הנה התקשור המלא../images/Emo56.gifקרן
מקווה שיכנס בהודעה אחת
אל ה
"רא" והיהדות "ערב טוב לכל הנוכחים, מדבר רא. שמח על נוכחות. באתי לאמר את דברי ולו בגלל הקשר שלי ליהדות ולו בגלל הקשר שלי למשה."… "אתחיל כפי שמתחיל אני בדרך כלל להסביר מהיכן באתי ומהי מטרת עבודתי. אני ישות שבאה מן השמש. לפני שנים רבות, על פני מה שאתם קוראים היום 'שמש', היו ישויות רבות שהגיעו אל פלנטה זו, מתוך הצורך לעזוב את השמש". "אני הגעתי עם השאר, אל מצרים העתיקה. ובמצרים התחלנו ללמד את בני האדם הילכות, הבנות וחיבורים. היו נוספים שהגיעו מאטלנטיס ועוד, ועוד." "לא היינו בגוף חומר, אך אי אפשר לאמר , שהיינו ברוח לגמרי. זאת אומרת שלבשנו גוף- לא גוף. אנרגיה. גוף דליל יותר, צפוף פחות משאתם מכירים." "בתחילה, קבלו אותי כמורה גדול. ועם שנים, החלו לקרוא לי "אל השמש". וכל נסיונות להסביר כי איני אל, אלא משרת את האל, עלו בתוהו. ברור שלא הייתה דרך אחרת וכי נאלצנו כולנו ללכת בדרך אשר הותוותה. וכך יכולתי לראות כיצד במידה מסוימת, עבודתי יורדת לטמיון…". "עם זמן, לימדתי קבוצות של תלמידים, שהיו הכוהנים ופרחי הכהונה ועוד, ועוד. עד שהגענו ומגיעים אנו אל משה. משה היה אחרון תלמידי וכבר לא הייתי בגוף. חזרתי למקור. עוד במקדשים היה קשר בנינו. הווה אומר, שמשה הוא אחרון המקודשים, בחניכה לאמת. וכל שנעשה במצרים, נעשה לצורך זה. ואני הוא זה שהראה למשה את הדרך. אני הוא זה שעזר למשה למצוא מבפנים את הכוח ואת היכולת לעמוד בפני קו-או, אשר בפיכם הוא מכונה 'פרעה'." "ויחד הוצאנו את ארון הברית ממקדשי מצרים. אני מתכון שמשה עשה זאת פיזית. אלא שהרעיון החל להבנות, על מנת שאחרון המקודשים ישא אותו אתו, על מנת שהארון לא 'יטמא' יותר ויותר. וכפי שאתם אומרים: 'ניסים לא קורים' אך בכל זאת קרה נס. עיתוי נכון, גם נכון. אך לדעת את העיתוי מתי לחצות-גם נס. ומשתמש אני במונח 'חצינו', למרות שפיזית, לא חציתי. אך רוחי שרתה. רוחי כמשרת האלוהים לא כאלוהים בפני עצמו." "הנני משרת את האלוהים כפי שחנוך משרתו וכפי שאברהם משרתו. על כן יכול אני לאמר, כי אני אלוהים. והגענו לסיני. ואין זה משנה, אם זה סימבולי או לאו, אם המקום מוכר או לא. משה קיבל את אשר הותווה לו… והוא אמר כן לדברים… ומשה לא יכול היה לקבל את התורה לבדו. נמצא הוא בראש ההר, במקום בו היו אנרגיות חזקות, שהיו אנשים אחרים, שהיו צריכים לסייע בידו, על מנת שיוכל לספוג אותן." "על כן, אפילו שלא נאמר בתורה, אומר אני לכם: משה עמד בקצה. צפורה, ישבה למרגלותיו. בדרכה, היא עזרה לו לספוג את האנרגיות הגבוהות. קצת למטה מזה, היה מעגל ראשון של אנשים. שנים עשר במספר. והיה מעגל שני, למטה יותר, עשרים וארבעה אנשים. ובפני העם, כחומה המגינה על ההר, היו ארבעים ושמונה איש. הווה אומר, שכל אלה, צריכים היו לעזור למשה על מנת שיקבל את תורתו…. והיה מעגל שעזר בשתיקה, והיה מעגל שעזר בתנועה והיה מעגל –ברפואה ועזרה לאנשים. והוא המעגל התחתון. המעגל השני, מעגל השקט והמעגל הראשון, מעגל התנועה. וחלק גדול מתוככם שיכים למעגלים." "ומשה, שירד, ראה כי שם מתרחש משהו אחר. ונאלץ לעלות בפעם השניה ולהשתמש באנרגיות קצת יותר נמוכות. כי לאנשים היה קשה לעמוד בויברציות אותן נשא. על כן 'ניתץ' את הלוחות… פעם, היה חוק האלוהים חוק האחד. ועם שנים שעברו על פני פלנטה זו ועם 'התקדמות' של בני האדם, נאלצו לבוא חוקים נוספים. על כן משה קבלם ומסרם. ובפעם השניה , היה עם שאמר 'כן'. ולמה אמר כן?" "לאמת על פני האדמה. ומשה הביא את הדרך הרוחנית לאנשים. ובהצבת החוקים, לא היה אלא על מנת לעשות סדר. על מנת אותם אנשים , שהיו עבדים, יצליחו להיות 'בני חורין'. על מנת שאותם אנשים, שלא ידעו מהי רוחניות, (בחלקם ידעו) ילמדו כיצד לאהוב. אם עצמם ואם אחרים. על כן נאמר, שיהדות היא קוד גנטי, אשר מפעילים ובחלקם לא מפעילים. והיה עם, בחלקו לא מעם העבריים. והיה עם שאמר 'כן' לאותו קוד. אמר 'כן' לרוחניות. אמר 'כן' להפעלת הכתר בכיפה. עם שנים ועם הזמן, נשכח למה אמרו 'כן' ונותר רק הכלי. לא תמיד ריק מתוכן, אך לא תמיד מלא עד גדותיו." "שכן יהדות זה בפירוש רוחניות. על כן יש נוצרים שהם יהודים ובודהיסטים שהם יהודים ויהודים שאינם יהודים. לא כל כך קל לקבל את זה, אך אם תביטו, שיהדות כפי שאתם מכירים אותה, היא תרגום אנרגטי, היא תרגום לאנרגיות שהיו, אולי יהיה לכם קל יותר להבין. שכן היו צריכים לשים מילים לתחושות שהיו. ככל שהמילים התרבו, כך הסייגים והגבולות גברו. ככל שקמו גבולות יותר ויותר, כך נעשה האזור מצומצם יותר ויותר. וזה מה שגרם ליהדות לעצור באיזשהו מקום"… ועוד כהנה וכהנה, קצרה היריעה מהכיל. את רא תקשרה א. ש. (שמור עמי מטעמי צנעת הפרט) ב- 21.3.1994