הי. אני די חדש פה.

blagen

New member
יש אפשרות ש...

שגם מי שלא יודע את שפת האינטרנט שבה אתה כותב יוכל לערוך ולהכניס חומר לאתר? כי אני חושב שאם רק אתה תוכל לעדכן ולהוסיף לאתר, יהיה עליך קצת עומס. כלומר, כל פעם שנרצה לתקן משהו או להכניס איזו הודעה באתר אז נצטרך לקרוא לך? אני חושב שכולנו רוצים שזה יהיה אתר שיתעדכן כל הזמן, ולא סתם מאגר מידע.

אפשרי לבנות דף עדכונים

לחברי הפורום שישתתפו בבנית האתר ובבנית תוכנו - אב זה אפשרי אך ורק לעדכונים. אם צריך לעשות שינוי או תיקון באחד מדפי האתר, זה ייצטרך לעשות אחד מבוני האתר או משהו (בלי כוונה להעליב) שבאמת מבין בשפות אינטרנט. אני אישית לא ממש טוב בנושא הזה שמכיל בין השאר של בניית דפי עדכונים (ASP) - אני עדיין עובד על זה. אני יודע שוטף HTML וחלקית JAVA SCRIPT. אבל רוב האתרים שאתם רואים היום (ואני חושב שגם כולל THEFORCE.NET) בנויים (למי שמכיר את התוכנה) ע"י FRONT-PAGE. בינינו, עדיף תכנות ידני מאשר ע"י תוכנה מעצבנת כמו וורד. עכשיו אחרי שזיינתי לכם את השכל (
) בכל הנוגע אליי ולבנית אתרים, הנה הלוגו שהכנתי לא מזמן לבדי. אני אישית לא טוב בפוטושופ, לכן אני עובד עם תוכנה המדמה עבודה עם פוטושופ. מה שכן אני מנסה ללמוד עכשיו איך לעבוד עם פוטושופ כדי להגיע לביצועים מירביים עם העיצובים באתר(ים) שלי. בבקשה תגיבו ואפילו תבנו גרסאות משלכם ללוגו לאתר (הכותרת הראשית). משהו בסגנון שלי-בכל גודל שתרצו. יותר טוב - בואו נעשה תחרות שתוציא את שלושת הלוגויים הכי טבים לאתר, ולי יש אפשרות להכנת תמונות מתחלפות עם כל פעם שנכנסים לאתר (תוכלו לראות את זה באתר שלי; פשוט כנסו אליו ותרעננו את הדף, ותראו שכל פעם הבאנר הגדול של האתר מתחלף). אז עד הפעם הבאה... --גיא

blagen

New member
כל מי שרוצה לעזור בבניה ../images/Emo18.gif

רגע, בואו לא נזנק לבאנרים, עדיין אנחנו לא כל-כך יודעים שיש אתר בוודאות, עוד לא אירגנו רשמית מקום אכסון. אז רגע, אנחנו בטוח עוד נגיע לחלק של הבאנרים, אבל חכה. לעינייננו. אני משער שבערך עוד חצי שנה גם אני אדע JAVA ו-ASP, אבל אני עדיין לומד בינתיים VB. ול-VB אין שום קשר לאינטרנט, כך שזה לא עוזר לנו...
אני מציע, שכל מי שרוצה לעזור בבנית האתר שיכתוב בשירשור הזה שהוא רוצה לעזור, ואז נוכל לדעת בערך כמה משתתפים יש לנו.

Another Girl

New member
אם להיות כנה

אני לא חושבת שיהיה לי זמן בקרוב לקחת חלק בבנייה והקמה של האתר בפועל. אשמח לנסות ולחשוב על רעיונות ופורמט באופן כללי,אבל כרגע זה כל מה שאני יכולה להציע בנושא.

blagen

New member
עוד מישהו רוצה לעזור בבנית האתר?

הכוונה היא לכתוב כתבות ולעזור לנהל אותו, לא ממש לבנות אותו טכנית (אם מישהו לא הבין). padma amidala? עוד לא הגבת על הנושא....

mace windu1

New member
אני יכול לעזור רק בעיצוב....

אבל לא ממש בתכנות! כי אין לי שמץ של מושג בדברים האילו... אני מאוד ישמח לקחת חלק בעיצוב... ואולי גם לקחת על עצמי איזה עמוד...

blagen

New member
כל מי שיעזור, יעזור ב...

בעיצוב, בכתבות, בחדשות, בתמונות ובכל מה שהוא יכול.

בקשר לדומיין של האתר

כלומר בקשר לכתובת של האתר
אני עשיתי בדיקה (כי אין לי מה לעשות), לשם הדומיין (כתובת האתר) starwars.co.il והתוצאה אומרת שהאתר תפוס - ואתם לא תנחשו ע"י מי....למרות שכשאני אגיד לכם אתם תגידו: "אה! ברור שידענו, אתה לא ידעת?..." הוא תפוס ע"י LucasFilms Ltd. כלומר - לאתר שנבנה לא תהיה סיומת של co.il ...

Darth Tomer

New member
אתם יכולים לעשות

starwarsil.co.il swil.co.il ועוד כל מיני שטויות. ואיך אתה יודע שזה של לוקאספילמס? נכנסתי לזה וזה אומר "לא ניתן להציג את השרת".

נכנסתי לאיזה אתר ישראלי

שמאפשר איכסון אתרים - אתר ממש טוב. אז הרצתי חיפוש לשם של דומיין-starwars.co.il. והיה כתוב שהוא תפוס וניתן לראות פרטים על הקונה. אני אנסה להשיג את הפרטים שתראו.

mace windu1

New member
תבדקו באתר...

ליפסטיק.. WWW.LIPSTICK.CO.IL אתר מעולה... לפי דעתי בכל אופן יום נעים!

mace windu1

New member
נ.ב. לא חיביים..

לקנות את הכתובת STARWARS.CO.IL אפשר- STAR-WARS.CO.IL וזה פנוי..

צודק

יש המון אפשרויות: star-wars.co.il SW.co.il israStarWars.co.il SWIL.co.il SWisrael.co.il ועוד הרבה....

mace windu1

New member
מתי מתחילים לעבוד עליו..?

הבעיה הכי גדולה היא... לקנות את האיחסון.. תפוז יושב על שרות עצמי? כלומר- שרט פרטי או שהוא מאוחסן על שרת חיצוני? אם הוא יושב על שרת פרטי (של מנהלי האתר..) אפשר לנסות לדון איתם על משא או מתן.. או רק מתן.. אין סיכוי שהם יסכימו...! אבל אפשר לנסות משהו! יום נעים.

blagen

New member
בינתיים

בינתיים יש לנו את EVANGELION UNIT 01, אותך, אותי, ועוד מישהו שאני מכיר שרוצה גם לעזור. אם רק אנחנו, לקנות כתובת דומיין זה בספק. לקנות דומיין זה בסביבות 350 ש"ח. לחלק ל-4 זה 87 (וחצי) ש"ח. זה די הרבה. אני מוכן להשקיע בזה. אבל ספק עם המישהו שאני מכיר
יסכים לתרום 87 ש"ח, ואם הוא לא ישתתף סכום הכסף שצריך לשלם מזנק ל-116, ואז.. זה כבר קצת מוגזם, למרות שעדיין אני מוכן להשקיע. אפשר לעשות בחינם קיצור של www.thenameoftheweb.up.co.il, אבל אז כבר רואים שזה לא אתר מקצועי בגלל שזה חינמי, וגם, זה מוסיף פרסומות קופצות כאשר נכנסים דרך הכתובת הזו. וגם, אני רוצה שזה יהיה אתר ענקי. כך שאנחנו צריכים אפילו 15 אנשים בשביל הכתבות והחדשות וכולי. תנסו לגייס אנשים! צריכים עזרה. אם תהיה עזרה יכול להיות אפילו שנצטרך לשלם בשביל דומיין רק 30 עד 50, וזה עוד מילא. אני מוכן להשקיע יותר כסף מהאחרים. ובינתיים, עד שנסדר את הכל, אתה יכול לכתוב כתבות, אני כבר התחלתי לכתוב כאשר אין לי מה לעשות, אני כותב על דמויות, אז אתה יכול לכתוב על הסרטים, או לכתוב על כל מיני חדשות ורכילויות מהסרט שעכשיו יצא. כי אני ממש לא מעודכן בכל החדשות....

blagen

New member
טוב, חדשות. ../images/Emo18.gif

אני שולח מכתב לאנגליה, ללוקאספ'ילם (שם יש את הנהלת לוקספ'ילם הכי קרובה), כדי לשאול אותם, אם הם מעוניינים לראות את האתר אחרי שנבנה אותו ואם הם יהיו מעוניינים בו, הם יהפכו אותו לאתר מלחמת הכוכבים הרשמי בישראל, וגם יקשרו את www.starwars.co.il לאתר שלנו. כמובן, אם הם ירצו. לכן, אנחנו צריכים לעשות אתר מושקע ככל יכולתנו, ומהר ככל יכולתנו. מצאתי עוד מישהו שיעזור לנו. כך שאנחנו 5 עכשיו. הרשתי לעצמי לתכנן קצת את המראה של העמוד הראשי של האתר, מי שרוצה לקבל את הסרטוט, שיכתוב לי או במסר פרטי או באי מייל שלי [email protected] את האי מייל שלו, ואני אשלח לו את הקובץ, ששוקל בסביבות ה-700 KB. אבולושיין יוניט (או איך שלא קוראים לך), תיתן לי את כתובת האי מייל שלך, ואז אני מציע שתתחיל לבנות את הבסיס לאתר. בינתיים, מייס וינדו, אני מציע לך לכתוב כתבות וכל מיני חדשות וכל מה שעולה לך לראש. אם אתה יכול לתרגם קצת חדשות מהאתר של starwars.com זה יועיל מאוד, בינתיים כל אחד יבנה כמה חומר שהוא יכול, עד שנמצא מקום אכסון.

למעלה