הי בוקר טוב לכולם.

עזוב בריא

אני חושב שמי שקם מוקדם יש לו את כל היום לפניו,ולא להתחיל ב12 או אחד.(כמובן זה לא למשועממים שאז עדיף לישון).

s h u r i k

New member
גם אני חושב ככה

אני כל יום שם לעצמי שעון מעורר על 9 וחצי.... עד שאני מיתעורר סופית זה עוד חצי שעה, ואז אני לוקח את עיתון הבוקר שלי קורא אותו שעה, אוכל קצת, הולך לחדר כושר, בריכה.... ואז הביתה וכל היום מישתעמם... וככה אני מרגיש שלפחות עשיתי משהו, אבל אם אני מיתעורר מאוחר אין לי חשק לכלום ואני ישר מרגיש שביזבזתי יום.... למרות שהשבוע אני לא הולך לשום בריכה.... ביגלל התפרים המיזדיינים האלו!!

Mrs James

New member
בוקר לא טוב בכלל

קמתי ב-7 לסוע לעשות בדיקות דם הוציאו לי 6 מבחנות והתעלפתי אחרי זה ברחוב...

AeroSlash

New member
מסכנה..

מה הקטע להוציא 6 מבחנות?! אפשר לחשוב שולחים את זה לניסויים מדעיים בארה"ב.. לי הוציאו 3 ואני חשבתי שכבר יבשו אותי עד הסוף..

Mrs James

New member
חחחח כוס אמא שלהם

הכל בגלל הגניקולוגית מה היא צריכה לדעת כמה סוכר יש לי בדם?...חחחח

Mrs James

New member
כן

עכשיו כבר כן...חחח תודה

Sheep From Hell

New member
למה אתם ערים בשעות כאלו?!

איך לעז' אתם יכולים לקום בזמן שהשמש עדיין זורחת???? אני עדיין לא הלכתי לישון... ניסיתי להירדם ב 3 אבל היתושים לא נתנו אז אני עכשיו כמו זומבי!!!! בוקר טוב לכולם..!!! מואאהההההה

Mrs James

New member
חחחח

אני בדרך כלל בשעות כאלה באמת יונשת אבל מה לעשות המעבדה פתוחה רק עד 9

AeroSlash

New member
התעוררתי ב-8.30 אחרי שנרדמ ב-5...

תגידו שאני משועממת? לא מאשימה אותכם...

Sheep From Hell

New member
אה... כמה שאני מקנאת בך!!!!!

אם רק הייתי יכולה לישון עה לפחות הייתי בנאדם מאושר!! ועכשיו אין טעם ללכת לישון אחרת אני אפספס את כל היום.. איזה בזבוז של זמן..... אאררגגג..... איך לעז' קמת אחרי 3 שעות שינה?

AeroSlash

New member
אני רגילה...

שיש לי עומס ואני צריכה לעשות הרבה וללמוד כמויות אני נשארת עד הבוקר ללמוד ויושנת בלילות בערך 3-4 שעות, אז אני בסבבה, חוץ מזה שהתעוררתי לצלי הורדמת המים בשירותים.. מה לעשות, כל אחד וציוצי הציפורים שלו..

אחחח... כמה מלבב

ואני חשבתי שלהתעורר לצלילי שני חתולים מיוחמים זה שולט. אין, ללא ספק שלך עדיף בהרבה.

Sheep From Hell

New member
חחחח.... תנסה פעם מצלילי דורבנים

מזדיינים!! זה כבר באמת חוויה..... (דורבנים החיה לא הלהקה..חח)

AeroSlash

New member
יש רק דבר אחד שאין כמוהו!!!!

אני חיה בדיוק מעל הרבנות הראשית בחדרה ואין כמו להתעורר בימי השבת החיננים לצליל שירתם של המתפללים כשביום שישי סביר להניח חזרתי מאוחר ואני מתתתתה לישון... לא שיש לי משהו נגד דתיים או דוסים או כל מבקרי הרבנות האחרים אבל יש לי רק דבר אחד להגיד להם:"תנמיכו את הווליום!!!!".. הקטע שהם כאילו שמעו את המחשבות שלי, הם החליטו להיות נחמדים אז התקינו מערכת סאונד בתוך המבנה ככה שהם מדברים במיקרופון עכשיו, אז כל מי שמעוניין לעשות לעצמו יום רוחני במיוחד, עמוס במחלוקות דתיות למיניהן שנפתרות בויכוחים מסעירים [כולם במיקרופון] מוזמן לבוא אלי הביתה...

Sheep From Hell

New member
חחחח... מזל שאין לי בית כנסת ליד

הבית!!! אחרת הייתי מתפגרת... אבל אני יותר נדפקתי... אני גרה ליד רמאללה.... אז כל יום ב 4 בבוקר אני שומעת התפללות מוסלמית משו בן זונה!! לא שמעת כאלה אפקטים אפילו באומן17!כזאת איכות פשוט מדהים!! ואז כשהם מסלסלים את כולך באקסטזה!!! פשוט מתחשק לך לצאת החוצה לרוץ ערומה ברחוב ואז להכנס עם הראש בקיר הראשון שתראי עד שיהיה יותר דם על הקיר מאש בגוף שלך.....

למעלה