הי טליה

הי טליה

מה שלומך?? תגידי, מה זה אומר עכשו אנרגטית על בני מזל עקרב שהאסטרונומים החליטו על השינוי הזה לגבי פלוטו??

Tal_Ya_Tal

New member
היי קרן../images/Emo23.gifאז הם 'אמרו' איך אומרים

ביידיש: "הוסטה געזוקט" או משהו כזה
המדענים גם 'מצאו' לפני כמה שנים את "מזל נחש" אולי זכור לך. כבר כתבתי על כך קודם לכן.אי אפשר להתעלם מפלוטו. ברגע שהוא הגיע לתודעה האנושית אי אפשר להעלימו שוב. כמובן שיש אירועים שאפשר ליחסם להתגלות פלוטו כמו מלחמת העולם השניה. אי אפשר לומר שזה לא היה אירוע פלוטוני. וזאת מבחינתי ההוכחה הטובה ביותר שפלוטו הוא א-כ-ן כוכב לכת! גם אם עשרים אלף מדענים יטענו אחרת. (מצאו להם עם מי להתעסק
נראה מי יצא
מהענין). לא, ברצינות. אינני רואה איך אנשים פלוטוניים בכלל מושפעים מהתכחשות מדענים לפלוטו. התכחשות היא בעצמה התנהגות פלוטונית. מה שרק מחזק את האנרגיה המאד דחוסה ומאד עצמתית עד כי היא מסמלת טרנספורמציה. אולי זוהי בכלל הטרנספורמציה של פלוטו שלהוא 'מת' בתור כוכב לכת ונולד מחדש בתור 'ננס'
לבן, אדום או מה שזה לא יהיה
בכל אופן, אני כמובן אמשיך להתיחס אליו כמו תמיד. (מה אני צריכה 'עניינים' עם רפי
) L&L TALYA

הצחקת אותי....אבל

אני ממש זוכרת בשיעורים שלך (משהו כמו לפני 10 שנים נכון שהזמן טס?) אמרת שמה שקורה "בחוץ" משפיע על ה"פנים" במובן הזה שלמשל גילו את כירון וזה שינה את התדר של ה"בתולות"...

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אך גם הכלל מעיד על היוצא מן הכלל. נכון, במשך הזמן התגלו גופים רבים נוספים שגרמו למדענים להרהר בכך שאולי היו צריכים להכלילי אותם בין כוכבי הלכת מפני שהמסה שלהם גדולה משל פלוטו. אז מה? נתגלו עוד לפחות שני כוכבים שדומים במהותם לחירון והם נקראים קבוצת הקנטאורים. יש להם משמעות אסטרולוגית כפי שיש משמעות לחגורת האסטרואידים. אז כפי שכבר אמרתי-התכחשות זאת פונקציה פלוטונית. ברור שיש כאן את הפוטנציאל של 'מוות ולידה מחדש' או איך אמר אושו: "DIE EACH MOMENT SO THAT YOU CAN GROW A NEW EACH MOMENT" ואם זו לא הגדרה פלוטונית אז מה כן? בכל מקרה, מה שאני אומרת זה שפלוטו עדיין נותר בעינו ואולי אנשים פלוטוניים עוברים עכשיו שינוי, כשפלוטו מתכוון לעבור לסימן גדי בקרוב. אינך חושבת שכך זה נשמע? לעבור מן הקשת לגדי-כמו 'למות קצת ולהוולד מחדש בסימן הלידה של הילד האלוהי. וא-ג-ב אפרופו הילד האלוהי- איך זה להגיע לגיל ההארה של המשיח?
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
משיח בן דוד../images/Emo6.gif אלא מי../images/Emo3.gif

OK ברצינות. ישוע הגיע להארה בגיל 33 כאשר על הצלב התאחד עם תודעת המשיח. תודעת האחדות. ואני רואה זאת כגיל מיוחד מאד. קודם כל, הוא כפולה של הספרה 11 ולכן הוא 'מסטר נמבר' שנית הוא פעמיים שלוש-כלומר, פעמיים יופיטר. לכן אני רואה זאת כגיל נפלא להיות בו אף על פי שעל פי הכתובים אנחנו יודעים שישוע לא שבע נחת (לפחות מבחינה פיזית). ולשאלתך הבלתי כתובה, א-כ-ן
ישוע הוא משיח מעצם איחודו עם תודעת המשיח. וכל בן אנוש אשר גם כן מתאחד עם תודעת המשיח הופך באופן אוטומטי להיות משיח אף הוא. כך שאין ממש צורך לחכות לאחד שיבוא על חמור לבן, אלא יותר לתרום להעלאת התודעה הקולקטיבית למצב של תודעת משיח. אלו הם ימי המשיח. ובאשר למסר, אענה לך יותר מאוחר יקירה, אני פשוט חייבת לרוץ, בייייי L&L TALYA

למה אנשים מאמינים שליהושוע בן

יוסף הנגר אין אבא? ועיקר הדברים, ככה הן: שהתורה הזאת אין חוקיה ומשפטיה משתנים לעולם, ולעולמי עולמים, ואין מוסיפין עליהן, ולא גורעין מהן; וכל המוסיף או גורע, או שגילה פנים בתורה והוציא הדברים של מצוות מפשוטן--הרי זה בוודאי רשע ואפיקורוס אף ישוע הנוצרי שדימה שיהיה משיח, ונהרג בבית דין--כבר נתנבא בו דנייאל, שנאמר "ובני פריצי עמך, יינשאו להעמיד חזון--ונכשלו" (דנייאל יא,יד). וכי יש מכשול גדול מזה: שכל הנביאים דיברו שהמשיח גואל ישראל ומושיעם, ומקבץ נדחיהם ומחזק מצוותן; וזה גרם לאבד ישראל בחרב, ולפזר שאריתם ולהשפילם, ולהחליף התורה, ולהטעות רוב העולם לעבוד אלוה מבלעדי ה'. אבל מחשבות בורא עולם--אין כוח באדם להשיגם, כי לא דרכינו דרכיו ולא מחשבותינו מחשבותיו. וכל הדברים האלו של ישוע הנוצרי, ושל זה הישמעאלי שעמד אחריו--אינן אלא ליישר דרך למלך המשיח, ולתקן את העולם כולו לעבוד את ה' ביחד: שנאמר "כי אז אהפוך אל עמים, שפה ברורה, לקרוא כולם בשם ה', ולעובדו שכם אחד" (ראה צפניה ג,ט). אני מקווה שהרמב"ם היה ברור.. משיח אלק..

Tal_Ya_Tal

New member
משיח../images/Emo31.gif../images/Emo197.gif../images/Emo128.gif

משיח איננו אדם. משיח הוא מצב של הרמוניה. זהו מצב של תודעה, הנקרא גם חרות, "עליה". זהו מצב תודעה המכיל את הרוח המודעת (העצמי העליון) ואת התודעה המוחלטת (השכינה). זוהי ההכרה, ש"בן האלוהים הוא אחד". זהו העצמי המשותף שלנו. זוהי הידיעה, שמעולם לא עזבנו את המקור. זוהי התגלמות "גוף האור" בתוך הצורה הפיזית, שתוצאתו היא חופש מוחלט. כולל אפשרות של "לקיחת הגוף הפיזי אל ממדים אחרים". זהו מצב טבעי, שבו כל תדירויות ההולוגרמה, מאוחדים ברוח המודעת ומכויילים לדפוס הנרחב של השלמות. זהו האיזון של כל ההיבטים של הקיום האנושי, במצב של הרמוניה. ואין לנו ויכוח אם לישוע היה אבא או לאו. ישנן הרבה גרסאות לכך (אפילו אחת האומרת שאמו, מרים נאנסה בידי חייל רומי) העובדה היחידה היא, שהוא הכיר באבהותו של אבינו כאביו היחיד
. אך כפי שאני בטוחה שגם כיום מעט מאד מבינים את אשר נכתב כאן, קל וחומר אז, בזמנים עברו לא הבינו ושינו את כל הסיפור למשהו אחר, הירואי ומיסטי.בכל אחד מאתנו מצוי משיח. אך עד שלא יתעורר המשיח הזה להבין שכולנו אחד כן, כולל בנים אחרים של אלוהים המאמינים בדתות אחרות,לא יבוא המשיח וכולנו מיצרים על כך. L&L TALYA

את בכלל יודע מה פירוש

המילה משיח?? או שאת ממציאה לי עכשיו תורה ושפה משל עצמך? משיח מלשון למשוח(למנות) בשמן המשחה הכהן הגדול היה לוקח טיפה שמן באצבע שם לו על המצח וזהו הוא ממונה להיות מנהיג של עם ישראל משיח זה כינוי למנהיג של עם ישראל ! כמו דוד בן גוריון ע"ה אדם שמנצח את כל האומות הערביות בלי למצמץ - זה משיח ! בואי נראה את מי הוא ניצח: ערביי ישראל פלשתינים ירדן מצרים סוריה לבנון עיראק זה משיח !

ושוב..

וכי יש מכשול גדול מזה: שכל הנביאים דיברו שהמשיח גואל ישראל ומושיעם, ומקבץ נדחיהם ומחזק מצוותן; וזה (יש"ו) גרם לאבד ישראל בחרב, ולפזר שאריתם ולהשפילם, ולהחליף התורה, ולהטעות רוב העולם לעבוד אלוה מבלעדי ה'. ודי למבין

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifחי בסרטים.

כל אחד מאתנו מתיחס אחרת למושג משיח. ואתה מאמין מאד במה שאתה אומר. אך זה לא המובן של המילה כפי שאני מכירה ולמדתי אותה. זו המשמעות של הפרשנים הדתיים לאותו מושג. א-כ-ן, משיח הוא זה שנמשך(אם בשמן ואם לאו) אין זה משנה. הוא מודע להבחרותו על ידי האלוהים. העניין הוא שכולנו נבחרנו על ידי האלוהים להיות בנו. כן, אפילו גם ה'ערבים' שאתה חושב שהמשיח צריך להצילך מידם. או 'לנצח אותם') רק שלא כולנו יודעים זאת.
לדאבון
L&L TALYA

אבל טליה, האין משמעות בכלל

מבחינתך ליהדות? אני מכירה את תפיסתך באופן כללי בעניין אבל אשמח אם "תאירי" את עיני לגבי איך לדעתך היותנו יהודים, קשור לשיעור שלנו בחיים... האם מבחינתך עצם המילה יהודי הינה הגדרה בלבד? את לא חושבת שליהודים יש שיעורים קולקטיבים כוללים?

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifקרן מתוקה

כפי שאת יודעת, אני אוחזת ב"תפישה", שאותה מסביר היטב הקורס בניסים. על פי הקורס, ישנן שתי מערכות חשיבה שהן הופכיות זו לזו. האחת, היא התפישה של שמציאות הנחווית, כפי שרובינו רואים אותה. על פי תפישה זאת קיימת נפרדות בעולם וכל אחד מחפש את ייחודיותו וע ידי כך, יוצר חייץ, גדר ונבדלות מזולתו. זהו הטבע של האגו. תחושת הנפרדות. הוא זה המכחיש את אלוהים אשר בתוכו ורואה את עצמו ייחודי ומיוחד. זה מתחיל מן האינדיווידואל ומתרחב למעגלי משפחות, שבטים ומאוחר יותר-עמים, לאומים, בני אותה דת וכד'. מהבחינה הזאת, הקבוצה האתנית הקרויה בפינו: "יהודים" היא אחת הקבוצות בעלות האגו הגדול ביותר ועל כן היא חווה מה שאת קוראת 'שיעורים' מסוג אלה שאנו חווים. הלא עם חלב האם אנו יונקים את דפוס הקרבן(הכחשת האל שבפנים וראייתו מחוצה לנו) ..."שלא אחד בלבד עמד עלינו לכלותינו- והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם"....תפישה זאת נובעת מנוכחותו של הפחד ולא של
האהבה
לעומת זאת, מערכת החשיבה השניה היא הדעת כפי שהקורס מגדיר אותה. זוהי מערכת חשיבה המושתתת על התרחבות, מיזוג, איחוד ואחדות ואינו מעודדת שיפוט, הגבלה וגבולות. זוהי ההבנה שהכל אחד. למרות זאת, ל"מציאות שאנו חווים" של דואליות ושניות, אחראי מבנה המח(שתי ההיפופיזות) שעליו מושתת סיפור גן העדן המקראי.על כן, כל הזמן אנחנו חוזרים לתפישה הדואלית של השניות והנפרדות- עד ההגעה למצב תודעה שונה. מצב תודעה שנקרא 'משיח' או 'עליה' (ASCENDING). במצב זה נחווית ההארה. החוויה שכל בני האדם הם בעצם חאד. שכולנו בנו של אלוהים ושלאלוהים יש רק בן אחד והוא כולל את ככככככככככככל האנושות או את כל היצורים. את כל יצירי מחשבתו ולא קבוצה אתנית אחת המתעקשת שהיא 'העם הנבחר' לעומת אחרים. האם את קולטת איזה אגו מעורב כאן? המושג 'יהודי' הוטבע בשלב מאוחר יותר של הקבוצה האתנית שנקראה 'עבריים' (חבירו-אם את זוכרת הסטוריה מכתה ט'). שם זה הוטבע בגולה לשארית הפליטה של שבט יהודה לאחר שצאצאי שאר השבטים הוגלו על ידי נבוכדנצר מלך בבל, שהשתמש בשיטת הפרד ומשול. מה שאיחד את שארית הפליטה הזאת, הייתה אמונתם באל אחד לעומת אמונת הקבוצות האתניות האחרות שסבבו אותם ועל כן הם שמרו על ליכודם כך מפני הפחד להתבולל. מה שליכד הוא תמיד הפחד- לא האהבה. גם כיום, שימי לב מה מלכד משפחות? מה מלכד 'עם'? 'מדינה'? מה 'מדביק שני אנשים יחדיו'?...."ועזב את בית אביו ודבק באשתו וילך אתה"... (מחלי לי אם הציטט אינו 'מדויק')מה מלכד אנשים שאינם בעלי רעיון אידיאולוגי משותף? הצורך בתחושת ביתיות,ב 'חממה' אשר תמשיך את תחושת ההכחשה שהניצוץ האלוהי מצוי בתוך כל אחד מאתנו ובכולנו גם יחד ועל כן לעולם אין בדידות. כי יש אחדות. L&L TALYA

ותגידי איך את מסבירה

את כל הידע הענק והשופע שנמצא בתורה ובקבלה, ידע שאפשר להרגיש בו את אצבע הבורא...ידע אדיר שנוגע להכל...מאיפה הגיע הידע הזה? אני אתן לך דוגמא לידע מאוד מרשים אם כי מהזניחים יחסית... את יודעת שביהדות אוכלים רק מחיות "כשרות" (כידוע לך אני צימחונית אדוקה כך שזה לא נוגע בי) וכן שותים מחלבם... תהיתי פעם איך זה שדבורה שהיא חיה "טמאה" - מותר לאכול מהתוצר שלה שהוא דבש... ביררתי את העניין הזה ולמדתי שלדבורה יש שתי קיבות, הדבש שנוצר באחת מהקיבות שלה, אינו מכיל בצאתו ממנה אף מרכיב מגופה... זה לא מדהים??? איך לפני אלפי שנה, בלי מעבדות, ידעו את הידע הזה והתירו לאכול דבש? ויש עוד המון דוגמאות.. מה את אומרת על זה? אני שמחה לנהל איתך את הדיאלוג הפנימי שלי כי אני מרגישה כל כך מבולבלת..

Tal_Ya_Tal

New member
הידע ה-מ-ד-ה-י-ם הזה קרן../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

קיים לא רק ביהדות. כידוע לך. כמי שלמדה רפואה סינית, פנג שוואי ואסטרולוגיה(בסדר הפוך
)את בודאי יודעת את מה שאני טענתי בגיל 17- שפעם היו אנשיםמאד חכמיםוהידע שלהם לא הגיע מ'מח שמאל'.
זהו ידע שהגיע דרך חיבור פנימה, דרך תקשור וכד'. מרבית חוקי הכשרות למשל, ביהדות- כתובים ב
שמות,
היכן שמסופר על משה שעלה להר סיני לקבל חוקים אלו. משה התבודד על ההר במשך 40 יום ו 40 לילה (מדיטציה-בטח ויפאסנה
)
הידע הגיע ללא הפרשנות שלו. מתוך ידיעה פנימית עמוקה או שמיעת בת קול האלוהים(השכינה) בתוכו (או מחוצה לו-יש מתקשרים כאלה וכאלה). השכינה- הלא היא התודעה המוחלטת, יודעת לגשר בין עולם האלוהים- עולם האחדות לבין עולם האגו- עולם הנפרדות. העולם של אלו שגירשו את עצמם מ'גן העדן' (עולם האחדות).
את הפרשנות, הרציונליזציה של החומר הזה והידע הזה עשו בבתי המדרש, בישיבות במשך אלפי שנים דרך הקשיית קושיות , פלפולים והקצנה של החוקים הכתובים. חוקים שהתאימו לפעם, כאשר להדליק אש בשבת, הייתה עבודה קשה של שפשוף שתי אבנים האחת ברעותה. אף אחד לא כתב כלום על להדליק מפסק חשמל, אך ה'ראש היהודי' מוצא לנו פטנטים ולכן יש 'מפסק אוטומטי במקום 'גוי של שבת'
וזו כמובן רק אחת הדוגמאות מיני רבות. שבהם 'יענו עובדים על אלוהים' כמו 'למכור יענו רת האדמה' בשנת שמיטה כדי שאפשר יהיה לעבד אותה למרות ועל אף האיסור.וא-פרופו תורה וחוקים, קראי במאמרים את הסיפור על אל השמש המצרי רא ומתן תורה ואילו התקשור המפורט יותר של רא-בהמשך(אם אמצא אותו) שמש|
ואגב, קרן
בלבול הוא סימן לקפיצת מדרגה
העתידה להגיע. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
הנה התקשור המלא../images/Emo56.gifקרן

מקווה שיכנס בהודעה אחת
אל ה
"רא" והיהדות
"ערב טוב לכל הנוכחים, מדבר רא. שמח על נוכחות. באתי לאמר את דברי ולו בגלל הקשר שלי ליהדות ולו בגלל הקשר שלי למשה."… "אתחיל כפי שמתחיל אני בדרך כלל להסביר מהיכן באתי ומהי מטרת עבודתי. אני ישות שבאה מן השמש. לפני שנים רבות, על פני מה שאתם קוראים היום 'שמש', היו ישויות רבות שהגיעו אל פלנטה זו, מתוך הצורך לעזוב את השמש". "אני הגעתי עם השאר, אל מצרים העתיקה. ובמצרים התחלנו ללמד את בני האדם הילכות, הבנות וחיבורים. היו נוספים שהגיעו מאטלנטיס ועוד, ועוד." "לא היינו בגוף חומר, אך אי אפשר לאמר , שהיינו ברוח לגמרי. זאת אומרת שלבשנו גוף- לא גוף. אנרגיה. גוף דליל יותר, צפוף פחות משאתם מכירים." "בתחילה, קבלו אותי כמורה גדול. ועם שנים, החלו לקרוא לי "אל השמש". וכל נסיונות להסביר כי איני אל, אלא משרת את האל, עלו בתוהו. ברור שלא הייתה דרך אחרת וכי נאלצנו כולנו ללכת בדרך אשר הותוותה. וכך יכולתי לראות כיצד במידה מסוימת, עבודתי יורדת לטמיון…". "עם זמן, לימדתי קבוצות של תלמידים, שהיו הכוהנים ופרחי הכהונה ועוד, ועוד. עד שהגענו ומגיעים אנו אל משה. משה היה אחרון תלמידי וכבר לא הייתי בגוף. חזרתי למקור. עוד במקדשים היה קשר בנינו. הווה אומר, שמשה הוא אחרון המקודשים, בחניכה לאמת. וכל שנעשה במצרים, נעשה לצורך זה. ואני הוא זה שהראה למשה את הדרך. אני הוא זה שעזר למשה למצוא מבפנים את הכוח ואת היכולת לעמוד בפני קו-או, אשר בפיכם הוא מכונה 'פרעה'." "ויחד הוצאנו את ארון הברית ממקדשי מצרים. אני מתכון שמשה עשה זאת פיזית. אלא שהרעיון החל להבנות, על מנת שאחרון המקודשים ישא אותו אתו, על מנת שהארון לא 'יטמא' יותר ויותר. וכפי שאתם אומרים: 'ניסים לא קורים' אך בכל זאת קרה נס. עיתוי נכון, גם נכון. אך לדעת את העיתוי מתי לחצות-גם נס. ומשתמש אני במונח 'חצינו', למרות שפיזית, לא חציתי. אך רוחי שרתה. רוחי כמשרת האלוהים לא כאלוהים בפני עצמו." "הנני משרת את האלוהים כפי שחנוך משרתו וכפי שאברהם משרתו. על כן יכול אני לאמר, כי אני אלוהים. והגענו לסיני. ואין זה משנה, אם זה סימבולי או לאו, אם המקום מוכר או לא. משה קיבל את אשר הותווה לו… והוא אמר כן לדברים… ומשה לא יכול היה לקבל את התורה לבדו. נמצא הוא בראש ההר, במקום בו היו אנרגיות חזקות, שהיו אנשים אחרים, שהיו צריכים לסייע בידו, על מנת שיוכל לספוג אותן." "על כן, אפילו שלא נאמר בתורה, אומר אני לכם: משה עמד בקצה. צפורה, ישבה למרגלותיו. בדרכה, היא עזרה לו לספוג את האנרגיות הגבוהות. קצת למטה מזה, היה מעגל ראשון של אנשים. שנים עשר במספר. והיה מעגל שני, למטה יותר, עשרים וארבעה אנשים. ובפני העם, כחומה המגינה על ההר, היו ארבעים ושמונה איש. הווה אומר, שכל אלה, צריכים היו לעזור למשה על מנת שיקבל את תורתו…. והיה מעגל שעזר בשתיקה, והיה מעגל שעזר בתנועה והיה מעגל –ברפואה ועזרה לאנשים. והוא המעגל התחתון. המעגל השני, מעגל השקט והמעגל הראשון, מעגל התנועה. וחלק גדול מתוככם שיכים למעגלים." "ומשה, שירד, ראה כי שם מתרחש משהו אחר. ונאלץ לעלות בפעם השניה ולהשתמש באנרגיות קצת יותר נמוכות. כי לאנשים היה קשה לעמוד בויברציות אותן נשא. על כן 'ניתץ' את הלוחות… פעם, היה חוק האלוהים חוק האחד. ועם שנים שעברו על פני פלנטה זו ועם 'התקדמות' של בני האדם, נאלצו לבוא חוקים נוספים. על כן משה קבלם ומסרם. ובפעם השניה , היה עם שאמר 'כן'. ולמה אמר כן?" "לאמת על פני האדמה. ומשה הביא את הדרך הרוחנית לאנשים. ובהצבת החוקים, לא היה אלא על מנת לעשות סדר. על מנת אותם אנשים , שהיו עבדים, יצליחו להיות 'בני חורין'. על מנת שאותם אנשים, שלא ידעו מהי רוחניות, (בחלקם ידעו) ילמדו כיצד לאהוב. אם עצמם ואם אחרים. על כן נאמר, שיהדות היא קוד גנטי, אשר מפעילים ובחלקם לא מפעילים. והיה עם, בחלקו לא מעם העבריים. והיה עם שאמר 'כן' לאותו קוד. אמר 'כן' לרוחניות. אמר 'כן' להפעלת הכתר בכיפה. עם שנים ועם הזמן, נשכח למה אמרו 'כן' ונותר רק הכלי. לא תמיד ריק מתוכן, אך לא תמיד מלא עד גדותיו." "שכן יהדות זה בפירוש רוחניות. על כן יש נוצרים שהם יהודים ובודהיסטים שהם יהודים ויהודים שאינם יהודים. לא כל כך קל לקבל את זה, אך אם תביטו, שיהדות כפי שאתם מכירים אותה, היא תרגום אנרגטי, היא תרגום לאנרגיות שהיו, אולי יהיה לכם קל יותר להבין. שכן היו צריכים לשים מילים לתחושות שהיו. ככל שהמילים התרבו, כך הסייגים והגבולות גברו. ככל שקמו גבולות יותר ויותר, כך נעשה האזור מצומצם יותר ויותר. וזה מה שגרם ליהדות לעצור באיזשהו מקום"… ועוד כהנה וכהנה, קצרה היריעה מהכיל. את רא תקשרה א. ש. (שמור עמי מטעמי צנעת הפרט) ב- 21.3.1994

למעלה