הי לכל מי שכאן...

הי לכל מי שכאן...

כאן יעלי או החל מה6 במרץ דנה שלכם! מה העינינים?השעה 5 בבוקר ואני כבר מתארגנת לקראת יום צילום חדש מלא הפתעות וסצינות מצחיקות בטירוף ממש בשבילכם!שתהנו-אני מקווה... הייתי מספרת לכם על דנה מלא אבל המפיקה כבר קוראת לי ואני לא רוצה לעצבן אותה..אני מקווה שתאהבו את הסידרה היא מצחיקה ואני מקווה שתקבלו הכל באהבה גדולה שולחת את אהבתי הגדולה שיהיה יום טוב לכולנו ונדבר בהמשך...יעלי

שלום יעלוששששששששש../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

וואייי איזה כייף שאתם כותבים לנו
תבואי לבקר שוב
המוןןןןןן המוןןןןןןןן בהצלחה
love u
-אורטלוש-

m o r s h

New member
יעלי איזה חמודה שנכנסת!!

תודה שנכנסת
ושיהיה הרבה הצלחה מכל ה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifחמודהההה../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

תודה
מחכים בקוצר
....

מיכל1082

New member
ידעתי ידעתי ידעתי!!!

הסדרה הולכת להיות מצחיקה בטירוף... אני כבר מרגישה את זה! אחחח דרור נובלמן הזה כזה מלך! הוא וסיגל פשוט שילוב מנצח!!
מימיהם של קובי וריקי (האגרטלים השבורים), אסי/מיכאלה ורענן ("זאת גילי עיניים שלי נשמה שלי חולה במחלה שלא מדברים עליה...") ועד היום בטלנובלה בע"מ... נראה לי יהייה גדול...
אולי זה יעזור להתאושש מהדיכאון הקליני שעוד שלושה שבועות נגמרים הש.ח. של מיכאלה....

sHiReLuSh

New member
יאווווווו יעלוש איזו מתוקה !!!

תבואי יותר ... אוהבת שיראל ...

RaZiK4

New member
איזה חמודה../images/Emo99.gif אוהבים אותך

מחכים כבר שיתחיל..

«HaDaSi»

New member
היייי יעל!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

המון המון
בצילומים ובכל מה שקשור לטלנובלה!!!
איזה חמודים כל השחקנים שכותבים פה ומפנים מהזמן שלהם כי אני בטוחה שיש להם מלא מה לעשות ושהם מאוד עסוקים....

BEN ZIV

New member
וואי איזה כיף שאתם נכנסים../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה בצילומים יעל!!

tsml

New member
תהיי בטוחה!

שנקבל באהבה אותך ואת כל השחקנים שמשחקים בטלנובלה הגאונית הזאת!

SofyTofy

New member
יעל!!! איזה מדהימה../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

אגב - 5 בבוקר?

KiShKooSh

New member
אוי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

זה מתחיל
זה מתחיל
תקופת החדשים/מפורסמים זה שתי דברים שונים בתקופה אחת יבואו כל המפורסמים של מיכאלה יכתבו רק הודעה אחת וילכו ויבואו מלאא פאקצות כאלה (מי יודע מאיפה
) שיתלהבו משיש מפורסמים בפורום וישארו
מקווה רק שזה לא יהיה כמו במיכאלה שהמפורסמים יתלהבו מילדה אחת ויתחילו להתייחס רק אליה ולהתלהב ממנה(אנחנו היינו בטוחים שהם מעריצים אותה
) בבקשה שזה לא יהיה זה היה
רק דבר אחד לומר לכם חברי פורום טלנובלה בע"מ היזהרו|אזהרה|

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif לא ממש הבנתי..

ז"א - זה מתחיל
זה מתחיל
תקופת החדשים/מפורסמים זה שתי דברים שונים בתקופה אחת יבואו כל המפורסמים של מיכאלה (
שאגב זה ט"ב ולא מיכאלה
) יכתבו רק הודעה אחת וילכו ויבואו מלאא פאקצות כאלה (מי יודע מאיפה
) שיתלהבו משיש מפורסמים בפורום וישארו
עד כאן ^_^ הבנתי, לא מסכימה לגמרי אבל הבנתי... ומכאן - מקווה רק שזה לא יהיה כמו במיכאלה שהמפורסמים יתלהבו מילדה אחת ויתחילו להתייחס רק אליה ולהתלהב ממנה(אנחנו היינו בטוחים שהם מעריצים אותה
) בבקשה שזה לא יהיה זה היה
לא הבנתי
הסבר

למעלה