הי, חדשה כאן

הי, חדשה כאן

קראתי את השרשורים האחרונים והחלטתי שאני אוהבת אתכם:) התגרשתי לפני ארבעה חודשים, הגרוש היה החבר הראשון שלי, שש שנים ושני בנים יפהפיים. מיד אחרי הגירושין הכירו לי את ניר. גבוה, חכם, יפה תואר ורווק. ירוקה וטיפשה שכמותי, התאהבתי בו תוך שתי שניות. לא שינה לי שהוא בדיוק נפרד מחברתו זה שנה וחצי, שהוא לא באמת ישקול ברצינות לקשור את חייו עם אמא לשניים. היינו יפים וצעירים והבילוי במחיצתו היה מתוק וממכר ועפתי באויר מרוב אושר, לראשונה בחיי. אחרי חודש הוא התקשר והיה שקט בצד השני של הקו. הוא צריך להיות לבד, עוד לא עיכל את הפרידה מהקודמת, הוא בתקופה קשה. למרות שזה היה כל כך צפוי, התרסקתי. לא היה לי שום ניסיון במערכות יחסים קצרות ובפרידות ולא ידעתי איך להתמודד. ועד עכשיו אני מתגעגעת, חושבת שכל שיחה נכנסת היא אולי ממנו, עוקבת אחרי הפייסבוק שלו, הולכת ברחובות שטיילנו בהם יחד ושוקעת בזכרונות. כתבתי לו פעם אחת, אחרי חודשיים, שאני מתגעגעת. הוא כתב חזרה שגם הוא מתגעגע אבל זקוק לזמן לעצמו. חברות אמרו שאו הזמן יעשה את שלו, או שאכיר מישהו חדש. הזמן עובר, לא משתפר. יצאתי עם אחרים, וההשוואה אל ניר גרמה לכולם להיראות אפורים ולא מושכים. זה הסיפור שלי, ואני זקוקה לתובנות - איך יוצאים מזה, ואיך לא נכנסים לדבר כזה שוב. תודה על ההקשבה.

ye44

New member
קצת רענון לגרושה המתלמדת הכללים עפ"י YE

קחי לך חופש של שנה מדייטים רק עכשיו יצאת מהכלא שוב פעם להיכנס לכלא ? !
את זכאית ואף רצוי עפ"י אמנת ז'נבה להשתרלל קצת
טפחי את עצמך קצת מודעות עצמית חדר כושר וכו'
קעקוע בכתף חובה סימן הכר לנשים גרושות
לאחר שנה של התאווררות והשתרללות פתחי כרטיס באתר הכרויות
המנעי מביקורים קבועים על בסיס שבועי במועדונים הזויים למינהם אלא אם את עדיין בשלבי סטוצים שם את לא תמצאי את המיועד .
תשתדלי לבחור את המיועד שאופיו יהיה ההפך הגמור מהX
בכל דייט כבדהו וחשדהו אם המיועד לא מושך אותך למיטה אחרי הדייט הראשון והשני סביר להניח שכונותיו כלפייך רציניות .
סבלנות זה שם המשחק ! אובססיביות לזוגיות תביא לך לרוב אכזבות ועצבים כשזה יבוא זה יבוא ובגדול !
הימנעי מלהוציא את תסכולייך במקרר זה יביא עלייך אסון
המיועד מצא חן בעינייך סמסי לו ,חזר סבבה אבל עדיין לשמור על פאסון בלי התרפסויות ופוצי מוצי !
תכיני את עצמך נפשית לאכזבות ! הלך הלך לא הלך ללחוץ Enter ולהמשיך בלי חפירות עצמיות .
למצוא זוגיות יכול לקחת שנים אם בכלל תכיני את עצמך נפשית ! בהצלחה

אהבתי את הכללים שלך

מלבד הקטע של ההשתרללות, ניסיתי - וזה לא כיף. כל השאר מעולה:) הקטע של הקעקוע בכתף עדיין בבחינה, אבל יש מצב שבקרוב...

יערית

New member
בבקשה -המדריך לגבר המתגרש ../images/Emo9.gif

הדבר הראשון שאסור לך לעשות זה,לקחת חופשה מדייטים רק עכשיו יצאת מהכלא ולכן זה הזמן למעשים טובים!
את זכאי ואף רצוי עפ"י אמנת ז'נבה לשחרר כל גזים רעילים מגופך!
טפח את עצמך, קצת מודעות עצמית חדר כושר וכו'
קעקוע לא הופך אותך לגבר, תשתדל להבליט דברים אחרים בך.
פתחת כרטיס באתר הכרויות, תשתדל לשים תמונה תואמת למציאות, אין לנו צורך לראות את הבלורית שנעלמה לפני 20 שנה. פרטים מדוייקים יעשו את ההבדל, אם הנך נשוי אנחנו עולות על כך בקלות.
אל תימנע מביקורים קבועים על בסיס שבועי במועדונים הזויים למינהם אתה בתקופה מסחררת, כל אישה שנייה רוצה בך, זה הזמן שלך להזיות.
תשתדל לבחור את המיועדת שאופייה יהיה ההפך הגמור מהX - (אבל אתה יודע שזה בדיוק מה שתעשה שוב ושוב ושוב עד שתלמד!)
בכל דייט כבדהו וחשדהו אם המיועדת לא מושכת אותך למיטה אחרי הדייט הראשון והשני סביר להניח שכונותיה כלפייך רציניות .
סבלנות זה שם המשחק ! אובססיביות לזוגיות תביא לך לרוב אכזבות ועצבים כשזה יבוא זה יבוא ובגדול !
הימנע מלהוציא את תסכולייך במקרר זה יביא עלייך אסון
המיועדת מצאה חן בעינייך סמס לה (לא לקודמת מהלילה שלפני),חזרה סבבה , שחרר את הפאסון וזרוק קצת התרפסויות ופוצי מוצי !
תכין את עצמך נפשית לאכזבות ! הלך הלך לא הלך ללחוץ Enter ולהמשיך בלי חפירות עצמיות .
למצוא זוגיות יכול לקחת שנים,תשתדל להיות מרוכז באחת לשם התחלה.

Rtitan

New member
עכשיו את אומרת לי???

שקעקוע לא הופך אותי לגבר???? לא יכולת לומר את זה קודם? שיט!!! רגע... גם פרסים לא עושים אותי גברגבר??? ומה עם אופנוע? גם לא??? מזל שאני לפחות יוצא למועדונים הזויים - אולי לפחות זה מחפה על אישיות רדודה, חוסר רגישות וזין קטן...

רגע רגע...

חייבים לעמוד בכל הכללים?
בחלק עמדתי.. על חלק דילגתי.. חלקים אחרים אני מקפיד להבליט
...ואני מבין שהמנהלת נעצה עם הלשון...

יערית

New member
../images/Emo88.gif

מתאמנת על הפטישון :)) <מישהו צריך להחליף אותו כשהוא בירח דבש>

NoaModiin

New member
ראשית- ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי התובנות - הכל תלוי בך. לצאת מזה רק את יכולה - וברגע שתחליטי - פשוט תעשי. לעשות הכוונה - להפסיק לטייל במקומות שבהם הייתם. להפסיק להתרפק על זכרונות, להפסיק לעקוב אחריו בפייסבוק.. בקיצור - להפסיק לעשות את כל מה שאת עושה. את צריכה להפנים את העובדה שהוא בחר להפסיק את הקשר איתך - משמע הוא לא אוהב אותך באותה מידה שאת אוהבת אותו. והמשמעות של זה היא שאת צריכה לשחרר אותו לחופשי ולהתקדם בחייך. את עוד תמצאי את האחד שירצה בך בדיוק באותה מידה שאת תרצי בו. איך לא להכנס לדבר כזה שוב ? לדעתי זה בלתי אפשרי
זה לא נתון לבחירה. זה פשוט קורה. אבל את צריכה לקחת לך את הזמן, לא למהר מידי, לעשות גם שיקולים רציונליים, ולדעת לצאת ממצבים כאלה מהר וטוב. שיהיה בהצלחה

כמו שאת עושה השוואות אליו

וכולם נראים לך אפורים ולא מושכים, כך כנראה גם הוא ראה אותך. זה כנראה גם לא משהו בך, זה הריבואנד המפורסם. כשאוהבים מישהו אהבה עזה והקשר נגמר לא בגלל שנגמרה האהבה, לא משנה עם כמה תצאי ועד כמה שווים הם יהיו. הלב שלך עדיין יאהב את הקודם. זה משתחרר כשמבינים שהוא לא יחזור אליך ושצריך להתקדם הלאה. כשאת מוזנת מציפיה (ואפילו קטנטנה) שהוא ישנה את דעתו, את יורה לעצמך ברגל. זה מצב שאפשר לחיות איתו נניח חודש (על כל שנה של קשר), לא מעבר. עבר חודש והוא לא חזר, 99% שגם לא יחזור. אם בשביל 1% מתאים לך להיות בדיכי ולחיות בסבל, לכי על זה. גם את וגם הוא צריכים להבין את אותו הדבר ולהשלים איתו :) אני קוראת לזה לפנות מקום.

sumerfield

New member
מה שמעניין אותי זה

מה הלוגיקה של המשפט הבא : "כשאוהבים מישהו אהבה עזה והקשר נגמר לא בגלל שנגמרה האהבה" ?
לגבי השאר את צודקת לחלוטין.

למעלה