הי לכל מי שכאן...

שלום יעללל מה נשמע../images/Emo35.gif

איך בטלנובלה החדשה
בהצלחה בצילומים
מחכה כבר לטלנובלה
בה ביי וואו נכון זה מוזר שכתוב לה 8:37 והיא אומרת ש-5 בבוקר

מיכל1082

New member
כי היא לא הקלידה את זה למחשב...

בטח היא כתבה את זה על דף ומישהו מהצוות שם הכניס את זה בשבילה למחשב...

אהההה הבנתי../images/Emo70.gif

בטבמ השחקנים עצלנים!! חחח סתם... יעלו כפרה מתה עלייך
חחחחחחחחח

mary17

New member
חחחחחחחח גמני אמרתי את זה../images/Emo41.gif

היא אמרה 5 בבוקר וכתוב 8 וחצי

כולכם כמו עדר אחרי איזה הודעה

כביבול מיעל בר זוהר. ממש חלם מה שהולך פה. הי אפילו לא טרחה להשיב לכם. ומיכל נראה לי שאת צודקת

anat234

New member
יעלי, תודה שנכנסת

אוהבים אותך מאוד אני ממש מחכה כבר לטלנובלה מרוב הפרומואים..
ענת

יעלי תכנסי

אני מעריצה אותך בערך מגיל 4!! אני נשבעת לך!! תמיד רציתי להיות כלכך יפה כמוך וכל כך מוכשרת כמוך!! אני כל כך אוהבת אותך שי

doris12111

New member
היי יעל

קודם כל רציתי לומר לך בהצלחה. ודבר שני את יכולה לומר לי מה מסופר בטלנובלה?את יכולה לספר בקיצור. למשל הטלונבלה הישראלית שהיתה לא מזמן(מיכאלה)הייתה מאוד יפה ונהניתי לצפות בה ופי כמה וכמה היה עד לא מזמן טלנובלה איטלקית שנראת "טרה אספרנסה"את בטח יודעת. ואת מוכנה לומר לי מה מסופר בטלנובלה בע"מ? כי אני לא ממש מתלהבת מטלנובלות ישראליות.אני מקווה שהסידרה שלכם תהיה כמו"מיכאלה". אשמח לקבל תשובה. ביי

יעלוששש../images/Emo90.gif../images/Emo115.gif

תודה רבה שכתבת לנו
מחכים כבר לראות אותך משחקתת!! אגב, יש לך שם מהמם...!! בקרוב אני יבוא לצילומים שלכם אז מקווה לראות אותךךך!!

NRG LoVe EfRaT

New member
יעל אני בת דודה של נועה רוזנברג../images/Emo9.gif

חעחע קוראים לי ספיר ואני בת דודה שלה... מה שלומך?! חח איזה חיה באשליות אני נראה אם תענה לי =]

nitsan13

New member
יעלוששששששש

את מדהימה !!!!! שיהיה לך המון בהצלחה !!! לאב יווו ניצן !

יעל איזה חמודה שנכנסתת..!!

לך! ולכל השחקנים... אני כבר ממש מחכה לטלנובלהההההה!!!! ושאת אומרת שזה גםם ממש מצחיק עוד יותרררררררררררר!! אם את קוראת את ההודעה שלי... אז כבוד לי
אבל אם את רוצה להגיב או משו... באמת אני אשמח... אבל אני אומרת תגיבי להודעות של מי שבאמתת מעריץ אותך... זה הרבה יותר ישמח אותם
אז שוב
לאב יו דניאל

shirkan21

New member
יעל!!!../images/Emo99.gif

שלום!!! קוראים לי שירה ואני בת 13 מכפר סבא!!1 אני חולה מושבעת של מיכאלה אבל אני גם מאוד אוהב את טלנובלה בע"מ!!! אני מקווה שאני אהנה מזה כמעט כמו ממיכאלה ואני מאחלת לך שיהיה לך קל וכיף בצילומים,ושרק תהני!!!!! ב
ענקית....
שירה!

איזה מדהימה היאאאאאא../images/Emo99.gif

יאווו הם התחילו להכנס לפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סוף סוףףף!

למעלה