הי. אני די חדש פה.

blagen

New member
הי. אני די חדש פה.

אבל בכל זאת מת על מלחמת הכוכבים. הבנתי לא מזמן שאין אתר עברי למלחמת הכוכבים. אני חושב שראיתי שעלה רעיון ליצור אתר לא מזמן בפורום, אבל לפי מה שראיתי הוא לא התקדם ליותר מתאוריה. אני מוכן להשקיע באתר כזה, אבל לצערי אין לי איפה לאכסן אתר כזה. יש לי קצת חומר של מלחמת כוכבים, לפחות בתור התחלה. מישהו? משהו?

mace windu1

New member
התחלתי לעבוד על...

אתר של מלחמת הכוכבים- והוא היה ממש מכוער אז מחקתי אותו! אני עכשיו מנסה לצור קשר עם משהו שבונה אתרים ממש יפים ולראות אם הוא יהיה מוכן לעזור לי! כמו שנאמר הבעיה היחידה היא- איחסון, אם למשהו יש פיתרון לזה- זה מאוד יעזור- דרך אגב- אם עושים את של מלחמת הכוכבים על רמה- אז עדיף לעשות אותו כבר כהאתר הרישמי... יום נעים

Darth Tomer

New member
מה הבעיה עם אחסון?

תנסה את www.lycos.co.uk www.tripod.com www.angelfire.com

blagen

New member
אולי מישהו מבין בשפות לבניית אתרים?

כגון BB-CODE או שפות חדשניות? (לא HTML, כי לפי דעתי HTML לא יכול לתמוך באתרים מתקדמים ויפים באמת).

זה תלוי למה אתה מתכוון?

אני למדתי השנה בניית אתרים. אבל חוץ מHTML אני לא שולט באף שפה בע"פ.

blagen

New member
לבנות אתר, לקיים אותו, לבנות לו....

לבנות לו ממשק. כלומר, שיהיה אפשר להוסיף כתבות, ושיהיה כל מיני תתי נושאים. כמו נגיד, של-YNET יש את ספורט, מחשבים וכן הלאה, ולנענע יש את חיים ברשת, חדשות וכן הלאה. אז שנגיד יהיו לכל סרט תת נושא, אפילו פורום (כמובן יש את הפורום הזה אבל...). אתה יכול לדמיין בערך את האתר. אתר מושקע, מסודר, מעוצב, לא נגיד כמו של גאוסיטיס או כמו איזה בלוג. אפשרי? (לפני שאני מתאמץ כדי למצוא לאתר מקום אכסון וכולי אני רוצה לדעת אם למישהו יש את הידע להקים אתר כזה, וכמובן אם הוא רוצה ומוכן להשקיע כדי לבנות אחד).

mace windu1

New member
לדעתי העיצוב הזה.....

הוא אחלה! אפשר לשחק עם העיצוב... אם אתה מבין איך משתמשים בבניית אתרים של נענע היו לי כמה נסיונות איתם וזה ממש מסובך... דרך אגב- אתה מעצב את זה בפוטושופ או משהו כזה? אם כן אני יכול לשלוח עיצוב שאני עושה ואם תוכל תעלה אותו לכתובת שלי בנענע..! יום נעים

blagen

New member
כמו של force.net זה מצויין.

אז עכשיו השאלה היא אם אתה מוכן להשקיע באתר כזה...

master dorak

New member
תשובה לblagen.

הי! גם אני די חדש כאן ! נכנסתי לפורום הזה בעזרת אתר ישראלי של מלחמת הכוכבים לא הבנתי אם הוא רישמי או לא. זאת הכתובת: http://www.numenore.org/starwars/

blagen

New member
כן, אני יודע על האתר הזה.

הוא כבר הועלה בדיון.

blagen

New member
ל-darth tomer

תשמע, אם אנחנו רוצים לעשות אתר מושקע, עם תמונות, אולי כמה סרטונים קצרצרים, שלא יהיה בעיה שפתאום יגמר לנו המקום באמצע הבניה, אז אנחנו צריכים יותר מ-20 MB שמציע לנו אחד האתרים (אחד מהאתרים בכלל מאפשר בלוגים ולא אתרים).

blagen

New member
נדמה לי...

נדמה לי שעלה הנושא בפורום, אז עלה רעיון על שטח אכסון שאפשר לבקש מתפוז, לפורום, שעליו אפשר לבנות אתר. אני צודק? ואם כן, זה אפשרי? מותר? (כמובן שצריך אישור ממנהלי הפורום) מה שטח האכסון?

mace windu1

New member
מי שרוצה לעזור בבנית האתר...

שיפנה אלי למייל: [email protected] אפשר לבנות הכל ביחד וכמובן גם להתחלק בהוצאות! אני יודע שאיחסון בערך היום עולה משהו כמו 6 דולר ואלי באתרים מסויימים פחות או יותר! 6 דולר יוצא בערך 30 שקל כך שאפשר להתחלק- כל אחד ישלם בסביות ה6-7 שקל ונגמר העניין! לרשום דומיין זה קצת יותר יקר- זה עולה 79 דולר, זה יוצא משהו כמו 300-350 שקל.. גם פה אפשר להתחלק.. תלוי כמה אנשים ירצו להשתתף. אבל חייבים משהו שיודע לעצב אתרים ויש לו ידע כמובן וגם סגנון.. למרות שסיגנון זה פוחות בעיה!.. אם משהו רוצה שיפנה אלי למייל! יום נעים!

blagen

New member
יכול להיות שלא צריך לקנות אכסון

יכול להיות שהמנהלים של הפורום ירצו לבקש מתפוז שטח אכסון, ואז צריך רק אם רוצים כתובת אינטרנט.

Another Girl

New member
בעיקרון חשבו כאן על זה,אם כי לא אני

באופן אישי. אם יש לך רעיון מגובש עם פרטים,פנה אליי במסר ואולי נשיג שטח איחסון מתפוז.

blagen

New member
טוב, אז עכשיו...

רק צריך מישהו שיודע לבנות אתרים ומוכן לקחת על עצמו את המשימה (EVANGELION UNIT 01?). מבחינת אנשים שיכתבו לאתר כתבות ויוסיפו לו דברים אני חושב שאין בעיה (בלשון המעטה). עוד שאלה היא האם אתם רוצים לקנות כתובת אינטרנט (כל מי שרוצה לתרום), כמו נגיד www.starwars.co.ilואז (כמו ש-mace windu1 אמר) כל אחד יצטרך "לתרום" בסביבות ה-7 שקלים, או, שנסתפק בכתובת דומיין מקוצרת כגון www.starwars.up.co.il.

אני פה

אני צריך רק את התכנון הכללי של האתר - איך ומה יהיה בו בכלליות. אתם רק צריכים להכין לי את התוכן ואת המקום - כי זה הולך להיות ממש גדול וצריך הרבה מקום.

למעלה