היש סיכוי טעם?

היש סיכוי טעם?

אני גרושה, פגשתי גבר בגילי שמוצא חן בעיניי בחיציונותו ובהתנהלותו פחות או יותר, אומרת פחות או יותר בגלל שאני יודעת שאין מושלם. הבחור חי ביחידה בצמוד לגרושתי מזה 15 שנה ולשם הוא לא נוהג לקחת את הנשים איתן הוא יוצא כיוון שכך הם נהגו שניהם כל השנים. הוא אומר שהיחסים ביניהם קרירים ואני נוטה להאמין לו - עשה רושם בישירות (הגסה) שלו עליי. בנוסף, לבחור יש עוד דירה קטנה ( די עלובה) שלי באופן אישי לא היה נעים להיות שם בלשון המעטה, ואני לא אומרת את הדברים חלילה בהתנשאות או מפינוק. מבחינתי יש גבול לכל תעלול. גם האוטו (של עבודה) טרנטה וכו'... לא נעים, אבל גם על המכשול הזה הצלחתי להתגבר מתוך רצון להכיר באמת את האדם עצמו. אחרי קשר של חודש וחצי החלטתי להתרחק ממנו כי הסיפור לא עושה לי טוב למרות שהיה ממש כייף ונעים להיות איתו ולידו - לא עושה לי טוב במובן שאצלי לא נתפס שבן אדם גרוש כל כך הרבה שנים ומגביל את עצמו מלהביא אישה לביתו (חוסר בגרות או מוגבלות בעיניי). הוא לא מסכן וחי כמו מסכן. הוא תמיד זמין בטלפון, לא היו לו כל התחמקויות משום סוג, הסתובבנו בחוץ באופן חופשי כך שלא עולה בדעתי שאיש נשוי היה נוהג כך. .הוא מאוד בעניין של קשר, אני לא ממש אוהבת את הרעיון לשנות או לנהל אותו ומצד שני, ממש לא ניראה לי לחיות בתנאים בהם הוא חי. מה דעתכם?

רות 2

New member
אני בדיעה שעדיף לו להתרחק ממך וכמה

מהר ..... יותר מידיעסוקה במה יש לשנות בו .. במקום לקבל אותו כפי שהוא ....

יכול להיות שאת צודקת

אמרתי שאני לא מתה על הרעיון ויכול להיות מאוד שיש גברים שרק מחכים לאישה שתבוא ותעזור להם לבנות בית שנעים לחיות בו.

קצת מבולבל לי

כותבת שאת גרושה בפסקה הראשונה. בפסקה השנייה את כותבת:"חי בצמוד לגרושתי" אז יש לי בילבולת... את היאשיא או שזה טעות.. יש תיקון בולבול?

היי קשובה למהות, אם הוא מצחיק אותך

מסקרן אותך, את חושבת עליו במשך היום. תעירי לו על אותם הדברים שמציקים לך כמו הלכלוך שהוא בר ניקיון, על המיצמוץ שאולי נראה לך מיותר....ועל ההצלחת שנשאר עליה קצת סבון. דחילאק סוף סוף מצאת גבר תתעלמי מהשטויות ותדבקי בחיים

מבינה שצריך להתפשר

כתבתי קודם שיש בו ישירות גסה - אז החלטתי שאני אוהבת את הישירות שלו ואתעלם ממידת הגסות שבה וזו דוגמא לפשרות בהתחשב שאני לא אוהבת גסות מכל סוג. לא רואה את עצמי בגילי מתפשרת על לישון בחדר קטן מאוד ומחניק. כן מוכנה להתאמץ לעזור לבחור לשדרג את עצמו מבחינת איכות החיים . אני לא מדברת על פאר או מותרות.

עזבי

את כבר החלטת בשבילך.. נראה שאת רק מחפשת חיזוק. ישירות - זו מעלה... גסות רוח...זו תכונה, די נחמדה לעיתים אם את יודעת להתמודד איתה ברוח טובה. אל תתאמצי בשבילך... את לא תסתדרי גם אם הוא יבנה לך ארמון... מסיבה פשוטה ביותר... כשאוהבים מישהו מכל הלב...הולכים איתו לישון גם על מצע של חסה.... חומריות היא מאוד שולית למה שזכית מהפקר לקבל ממנו....ואת, לא השכלת מן הסתם לפתח את זה ביחד.

אקסיי

אקסיי...בדרך כלל אוהבת את הדברים שאת אומרת. לא במקרה זה. לא יודעת בדיוק בת כמה הגברת..או באיזה סיטואציה היא נמצאת. אך היא מביעה דבר מאוד לגיטימי. ואהבה..זה דבר נהדר.רק שלא אוכלים ממנה..אם את יורדת לסוף דעתי. ייתכן שהגברת רגילה לאורח חיים מסויים ולא שהיא דורשת הרבה הבחור מוצא חן בעיניה..אבל ..כן יש אבל. בגיל מסויים..לדוגמא..נניח שהיא באמצע החיים..קשה לקבל גבר שאין לו כלום להציע. קשה להתחיל לדחוף אדם אחר מבחינה כלכלית..ובטח שאם רגילים לרמה מסויימת עוד יותר קשה לרדת ממנה. ונניח שהיא לא ברמה כלכלית הכי טובה..והוא לא... שהצרות נכנסות בדלת..כולנו יודעים שאהבה פורחת מהחלון. וגם כולנו מודעים לתופעה, שבגילנו אם נכיר משהו..וזה יהיה רציני הסכם ממון ממש נידרש. (לא כמו בנשואים ראשונים..עם החלומות, התקוות והתמימות) לכן ולבוא ולומר לה..גברת באהבה ישנים גם על חסה..ואללה ..יכול להיות שיחזיק מעמד לילה אחד..אחרי זה יהיו כבר כאבי גב. דווקא מבינה לליבה ואין לי הצעה יעילה. חוץ מזה: ש..קחי את הזמן שלך..עושה לך טוב איתו? יופי..קחי את הזמן.. ואם עדיין רואה ששום כלום לא משתנה...נתקי מגע. או שתתרגלי.

מיכלי

בגיל מסויים, מפסיקים לחפש דברים שוליים ומחפשים פרטנר אמיתי לחיים... בייחוד לפרק ב'.... לא אומרת שאהבה היא הכל... אבל איתה ניתן להגיע לכל מה שחסר מסביב.... לא נראה לי שהיא מחפשת בו את הזוגיות כמו את הנוחות...זכותה הלגיטימית. אבל היא ציירה אותו כל כך יפה, כל כך מושלם לה...אז עכשיו לוותר בגלל החומריות שלו???? מה עם מה שיש לה להציע לו?.......... כמה מאיתנו מחפשים בדיוק את מה שהיא משליכה מעבר וכלאחר יד???? בח'יית מיכלי... לא מדובר באוכל לילדים, לא מדובר בפת לחם...במשכנתא חונקת... שכן הריי יש לבחור שתיי דירות ..ורכב... לא משנה מה מצבם של אלו, אבל תסכימי איתי שיש לו בסיס מעולה ביחס להמון אחרים שאין להם אפילו רשיון לחיות היום. אני- אומרת בדיוק מה שאני עושה... ובדיוק מה הייתי ממשיכה לעשות. חומריות יפתי... זה דבר שמשיגים ומאבדים בהיינף יד.. כשמשיגים אותה לבד... אין לה הרבה ערך.

שילוב בין השניים היה עובד יפה

גם אהבה גם בסיס כלכלי איתן לא חושבת שבגלל כמה מילים שאמרה אפשר באמת להגיב .... אבל מה שחשוב.. שתשמע לקול הפנימי שלה ותלך לפי מה שהלב אומר.

צטערת מיכלי...

כל הספרים על החומר הנ"ל אזלו ולא הותרו לפירסום בשל השליית הלקוח:))) את רוצה גם אהבה? גם בסיס כלכלי איתן? גם שילוב כימי דיפרנציילי מובהק? גם סקס טוב? גם פרטנר קשוב? בחייך........בכמה מילים את מתארת אחד כזה... אין!!

Rinattt

New member
לא הבנתי

"ממש לא ניראה לי לחיות בתנאים בהם הוא חי." למה כבר את רואה את עצמך גרה איתו? למה שלא תעברו לביתך ולא לביתו? כבר קבעת עובדה? אחרי חודש וחצי? ואם עברתם לגור יחד... מצריף אפשר לעשות בית קטן בערבה :) ורק שתדעי שיש נשואים שמסתובבים חופשי עם המאהבות שלהם ועונים בכל שעה לטלפון... אז אל תהיי כ"כ בטוחה לגבי הסטטוס שלו. ועוד משהו, "עושה רושם בישירות(הגסה) שלו עליי." אוטו טרנטה [גם רכב ישן אפשר לנקות ולסדר יפה שלא יעשה פאדיחות] גם הבית בו הוא חי כל זה אומר לך מי הבן אדם שמולו את עומדת. וזה לא שהוא לא בסדר, הוא בסדר לעצמו, פשוט כ"כ הרבה לא מוצא חן בעינייך ואת מרגישה מתפשרת ומרגישה רצון לשנות בו ולו... לא נשמע טוב אבל זו רק דעתי...

לא..

כי את כבר שללת כל מה שיש לו להציע לך....ולא מצאת עיניין מלבד ביקורת. אם היית יצירתית...מן הסתם מתעלמת מכל החומריות שמסביב ונהנת לך ממנו.

מצוטטת

New member
את יודעת

יש אמירה שהולכת בערך כך.... עדיף מאהב עני ומציאותי מאביר עשיר ודימיוני... אמירה יצירתית שכזו

בחיים כמו במספרה..

את תופסת פיקוד על הצבעים והמספריים....או שאת בונה או שאת הורסת. אם לא את אז מי? מילים מילים מילים..... לכל אחת מהן יש את הכח להרוס ולבנות. אם תחליטי להשאר... תתמודדי. אם תחליטי לעזוב...תביני שעשית לעצמך טובה גדולה ולא הסתפקת בברירת מחדל. עם כל הכאב הגלום... קומי ותעזבי.

Ima Adama

New member
זו היתה אכן ברירת מחדל

עזבתי ולא בגלל שאמרת, בגלל שאני לא מחנכת אף אחד ובוודאי לא בנויה לנהל למישהו את החיים.

למעלה