הי בוקר טוב לכולם.

אהההה... יש לך הרבה "התחשקויות"

כאלו בחיים??

Sheep From Hell

New member
כל בוקר כשהמניאקים מחליטים

להיות השעון המעורר שלי..!!!! אה רגע אני בכלל לא ישנה בשעות האלו.. אבל תארו לכם אתם יושבים ב 4 בבוקר רואים סרט דרמה עצוב רומנטי, יש בו הכל כדי לגרום לבנאדם להראות את הצד הריגשי שלו ואפילו להזיל דמעה.. ופתאום בקטע הכי יפה אתם שומעים אאאאאאללללללההההההההההההההההההההההההההההה ממממהמעגכיעחלבהיחלנבמנגצמהבהי האמנחחממממממממממממממממ לאההההההההה אללללהההההההה ממממממץהננמממממממץץץץץץ ! מומלץ לכל אחד ואחד ממכם! (NOt!!!!!!!!!)

Sheep From Hell

New member
וואיי.....

אני זוכרת שבתקופת הלימודים לא הייתי ישנה.... וזה לא כאילו למדתי..חחח עשיתי כאילו... הייתי באה לבגרויות בלי לישון בכלל... חחח היה כיף! אבל זה נגמר!!! יששששששששש:)

Sheep From Hell

New member
אוף.... איזה דיכאון!!!

הגומות חן שלי לאט לאט נעלמות!!!!! זה היה הדבר הכי מיוחד אצלי והוא נעלם! איזה ביש מזל...... מה עושים???????????????????????????? מי מתנדב להכניס לי שפיץ של שולחן בשיא הכוח בלחי?

Sheep From Hell

New member
זה עובד...!!!!

חברה שלי פעם נכנסה בשפיץ של שולחן... ועכשיו יש לה גומת חן.. סעמק!!! ללללמה הן נעלמות???. זה הדבר הכי יפה בעולם...!!!!!!!! זהו אני הולכת לעשות ניתוח פלסטי!! כל החיים נשבעתי שאני לא אחשוב על ניתוחים פלסטים אבל כזה נוגע בגומות חן המושלמות שלי אני מוכנה להתחיל במלחמה גרעינית!!!!!!

AeroSlash

New member
איכססססססססססססססססס!!!!!!!

הזכרת לי שאתמול בלילה ברוב שיעמום התחלתי לראות ב-Vh1 תוכנית על ניתוחים פלסטיים, והקטע ראים שם את הניתוח בזמן אמת, כאילו הכללל, איך שמרימים את השדיים, מסדרים את העיניים [שזה הכי מגעיל, כל הדם ופיכסה], מסדרים את הגבות [בניתוח] וכו וכו וכו וכו, חשבתי שאני הולכת להקיא את הנשמה שלי מרוב הועל שהיה שם!! חשבתי שאנשים לא עושים על עצמם ניסויים מדעיים, מסתבר שטעיתי!!

גומות חן מסוגלות להעלם???

בחיי, קשה להיות בחורה. גומות חן נעלמות, צלוליטיס לא. קשה לכן הא?!

Sheep From Hell

New member
למי אכפת מצלוליטיס?

מזה אנחנו כבר יודעות שלא נברח...... אבל גומות חן בלאט!!!!! גם אני לא האמנתי שהן יכולות להעלם עד עכשיו!!! היו לי פעם גומות כאלו שקסיות ועכשיו זה בקושי גומונת..!!! גאדאמיט!!!!!!

Sheep From Hell

New member
זה טראומת חיי...!!!

זה כמו שמישהו שיש לו עיניים ירוקות והן פתאום באמצע החיים הופכות לחומות סתמיות...

bariska

New member
סתמיות???../images/Emo10.gif

חומות סתמיות??????גררררררררר
אבל את צודקת..

Sheep From Hell

New member
שמע יש לי עיניים חומות אז מותר לי..

לא משנה מה אני עושה.. אני שעות בוהה במראה מנסה למצוא משו מיוחד בחום הארור הזה. כלום!!! פעם חשבתי שהיו לי נקודות בורדו וירוק ודבש אבל דמיינתי כי כל כך רציתי שיהיה משו מיוחד..חח

למעלה