קרןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo41.gif
אז סימן שזה היה במקום לשלוח לך מייל
גם אם הוא בג'יבריש
חשבתי שידעת! אני מנהלת את הפורום הזה החל מאפריל 1999, עוד מעט כבר(לא להאמין!)6 שנים
מבהיל איך שהזמן רץ
א. קרן, סאטורן לא כל כך מהר 'יוצא מסרטן' אלא רק באמצע יולי (הוא יכנס לאריה ביחד עם השמש-כך שיש לך עוד יומולדת אחד לחגוג אתו
א-ב-ל כמו שאני מכירה אותך, עם סאטורן על יד השמש,את בודאי מכירה את האנרגיות הסטורניות הייטב. מה שחווית עם סאטורן בסרטן, זה את הסאטורן ריטרן על המפה שלך בגיל שלושים. זוכרת, משם מתחילים לחוש בו ביתר שאת וכמובן שהוא טייל לך על האופק ובבית ראשון וגם עשה מעט מולות ליופיטר וללילית ועכשיו, שניהם גם הסאטורן בטרנזיט וגם המקודם בסולאר ארק יושבים לך על ונוס! אז מה חשבת? שלא תרגישי את תחושת התסכול כאילו אין באפשרותך לעשות את כל הדברים שהיית רוצה לעשות? וכאילו במקום להינות מן החיים פתאום יש אחריות שצריך לקחת ומחוייבות שקוראת אותך לסדר. אך היות שסאטורן הוא שליט בית שבע שלך, גם את האנרגיה הזאת, של ונוס סאטורן את כבר מכירה. פשוט כעת זה מעמת אותך עם ההתחייבויות שלך לשיתוף פעולה, קודם כל עם עצמך (מה שמשתקף כמובן דרך הקשר עם בן זוגך
) אז על איזה קלילות את בדיוק מדברת? כי את יודעת, כשסאטורן 'יוצא מבית ראשון', הוא עובר ל........
2
טדאם
א-ב-ל עם
סאטורן ב12 מתאים לך לחשוב שהוא(סאטורן) 'עושה לך את החיים קשים'.למעשה, ככל שאנו מתנגדים לקבל את האנרגיות של סאטורן אנו חווים את החיים כקשים.זה יוצר תחושת מעצורים גדולה מאד, חוסר בטחון עצמי, החיים נלקחים ברצינות ובכובד ראש. אך גם אחריות, משמעת עצמית וכוח סבל.קשה להנות מהחיים. יש תחושה, שצריך להרוויח את ה"מזל" בחיים ולכן דברים לא באים בקלות. ישנם מעצורים בהבעה עצמית ביצירתיות. המחשבה מעמיקה ומסודרת, קיים צורך לארגן את החיים במגירות. יכולת לארגן קהילות וחברות ויכולת שליטה בעסקים גדולים, אם הבטחון העצמי ישתפר.
השינוי הוא: ללמוד אהבה והערכה העצמית בזכות ולא בחסד. ואין זמן מתאים יותר לעשות זאת מאשר עם סאטורן ב
2 ובאריה ומה שלום הילדה העקרבית הקטנה שלך? עם האופק בגדי וסאטורן על ה DCS? כבר בת שנה וטרם פגשתי אותהאווווווווווווף
אז מתי אתן באות?
את יכולה לענות לי גם במסרים אוהבת'ותך
L&L TALYA