הי הי

ביי כולם...../images/Emo7.gif

שיואו איזו רגשנית אני
אפשר לחשוב
אני סך הכל נוסעת לשלושה ימים!! אוקי...אני יסביר לכם...מחר אני טסה לאילת, והטיסה שלי היא די מוקדמת (11 ומשהו...) אז יהיה לי קשה מבלי להכנס לפורומים של תפוז הרבה זמן...טוב נו...בשבילי זה הרבה זמן...אז צ´או! אולי עם מחר יהיה לי זמן לפני שאני נוסעת אני אקפוץ להגיד שלום...ביי!

שאלה...

יש למישהו מושג איך אני עושה שאני יוכל להעלות קובץ שעשיתי בפיינט שופ? זאת אומרת עשיתי דוליז בפיינט שופ, אבל הקובץ לא מתאים לפורום...איך אני יכולה לשנות את זה??

Solinka

New member
את צריכה לשמור כגיף

gif יש לך שאת שומרת מין חלון קטן שאת יכולה להחליט כאיזה קובץ את שומרת פשוט תחפשי gif

בואו נראה עם זה עולה...

הנה!!!!! זה עלה!!!!!!! יש תודה... אז בכל אופן הנה דולי שהכנתי לא מזמן...אל תטרחו לתת תגובות ארוכות כי אני פושט לא תופסת ת´קטע של הקפלים, והצללה, אני חושבת שאני יודעת פשוט לא הייתה לי פלטה נכונה...אז תגיבו-אבל בלי לקטול, זאת דולי אחת מהראשונות שלי...

Solinka

New member
נחמדת

אבל אני שונאת את הבסיס :) שיער חתוך בקצה... חולצה מוצללת בצורה די מוזרה... זה נראה כמו ציור על החולצה מכנסיים לא מתרחבות טוב, את צריכה להתחיל להרחיב מהברך ולא מהקרסול :) נעליים... אממ.... לא משהו בכלל סליחה לא התכוונתי להעליב אלה לתת ביקורת בונה.

Shaykush

New member
יש לך את הבייס../images/Emo35.gif

אני ממש אוהב את הבייס הזה אבל אין לי אותו!

oOsheOo

New member
אבטיח מרוסק

דולי חדשה....ניסיתי לעשות את הכפלים אחרת, לא יצא מרנין. אני אשמח לתגובות בונות...יש עוד גירסה עם נעליים אחרות אז אם זה מעניין מישהי (ואני בטוחה שכולכן כבר ממש מתות מסקרנות, יושבות על קצה הכיסא וכוססות ציפורניים), תגידו לי ואני אשים כאן.

נראית נהדרת!!!!1

השמלה נראת כמו שמלה משנות השבעים.. אלה עם ה"טוטו" ממתחת... רק הפרצוף של הבייס הזה - מ כ ו ע ר

Shusho

New member
יפה! ../images/Emo13.gif

התאהבתי בחצאית.... ואני לא יודעת למה, נראה לי נורא מתאים שבמקום החולצה יהיה מחוך, אבל שלא יהיה חושפני לאללה, אלא פשוט מחוך. נראה לך? ושימי את הגרסה השניה של הנעליים!

oOsheOo

New member
תודה רבה על התגובות../images/Emo24.gif

הנה הגרסה השניה של הנעליים - היא פחות מתאימה לדעתי וזה גם יצא די עקום. המחוך נשמע רעיון ממש טוב....אני רצה לנסות!

Solinka

New member
אהבתי

אהבתי את השימלה יצאה מהממת!
אהבתי את הגרביים יצאו מתוקות אבל אולי תנסי צבע שונה כי זה לא מתאים ממש לתלבושת
אהבתי את הנעליים
שרשרת חמודה
שיער... עכשיו אני אהבתי את הצב אבל הוא יותר מדי מכסה את הפנים ויש הרבה פיקסלים כאלה שטעו בדרכם. תנסי לנקות יותר את השיער וכן לחלק אותו לקבוצות טיפל´ה יותר ולשים צל במקומות אחרים, פחות אור יותר צל
מקווה שעזרתי
כל העניין הזה עם המתנות יצא לי קישוטי!! לכוב היומולדת שלי!! 6 לנובמבר!! אני אתקע את זה בכל חור עד שיעבור חרוז?

oOsheOo

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

אבל יש עוד זמן...לא? ותודה על התגובה
עשיתי מחוך וניסיתי לשפר את השיער......והוא יצא יותר גרוע... לא הבנתי ממש למה התכוונת בפיקסלים האבודים. פרסמתי את הדולי הזאת כבר יותר מדי פעמים...אני יודעת...מצטערת! מבטיחה שזאת הפעם האחרונה.

Solinka

New member
תגובה

דבר ראשון זה לא כל כך רחוק!! פחות מחודש! עכשיו על הבובה... כן יש לי בעיה להסביר את עצמי... בפיקסלים עבודים (למה אמרתי את זה ככה אני לא יודעת...) התכוונתי שיעני יש קבוצות של פיקסלים ביחד במקום קו אחד נקי מובן?
המחוך חמוד אבל אהבתי יותר את זה בתור מין שימלה ביחד כזה חוצמזה אני חושבת שזה בסדר לשים את הבובה שוב אם זה עם שיפורים עם עצוב שאנשים נתנו לך... אבל זו רק אני ככה ש... לא לצרוח עלי אם אמרתי משהו לא בסדר
והשיער נראה עדיין שטוח מדי... תנסי לתת קצת יותר נפח ו... זהו
אהבתי את הבובה בכלליות
הפי בירזדיי טוווווווו מיייי
אויש קיבלתי זר!!

למעלה