ה''י לסופ''ש

Annnnnn15

New member
ה''י לסופ''ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השרשור הקודם כבר מפוצץ, אז יאללה..

Annnnnn15

New member
תראו מה הכנתי.... ../images/Emo9.gif

אני בעיקר גאה בשרביט! D: את האוברול הכנתי בהתחלה עם קריסטלים של 3+ של int וluk וסטימולטור, והוא התפוצץ
אז התבזבז המון כסף סתם, אבל השני גם נחמד:) הפעם פחדתי להשתמש בסטימולטור
ורמה 104

Annnnnn15

New member
תודה ../images/Emo9.gif

פשוט כל המגילות עבדו אחת אחרי השנייה

Annnnnn15

New member
60% מגיק אטאק

וגם במייקר עצמו דחפתי את כל אבני הספיר שמצאתי כדי להעלות את המג'יק אטאק

deisy

New member
יפה !!!

אחלה מטה עשית! תתחדשי! וואי, את גם מתקרבת יפה לעבודה רביעית! כל הכבוד!

מ י ל ר

New member
וואו וונד אדיר!

סתם שאלה איזה קוסמת את? כי אם קרח או אש, רק שתדעי שאפילו אלמנט וונד של רמה 70 עם 80 מג׳יק אטטק, יהיה חזק יותר מכול סטאף / וונד אחרים שיהיה לך. רק הבעיה שזה עולה בין 55 ל-70 מיל XD בכול מקרה, הוונד שלך פשוט אדיר. בקשר לאובראול פעם יצרתי במייקר וגם 9 אינט, השתמשתי, ומכרתי ב-5.5 מיל, יצרתי שוב ומכרתי ב-8 מיל. ואז קניתי אובראול 3% אינט. אגב, צלמתי את הסטטים, נעליים גלימה וכו, מעניין אותי הציוד שלך :)

Annnnnn15

New member
אני קוסמת קרח/ברקים

אבל אין לי כסף לאלמנט וונד
וצילמתי לפני איזה חודש, אבל דברים השתנו מאז, אז אולי בקרוב:)

btekx

New member
קורסאיר כעת רמה 160

כעת ברמה הבאה (ל161) לא יכול לעלות סקילים בגלל שאין ספר סקילים! זה מעצבני!

deisy

New member
מזל טוב!

איזה מעצבן זה כשאין ספר סקילים אה? גם אני תקועה עכשיו עם נקודות אחרי שנכשלו לי הביגבנדים

btekx

New member
תודה

ולא לדבר שאם מצאת/קנית יש סיכוי שזה פועל (70%/50%).... בקיצור זה רעיון גרוע! במיוחד אם אלו ספר נדיר ביותר!!

וואו ! מזל טוב !

איזה ספר יש לך? ודרך אגב, אקדוחן זו אחת הדמויות הכי חזקות במשחק. ואחרי העידכון גירסה הקרוב - בכלל - הם יהיו פשוט אדירים.

btekx

New member
תודה והנה ספר שאני זקוק!

Rapid Fire 30 Bullseye 20 Battleship Torpedo 30 - את ספר זה אני צריך!!! (זה מפיל רק מפינאוס ומדרקון-צב אדום) אולי קורסאיר הכי חזק, אבל דמות שלך אחד מדמות הכי עמיד ויכול לשרוד המון זמן יותר ממני... (בגלל הגנה+HP עצום) לוואי שיהיה לי HP גבוהה... בזמני יש לי רק 5026 HP...

yonVata

New member
רמה 118!

הלכתי לגלפורה, מישהו הצטרף אלי ושאל אם אני מוכן למכור לו את הדאבל רפס שלי ב4.5 מיל, אז מכרתי (וגם הרווחתי 2X ופארטי תוך כדי... ) אחריזה התאמנתי עם עוד כמה וכמה אנשים, הלכתי לעשות APQ ולא נפל שומדבר, אחריזה ליאור נכנס והפעיל עוד דאבל אקספי, אני חייב להודות שהאחוזים איתו עפו לי כמו שלא עפו לי עם אףאחת מהדמויות ששחקתי איתן היום, סיימתי עם רמה 118 ו7.5%, נראה אם יהיה לי כח לשחק בדאבל היום
מישהו אמר 120 שבוע הבא?
נ.ב.- תפסתי את העליית רמה ממש בסוף כי פספסתי את הכפתור במקלדת

deisy

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

אין ספק שלוחם ופריסט זה שילוב מנצח!

למעלה