הי טליה

kerensztern1

New member
הי טליה

מכיוון שדרך האימייל אנחנו לא יכולות להיות בקשר כי אני מקבלת ממך גיבריש... יש לי שאלה אוטוטו סטורן יוצא מסרטן (ברוך השם) האם זה אומר שהקלילות תשוב לחיי????????????? תדעי לך שסטורן הזה עשה לי את החיים קשים מאוד
בל מיקרה בכלל לא ידעתי שאת מנהלת את הפורום הזה אז עכשו אני אגלוש גם כאן קרן הסרטנית בריבוע...

Tal_Ya_Tal

New member
קרןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo41.gif

אז סימן שזה היה במקום לשלוח לך מייל
גם אם הוא בג'יבריש
חשבתי שידעת! אני מנהלת את הפורום הזה החל מאפריל 1999, עוד מעט כבר(לא להאמין!)6 שנים
מבהיל איך שהזמן רץ
א. קרן, סאטורן לא כל כך מהר 'יוצא מסרטן' אלא רק באמצע יולי (הוא יכנס לאריה ביחד עם השמש-כך שיש לך עוד יומולדת אחד לחגוג אתו
א-ב-ל כמו שאני מכירה אותך, עם סאטורן על יד השמש,את בודאי מכירה את האנרגיות הסטורניות הייטב. מה שחווית עם סאטורן בסרטן, זה את הסאטורן ריטרן על המפה שלך בגיל שלושים. זוכרת, משם מתחילים לחוש בו ביתר שאת וכמובן שהוא טייל לך על האופק ובבית ראשון וגם עשה מעט מולות ליופיטר וללילית ועכשיו, שניהם גם הסאטורן בטרנזיט וגם המקודם בסולאר ארק יושבים לך על ונוס! אז מה חשבת? שלא תרגישי את תחושת התסכול כאילו אין באפשרותך לעשות את כל הדברים שהיית רוצה לעשות? וכאילו במקום להינות מן החיים פתאום יש אחריות שצריך לקחת ומחוייבות שקוראת אותך לסדר. אך היות שסאטורן הוא שליט בית שבע שלך, גם את האנרגיה הזאת, של ונוס סאטורן את כבר מכירה. פשוט כעת זה מעמת אותך עם ההתחייבויות שלך לשיתוף פעולה, קודם כל עם עצמך (מה שמשתקף כמובן דרך הקשר עם בן זוגך
) אז על איזה קלילות את בדיוק מדברת? כי את יודעת, כשסאטורן 'יוצא מבית ראשון', הוא עובר ל........
2
טדאם
א-ב-ל עם
סאטורן ב12 מתאים לך לחשוב שהוא(סאטורן) 'עושה לך את החיים קשים'.למעשה, ככל שאנו מתנגדים לקבל את האנרגיות של סאטורן אנו חווים את החיים כקשים.זה יוצר תחושת מעצורים גדולה מאד, חוסר בטחון עצמי, החיים נלקחים ברצינות ובכובד ראש. אך גם אחריות, משמעת עצמית וכוח סבל.קשה להנות מהחיים. יש תחושה, שצריך להרוויח את ה"מזל" בחיים ולכן דברים לא באים בקלות. ישנם מעצורים בהבעה עצמית ביצירתיות. המחשבה מעמיקה ומסודרת, קיים צורך לארגן את החיים במגירות. יכולת לארגן קהילות וחברות ויכולת שליטה בעסקים גדולים, אם הבטחון העצמי ישתפר. השינוי הוא: ללמוד אהבה והערכה העצמית בזכות ולא בחסד. ואין זמן מתאים יותר לעשות זאת מאשר עם סאטורן ב
2 ובאריה ומה שלום הילדה העקרבית הקטנה שלך? עם האופק בגדי וסאטורן על ה DCS? כבר בת שנה וטרם פגשתי אותהאווווווווווווף
אז מתי אתן באות?
את יכולה לענות לי גם במסרים אוהבת'ותך
L&L TALYA

kerensztern1

New member
אני מקווה שנגיע בקרוב...

אנחנו יותר פנויות בבקרים... אלה היא כספית ממש אז הרבה זמן לא נוכל לשהות. הבטחתי לנירית איזה בוקר לבקר אז אני אקפוץ. את יכולה לפרט קצת יותר על אהבה בזכות ולא בחסד??? האם את מדברת על אהבה ללא תנאים?? אולי בגלל הסטורן הזה אני מרגישה שאהבה ללא תנאים זה משהו שאני יכולה להרגיש רק אל הבת שלי... בטח לא אל עצמי ובטח לא אל בן הזוג...

Tal_Ya_Tal

New member
אוי../images/Emo42.gifנירית../images/Emo62.gifיובלות לא שמעתי

ממנה. מסרי לה ד"ש חמה
לגבי הביקור, בסדר גמור, רק תידעי אותי לפני
כדי שאפרוש לך שטיח אדום
אני מכירה את הספונטיות שלך (עם המארס בטלה ב MC) וכבר קרה שמאד הצטערתי כי לא יכולתי ביום שבא לך לקפוץ לבקר
ולגבי האהבה והערכה עצמית בזכות ולא בחסד, התכוונתי דווקא ל'שיעור' של
2 שהוא ללמוד לבטוח בדפוס הנרחב יותר, בתכנית האלוהית, שתספק את כל הצרכים. להיפתח לקבלה, לתקשר את הצרכים, המאוויים, החלומות והרגשות להבין ש'מגיע' לנו להתקיים בזכות היותנו 'בן האלוהים' (כפי שהקורס בניסים מגדיר זאת) ולא מפני שאנו 'שווים' פחות או יותר כי יש לנו כישורים כאלו או אחרים או קנין כזה או אחר. אנו קדושים כי בתוכנו שוכן הניצוץ האלוהי. שהוא המהות שלנו. לכן אין לנו צורך להוכיח את זכותנו להתקיים בעולם הזה 'בזיעת אפיים' או ללדת בנים 'בעצב' וכאשר מדובר על אהבה ברור שמדובר על אהבה ללא תנאי. אהבה מוחלטת. זוהי האהבה היחידה שקיימת
הלא כן? כל השאר הוא פחד
לא אהבה L&L TALYA

kerensztern1

New member
אבל בעולם הגשמי שלנו

האם מספיק רק לתקשר את צרכנו??? האם האיתות הזה לקוסמוס מספיק או שצריך גם "לעשות" משהו... הלו אם היינו נקיים בליבנו (כמו באטלנטיס בהתחלה) אז באמת היינו יכולים רק לתקשר את צרכנו ולקבל את השפע בזכות היותנו בני האלוהים... אבל אנחנו מקולקלים (ואני יודעת שאת שונאת את הביטוי הזה) ואם לא מקולקלים אז לפחות לא ברי לבב. אולי זה בגלל סטורן ואולי לא אבל בשנה וחצי האחרונות אני באמת מרגישה את את המרחק מהשלם, את המרחק מהמוחלט ואת המרחק מהטוב אז במצב כזה איך אני באמת יכולה ליצור מציאות???????????

Tal_Ya_Tal

New member
ומתי בדיוק חזרת לשם הסאטורני שלך../images/Emo35.gif

האם זה לא היה בערך באותו הזמן? לא מעט יותר. נכון, לפני ההריון עם אלה. את צודקת. אני נמנעת מבטויים כמו 'מקולקל'. אינני שונאת את הביטוי. אני נמנעת ממנו מתוך מודעות שאנו מושלמים!ושאם אנו חושבים אחרת, אנו יוצרים מציאות אחרת! כל הסיפור הוא, להזכירך, שהתפישה 'הקלוקלת'(כן, כן, התפישה היא זאת שהתקלקלה כאן) שלנו, היא זאת היוצרת את מה שאת מכנה 'העולם הגשמי שלנו'. זוהי 'מציאות' שהשכל ברא. ואני כאן כדי להזכיר לך זאת. (לך, לעצמי ולכוווולנו
). המפתח מצוי בידנו: * מה שאנו נותנים, אנו מקבלים * מה שאנו מקרינים, משתקף בחזרה אלינו * כל מחשבה שאנו חושבים, יוצרת את עתידנו * מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורנו (אני יודעת שאת אוהבת את זה
)כי כאן, כמו במדיטציה, שכל הזמן צריך להזכיר לעצמנו מחדש לחזור אל קצה האף, לכייל את הנשימה, אחרת המחשבות חוזרות וה'MONKY MIND' משתולל, כך גם כאן, יש צורך שוב ושוב ושוב בתזכורת. כי המיינד חוזר לסורו שוב ושוב ושוב
L&L TALYA

kerensztern1

New member
בראש השנה לפני שנתיים

חזרתי מויפאסנה שם הרגשתי שאני ממש לא כל השמות שלי... הרגשתי שכולם הם בגדים שלי ואני (מה שאנו קוראים לו אני) אין לו שם!!! והדבר הכי קרוב אלי זה השם שנולדתי איתו ופתאום כל כך הרגשתי בבית עם השם הזה שהוא בעצם כלי של אור...

kerensztern1

New member
../images/Emo188.gifמשהו מעניין על חודש טבת

הוא נקרא החודש העשירי (סופריח מניסן) והוא קשור למזל גדי אז כבר יש את ההקשר לבית 10 מלבד זה זה החודש שהגדיים יוצאים למרעה ישר אחרי הגשם. בנוסף יש בו כמה צומות שזמ ממש מתאים לצמצום של הגדי...זהו חודש שעל פי היהדות אמור לעורר בתוכנו את המוסריות (הזכרתי כבר גדי??) וכן אהבת חינם. בקיצור - מעניין איך האסטרולוגיה משתלבת בכל... נכון??

Tal_Ya_Tal

New member
היא בהחלט משתלבת../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifנכון../images/Emo42.gif

'ראש השנה' המקורי היה בחודש ניסן וזה כמובן גם 'ראש השנה האסטרולוגי' הנפתח ב-21.3 בסימן טלה. וזה מתאים גם
לעידן הטלה שהתחיל במקביל לתקופת יציאת מצריים, ששם החלו את הספירה מניסן(מארס)ואז כמובן שטבת, ימצא בבית ה10 של הטלה
והיות שהאנרגיות הן אותן אנרגיות, בוודאי שהן מתאימות לתדר של סימן גדי מה שאומר, שלא משנה באיזו שפה תקראי לדברים, האמת תישאר אותה אמת עצמה
זוכרת את הדימוי של ה
כאמת האבסולוטית שכולם עומדים סביבה אך כל אחד מביט בה עם משקפיים בעלי מסננים בצבע אחר?????? האמת היא מעבר לצבע, לשפה, לצליל ולכל סממן חיצוני. א-פרופו סממן חיצוני, אהבתי את ההסבר שלך לתחושות שחשת בעקבות הריטריט של הויפאסנה. כדאי מאד לשמור על התובנות הללו. ודרך א-ג-ב זהו בערך הזמן (הזמן שציינת) שסאטורן נכנס לסרטן. L&L TALYA *

למעלה