הי בוקר טוב לכולם.
ת תפוחית מעלפת New member 10/8/04 #2 בוקר.... ../images/Emo4.gif שעה 08:30 השעון המעורר מצלצל אני מביאה את הקפיצה של החיים שלי מהמיטה... צריך לקום, להתארגן, לרוץ, אין זמן והמחשבה הראשונה שעולה לי בראש " איפה ה שלי " ניגשת למטבח... מכינה קפה.. פותחת את המקרר.. איייייייין ח-ל-ב אז איזה מן בוקר זה
בוקר.... ../images/Emo4.gif שעה 08:30 השעון המעורר מצלצל אני מביאה את הקפיצה של החיים שלי מהמיטה... צריך לקום, להתארגן, לרוץ, אין זמן והמחשבה הראשונה שעולה לי בראש " איפה ה שלי " ניגשת למטבח... מכינה קפה.. פותחת את המקרר.. איייייייין ח-ל-ב אז איזה מן בוקר זה
B bariska New member 10/8/04 #34 קפה?!?!?בעעעעעע אני לא מבין מה אנשים כלכך מתים על זה אם כבר אז עדיף תא
S Sheep From Hell New member 10/8/04 #53 אבל צודק! תה זה שולט!! במיוחד ארל גריי ווניל!!! והרבה יותר בריא מקפה..!!!!!!!!!!!
A AeroSlash New member 10/8/04 #5 בוקר בוקר בוקר!!! בוקר טוף לכולם, תעלו חיוך על הפצוף, החיים יפים!! [מה נסגר איתי היום, הייתי באסיפת אופטימיסטים!?]
בוקר בוקר בוקר!!! בוקר טוף לכולם, תעלו חיוך על הפצוף, החיים יפים!! [מה נסגר איתי היום, הייתי באסיפת אופטימיסטים!?]
A AeroSlash New member 10/8/04 #7 כי להתעורר מוקדם זה בריא... פאק! אני נשמעת כמו האחות הקרציה בביצפר שלי...
S s h u r i k New member 10/8/04 #8 כן נכון, אני מיתעורר מוקדם רק ביגלל שזה בריא !!! ואני גם לא מעשן כי זה לא בריא ואני גם לא שותה כי זה גם לא בריא
כן נכון, אני מיתעורר מוקדם רק ביגלל שזה בריא !!! ואני גם לא מעשן כי זה לא בריא ואני גם לא שותה כי זה גם לא בריא