כבר שעתיים ( או 3.. ) פה ושהייתי AFK רק שנייה וכו' וכו'.. עד שבסוף הוא נכנע לפרצופים שלי וחילקנו את הצ'נל

שריתושי

New member
רמה 80 ../images/Emo13.gif

חרשתי המון על ווינדריידרס, מדי פעם מתתי, למדתי את ה JQ כי לא הייתה לי ברירה, חבר בגיילד עזר לי עם המשימה שלא צריכים לעשות יותר JQ. בדאבל היה מפוצץ בג'סטרז, אז הלכתי לחדר של הווס וג'סטר והיה לי ממש נחמד ולא רע בכלל. נראה לי עכשיו אני הולכת להיות בג'סטרס לכמה זמן עד שאוכל ללכת למלזיה כשהגשם שלי יהיה טיפה יותר חזק (עכשיו הוא 21/30). יששששששששששש

Macbook

New member
../images/Emo41.gif עבד לי הMaple Warrior 20../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

טוב, אז חטאתי כמו כולם וקניתי ספר של MW20 ממש בזול... ואת האמת, מה זה דפק לי הלב ובערך חצי שעה שאלתי את עצמי אם לקנות או לא.. ואז, כשהחלטתי כשאני עושה את זה הלכתי לFM, בלי למצמץ (אני יודע איפה החנות עם הספרים חח) פשוט נכנסתי קניתי והפעלתי.. לא חשבתי אפילו, כי הבנתי שכשאני עושה "טקסים" אני מתאכזב אחר כך.. ועבד!
אז אחרי שהיו לי 25 נקודות פנויות, החלטתי שבא לי על למקסס את MW לרמה 20 ולא להשאיר אותו על 19, ונשארו לי 14. 10 אחרות הכנסתי לBig Bang משום שאני יודע שאחרי הפאץ' אני אשתמש בו הרבה, ואני כרגע מחפש דרך למקסס אותו גם ל20. מישהו יודע מאיפה הספרים נופלים? עכשיו שיש לי MW20,CL30 וEW8 אני חושב שאני באמת מוכן לשינוי...

yonVata

New member
אם אני לא טועה...

הBB20 נפולים מהדרקונים בלפרי... הכחולים אני חושב? אבל זה משהו ששווה לשאול את איריס

מ י ל ר

New member
גם אני מצאתי ספר סקיל בינג בנג 20!

משם אבל הסקין לא פתוח לי.. רק אחרי הבינג בנג אני אפתח אותו (שנקבל SP ריסט להכול)

מ י ל ר

New member
LVL 130!

45 דקות פארטי +דאבל של רועי, הצלחתי בכוח לעלות לרמה 130!!! אחלה מספר זה. תודה רועי!

למעלה