הי הי

Mooa-Numi

New member
הי הי ../images/Emo9.gif

מוניקז האבן נפתח מחדש
(כאן) התגעגעתם? לעומת זאת אני די בטוחה שג´וזי הולך להסגר אז חבל, אבל אל משנה.

אממ..... כמה דברים.....

1)מה זה מוניקז האבן??? 2) ניצלו´ש!- אני הולכת לשקוע בדיכאון עמוק... היה אוסף בייסים עצום ונדפק לי המחחשב והכל נמחחק! כל הבייסים, כל הדוליז שהכנתי, כל הדוליז שאספתי.... הכל הלך כפוט!

Mooa-Numi

New member
אתר שהיה פעם בשלישיה הגדולה

(שזה ג´וזי-קסנדרה-מוניקז) ונסגר. וחבל.

PinkBanana

New member
לאאאאאאאאאאאאא

ג´וזי לא יסגר.....אני מסרבת להאמין וזה קסנדורה לא קסנדרה.....

Alexis14

New member
ניצלו"ש חשוב

דבראשון יש איקוונים חדשים! איזה כיף! למרות שהם בטח ירדו תוך שבוע..
ועכשיו לבקשה: מישהי שיודעת להכין בייסים של מנגה (מותר לאנשים חוץ מאנגי צ´אן?) או אמוקיס, או כל בייס פשוט אחר- אתם יכולים להכין בייס של מישהי שמרימה את היד ובה שלוש אצבעות מורמות, כאילו כמו בצופים.. תודה מראש!

totsade

New member
אסור...../images/Emo80.gif

יש לאנג´י צ´אן זכויות יוצרים מה שאומר שאי אפשר לעשות מאנגות חדשות. אני יכולה לנסות לעשות אמוקי מרימה שלוש אצבעות
אין לי מושג איך זה בצופים אבל.. וואטאבר..:)

the sofa city

New member
מי זאת אנג´י צ´אן?

ומה זאת אומרת אסור לעשות מנגות? נכון שהרעיון לביס שלה אבל מי שתכין לא תגנוב ממנה היא תעשה על פי הדימיון שלה...

totsade

New member
...../images/Emo80.gif

אנג´י צ´אן היא מכינת דולז- היא המציאה את המאנגות. יש לה על זה זכויות יוצרים כך שאי אפשר להשתמש בבייסים שלה בשביל להכין דולמייקים למיניהם, אי אפשר לחתוך ממנו חתיכות ולהוסיף לדול שאתה עשית, אי אפשר לעשות עוד כאלה.

Alexis14

New member
יווווווווווווווווווווווובל!

תודה תודה תודה אני אוהבת אותך! אי פשוט עושה עבודה למשהו בעיצוב, אולי על הצופים.... אז אני אכין עליה דולי אולי. תודהההההההההההההההההההההההההההה ובגלל שהאייקונים החדשים כל כך חמודים אני נותנת לך
ו|נשיקה ן|חיבו| ענקיייייייייייים (חוץ מה
, היא תהיה די קטנה, קיי?)

רק אומרת לך...

שצופים לא עושים ככה עם היד, אלא ככה
(אני ציירתי) ואם אני רוצה אין לי בעיה להכין לך אמו קיס כזו.

totsade

New member
איך עושים???../images/Emo80.gif

סורי על "בורותי" (החלטתי להשתמש במילים גבוהות עכשיו) אבל אף פעם בחיי לא השתתפתי בצופים כך שאיני יודעת איך האצבעות אמורות להיות. בע לא הצליח..

Alexis14

New member
אני יודעת איך צופים עושים עם היד...

פשוט היא לא יודעת- אז אי אפשר לצפות ממנה שזה יהיה מושלם.. אבל זה די דומה. ואם את יכולה להכין משהו יותר דומה- אני אודה לך המון. ושאלה- למה אין מנגות/אמוקיסים/כל בייס פשוט אחר של מישהי שמנה/נמוכה?

אני יודעת שזה שתי אצבעות...

אבל שלוש זה עושה יד שמנה, וגם לא רואים את זה שזה שתיים בקטן.

Alexis14

New member
גראסייס+שאלה לענת

יש לך אייסיקיו? אוקיי אני כבר יודעת את התשובה...

למעלה