הי לכל מי שכאן...

mary17

New member
זה סיפור ארוך../images/Emo41.gif

אני אספר לך אותו כבר בקיצור הייתה ילדה אחת בפורומיכאלה שדיברה תמיד עם הכוכבים אפילו בבלוגים של 5 בבוקר והם אהבו אותה יותר מאת שאר מהעריצים בואו נגיד והיא זכתה ללכת לאולפנים עם עוד ילדה אחד ואת הילדה השנייה השאירו לבד ולקחו רק את זאת שהם דיברו איתה במשך כל הזמן

מיכל1082

New member
בואי אני אסביר לך הכל...

ביקי התכוונה להגיד... שפורומים של טלנובלות של HOT3 הם טלנובלה בפני עצמה.
היא התייחזה לשתי סוגיות שמפריעות לה: 1. כוכבים נכנסים, רושמים הודעה קטנה ובורחים לחיים שלהם... בניתיים נכנסים המון אנשים כי הם מתלהבים מכך שהכוכבים כותבים בפורום, ולא בגלל שחשובים להם האנשים האמיתיים, פשוטי העם כמונו שלא זכו בשער בלאישה (חחח מקצינה) וכותבים מדי יום ביומו בפורום בגלל שהם אוהבים זה את זה ואת הטלנובלה... 2. התייחסות לתקרית המיכאלה+הכוכבים שנתנו יחס מועדף לילדה בפורום... אני לא יודעת אם כדאי לי לפרט כאן כי אני לא יודעת אם ביקי מרשה...
בכל מקרה ביקי, לא לשים על אף אחד...
(מוטי מעודד אותך?) לא על כוכבים שאת לא אוהבת, לא על אנשים שלא עושים לך טוב... תסתכלי על מה שטוב ותתעלמי ממה שרע! בתאל אני מקווה שהבנת את הטלנובלה שהסברתי עכשיו... שנכתבה ע"י פורומיכאלה

KiShKooSh

New member
אני לא צריכה עידוד ממש../images/Emo9.gifמוטי

אני לא כועסת על אפחד פשוט אני הבאתי אזהרה שלא יקרה גם פה
ושכוכבים(ועוד מטלנובלה
) יענינו אותי מורן איזנשטיין תצבע שלחור
מוטי

מיכל1082

New member
חחחחחחח

טוב סיפרת כבר הכל ואני נזהרתי שלא
וביום שמורן איזנשטיין תצבע לשחור אני ארים אלייך טלפון

KiShKooSh

New member
טוב...

ילדה טנלובלית הידועה גם כ-בר הייתה ילדה ממש ממש פעילה בפורום ומקסימה אהבו אותה מאוד ואז הגיעו הבלוגים בר הייתה רוב הזמן בבלוגים שהיו(לא לבד או משו, עם עוד מלא אנשים) ואז מלא שחקנים מהסידרה התחילו לדבר בבלוגים רק אליה ועד שבסוף זה הפך להתחנפות לא מובנת תשאלי גם אותה(את בר) הם לא הכירו אותה וסתם התחנפו אליה(מוזר מוזר אבל כך היה
) הכי גרוע היה יניב לוי, אבל שותפים לזה היו גם נתן רביץ,דורית לב ארי ויוצא בזה וכך היה שכל הפורום הסתובב על ילדה אחת(שהייתה מתוקה אבל עדיין זה הפריע)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif עכשיו הבנתי |כפיים לי| ../images/Emo3.gif

ותודה למרי ומיכל על העזרה

sHiReLuSh

New member
אבל ביקי כמעט כל מי שכתב פה

הוא נמצא דווקא בפורום ... ולא דווקא בגלל שמישהו מהשחקנים כתב ...

KiShKooSh

New member
אני מדברת על תקופת הבלוגים...

רב האנשים שהיו אז כבר עזבו תפורום וגם לא אמרתי שרב האנשים היו כאלה בכלל לא
הם היו מקסימים כל האנשים שם
חוץ ממספר פאקצות שבאו בגלל הכוכבים ונשארו
כל מה שאני אומרת זה היזהרו מהן

את מגזימה בטירוף ../images/Emo4.gif../images/Emo84.gif

מה יש לך ביקי ??? אני לא מבינה אותך בכלל !! קודם כל מה את משמיצה את נתן רביץ ??
וחוץ מזההה.. אתם פשוט מקנאים בבר כן כן
אתם מקנאיםם !!! לא הייתה שום התחנפות... קלטתי אותך ביקי.. כל דבר אצלך זה התחנפות ! די כבר, לא נמאס לך להעיר את זה לכל אחדד... ומה את משתמשת בשמות ????
דיי זה היה תקוע לי בגרון

KiShKooSh

New member
טחחחחחחחחחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif

א.עדה בגלל שאת כועסת עלי זה לא אומר את יודעת את העובדה שמאז אחרי המפגש מעריצים אני לא סובלת את נתן וב. רב הזמן שאני מדברת עם בר אנחנו צוחקות על זה
כולם לדעת בר ילה חמודה מקסימה
מוטי פשוט הקטע הזה היה מעצבן לתקופה כלשהי אחרי זה (גם בתוך התקופה) התחלנו לצחוק על זה
בדיחות כמו "ברוש את באה לכאן
אז בואו נזמין את שחקני מיכאלה שיתחנפו אליך
זה יהיה מצחיק נתפקע מצחוק
" תראו לא הייתה לי ולא תיהיה לי בעיה עם בר הי מותק
מוטי יש לי בעיה עם חלק משחקני מיכאלה זה ידוע פשוט כי הם לקקנים סנובים חשים תצמם(חלק) זהו

KiShKooSh

New member
ומה שאמרתי בפורום....

התכוונתי לאנשים מסויימים שיודעים על מה אני מדברת לא אמרי כולם
אמרתי שיש הרבה בפורום אז עדה תרדי בבקשה מהעץ אין לי ראש לריב איתך אז אם את מחפשת לריב אז בבקשה לא איתי
וממש ככה מודים לילדה שפידחה את עצמה מול כל תפוז כדי להגיד שהתנהגו אליך לא יפה
אני לא מבקשת שתודי לי אבל מינימיוםם התנהגות. תודה.

KiShKooSh

New member
טוב ותחשבו שכתבתי את זה עם...

כל האותיות
זה היה בחצות מה אתם מצפים

Mrs Love

New member
יעלושששש../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

בטח שנהנה
אנחנו מחכים לזה בציפיה ענקית
המשך יום טוב גם לך

יעל מה קורה?../images/Emo20.gif

היי יעל מה המצב? רק רציתי לדעת אם תוכלי לספר בקצרה מה הסיפור של טלנובל בע"מ. אני אוהבת טלנובלות אבל לפעמים הם כל כך משעממממממממותשלא שווה לפתוח את הטלווזיה בשבילם.

TetiBETTY

New member
שני דברים

1. לשרשר בבקשה
(מה שאומר שלהודעה שאליה את רוצה להגיב, תלחצי על "הוסף תגובה" ותגיבי
) 2. הנה התקציר לט"ב

Shaaachar

New member
יעלייייייייייייייי../images/Emo99.gif

יאוווווווו איזו התרגשות שאת כותבת בפורומינו הקט
רק שתידעי שאנחנו ממש ממש מצפים ומחכים שהטלנובלה תתחיל, עד כדי כך שאנחנו כבר סופרים את הימים וממש מחכים בטירוף!!!!!!!!! אוהבים אותך נורא!! פורום טלנובלה בע"מ

רעותיי1

New member
יעלוש!!!!

איזה מתוקה את!! אני מתה עליךךך!!!!! ולמרות שאין לי הוט אני אנסה לראות כמה שיותר את הסדרה!!! חולה עליךךךךךךך!!!!
את מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה בהמשך הצילוומים!! רעות!!

גלושש

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo110.gifאיזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שיהיה לך ולכל השחקניםם בהצלחה

mary17

New member
ואי איזה כיףףף../images/Emo41.gif

הכוכבים מתחילים לכתוב בפורום!!! אהאהאהאה עוד 12 יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה