הי, חדשה כאן

הלוגיקה היא שלא הכל תלוי בנו :)

אני מדברת על אהבה שנגמרת באופן חד צדדי, או שלא נגמרת אבל הצד השני החליט שלא מתאים לו יותר. ולפעמים מדובר באגו ובטעות (אבל הקשר נגמר בכל מקרה כי צד אחד התבצר בהחלטתו והמשיך הלאה).

יערית

New member
איך יוצאים מזה?

יוצאים מזה רק כשרוצים באמת לצאת מזה. ז"א זה עיניין של החלטה, לא קל לבצע, אבל צריך לשים הרבה הגיון מול הרגש, אני חוזרת לא קל לבצע, אבל חייבים להיות ריאלים. אם הוא היה רוצה אותך מעבר ל"נחמה", הוא כבר היה עושה את הדרך אלייך בלי כל קושי ומבלי שתצייצי שאת מתגעגעת, ברגע שהוא מבקש את הלבד, זה בדיוק הזמן שלך לעכל ולהפנים את המקום שהיית עבורו בזמן שלכם יחד. (וזה בכלל לא מוריד מערכך, ההפך) וגם אם את האישה הכי מדהימה בעולם מבחינתו, הוא כרגע לא פנוי בלב לקבל/להכיל אותך יותר "מנחמה". וזה בכלל לא קשור לזמן הקצר מהרגע שהוא נפרד מחברתו, ישנם כאלו שמבינים שמערכות יחסים נגמרות ואין מה לבכות עליהם זמן רב, וישנם כאלו שמושכים את הסופים.... (ושמי לא מיכאל- לללללללללללללהההההה) אל תכנסי להשוואות, תחפשי את ההרגשה הזו שחשת איתו בקשר חדש, יכול להיות שעוד תופתעי מעצמך. להחלטה מגיעים רק כשקוראים את המציאות נכון, לא בערך ולא אולי...פשוט להחליט להמשיך קדימה עם טעם של עוד... אחרי חודש....תשמחי שזה לא קרה "פתאום" אחרי כמה חודשים:)) (תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה)

קשה לי להאמין בהתאהבויות במהירות האור

למרות שפעמיים כבר היתה לי את ההרגשה שזו היא , רק בפעם השניה צדקתי.... אני חושב שאת לא ממהרת לשום מקום , בת הזוג שלי ( אמא לשלושה ) הכירה אותי חודש אחרי הגירושים. כמעט שנתיים חלפו מאז :) והיא היתה פנויה לאהוב , צמאה לאהוב.. כי זה לא באמת משנה כמה זמן את גרושה, אלא כמה זמן לא חווית אהבה - על כל המשתמע מכך. אני גם לא מאמין בתקופות צינון , אם יש הזדמנות ורואים פוטנציאל, הולכים על זה. אז לפעמים זה לא מצליח , לפעמים זה לא מחזיק מעמד ובין על זה תגיע הפעם שזה כן יהיה זה. בהצלחה.

rrredshay

New member
במקרה שלך...

הרווחתם

Rtitan

New member
קרה לי פעם אחת ויחידה בחיי...

והיום היא גרושתי... האם זו הסיבה? לדעתי ממש לא - סתם, כרגיל זוגיות שנפלה לשיגרה, קשיים, אחד מבני הזוג מחליט במקום לדבר על הבעיות בצורה ברורה - בלי לקוות שהצד השני יהיה קורא מחשבות - ולהביע במפורש שהמצב לא טוב ולנסות לתקן - ללכת הלאה לפרק את הזוגיות או במקרה שלה - למצוא מאהב. תקרא לזה חוסר התאמה. בת זוג שלא מסוגלת לדבר בצורה ברורה על מה שמפריע לה - שתחפש בן זוג שלא מסוגל להתבטא ולדבר כמוה ושחושב שביטוי תחושות ורגשות מצביעה על חולשה. זו היתה הפעם היחידה בחיי שהתאהבתי במהירות האור, ולא זו היתה הסיבה שהתגרשנו. באופן ככלי - אני אדם שלוקח לו המווווןןןןןן זמן לסגור את הפרקים הקודמים. באותה מידה ממש, לוקח לי המווווןןןןן זמן להתאהב באמת. אבל כשזה קורה?... אללא-יוסטור ולהקתו מה שקורה. ערוץ ויוה כלב לעומת העולם שלי. תשאלו את "והלאה" כמה זמן זה לוקח עד שזה קורה... ואיזה דבק אני אחרי שהמתג נלחץ. לדעתי היא בדרך לאמץ את ה-
של YE כדי ללמד אותי גבולות
.

למעלה