הי. אני די חדש פה.

mace windu1

New member
כמה דברים חשובים!

1. אני יכול לנסות לגייס עוד שני אנשים לפחות! 2. אם הם יואהבו בלוקאספילם את העיצוב, אולי יתנו לנו את הכתובת STARWARS.CO.IL (אני מקווה שכן..)! 3. לי לא תהיה בעיה לשלם על הכתובת עד 150 ש"ח.. ואולי קצת יותר! אני מתחיל לעבוד על הלוגו של האתר.. אם זה אתר מעריצים אז חייבים לוגו! יום נעים!

deddy23

New member
אם יהיה צורך זו תרומתי הצנועה לאתר

קראתי את ההודעות והתחלתי לעצב כמה באנרים או לוגואים לאתר אם את מעוניינים אפשר כמובן לעשות עוד - גם בסגנון אחר ובאיכות הרבה יותר גבוהה תהנו...

blagen

New member
יפה!

לקחתי את הלוגואים האלו, אולי בעתיד נרצה לפרסם את האתר, ואז זה יהיה שימושי מאוד. אנחנו צריכים כרגע פס של תמונות מעורבבות, כמו של פורס נט. אנחנו צריכים 5 פסים כאלו: 1 מאימת הפנטום, אחד ממתקפת המשובטים, אחד אנחנו צריכים תמונות מעורבבות אבל מצויירות (כמו שעשית בלוגו למעלה, בראשון, עם דארת' ויידר), עוד אחד של נקמת הסית', ועוד אחד של הסרטים 4,5,6. אם יהיה לך זמן ורצון (והפנייה כוללת לכל מי שרוצה)! תודה על ההשקעה!

deddy23

New member
banner לאימת הפאנטום...

סתם השתעשעתי וזה מה שיצא... אם הכיוון הוא כזה תגידו לי ואני אמשיך הלאה... ואם יש מה לשפר אשמח לשמוע...

mace windu1

New member
כמה דברים חשובים.. DEDDY23 מיועד לך

1. פס התמונות: יפה אבל! אני חושב שכדאי להשאיר רק מלחמת הכוכבים באנגלית ובעיברית, כלומר בלי ה- פרק אחד- אימת הפאנטום וכנ"ל לגבי האנגלית! 2. אם אתה יכול לעצב עוד בנארים בסגנון אחר זה יהיה נחמד! הבאנר שאני עיצבתי דמוה למה שעכשיו העלת! קצת שונה אבל על אותו רעיון! באיזה תוכנה אתה עובד? 3. איך אתה עושה את הפס תמונות?

למעלה