../images/Emo58.gif
העיקר בכל האתרים אמרו שג'ולי תעוף. ממש... היה לי ממש עצוב לראות את רורי עוזב כמו שהיה לי קשה לראות את בבה עוזב. אני לא רוצה שנשים שוב יהיו בפיינל, עכשיו זה ברור שרק נשים מנצחות במשחק הזה אלא אם כן קוראים לך בריאן היידיק, ריצ'רד האץ' או איתן זון. ציפיתי לבגידה מצד ג'ולי, פחות מצד טווילה, אבל מה לעשות אני חושש מהנורא מכל: תאילנד 3, או אולסטרס 2... לפחות לא קראו לשבט המאוחד "יאסופבי" או משהו משולב ומפגר. ליאן - אין מה להגיד חוץ מזה שראו שהיא היחידה שהצביעה נגד רורי סקאוט - היא תמשיך גבוה מאוד רק בגלל שהיא נחמדה ושהיא ממש לא מהווה איום אלייזה - מבין הבנות היא מבין הראשונות תעוף רק בגלל הפה. אני חושב שהיא לקחה כמה קורסים מג'נה לואיס. ג'ולי - גורלה היא כמו של אלייזה. ולא ציפיתי ממנה ליותר, ידעתי בפירוש שהיא תצטרף לנשים. חבל שבלופבי היו כל כך סתומים והעיפו את ג'ון, איום או לא איום הוא בן ברית שלהם... סתומים... טווילה - כנראה שהיא הצטרפה לנשים רק בגלל סקאוט, אם היא לא הייתה שם כנראה היה תיקו בין איימי לרורי. אבל כנראה בפרק הבא היא תתחרט על מעשיה, ואני מקווה מאוד שזה ייקרה. סארג' - הוא סמל משמעת אז זה די ברור שהוא יזכה בחסינות. ודווקא בגלל זה אם הברירות יישארו כמו שהן (ככל הנראה זה יהיה כך) אז הוא הראשון שיעוף. צ'אד - הוא הוכיח שהוא חכם ולולא סארג' וכריס היו ספקנים בנוגע לג'וני כל זה לא היה קורא. סביר להניח שהוא יעוף מיד אחרי סארג' בגלל שהוא חזק יותר מכריס. כריס - הוא מאסטרמיינד, אבל עכשיו הוא חייב לחשוב על משהו חדש. הם הוא יוכל לעשות מה ששיאן לא הצליחה לעשות? אני מקווה שכן כי אז אני ממש אפסיק להתעניין במתרחש... אני מתגעגע לפיירפליי! רורי - נדמה לי שכל הקליברים של העונה עפים אחד אחרי השני. תחילה ברוק, אחרי זה דולי (שרבים אוהבים אותה), ג'ייפי (שיכל להיות מאוד מעניין), מיה ואיך אפשר לשכוח את בבה? המתאבק השמנמן והמצחיק שמזכיר לי את ביג טום -_-. רורי התווסף לרשימה ואני חייב להודות שהוא צדק במה שהוא אמר: הוא בהחלט שינה את הסטיגמה שגברים אפרו-אמריקנים בהישרדות לא מביאים הרבה אופי, מלבד אוסטן הלפלף, רורי באמת הוכיח את זה. הוא שרד ועשה הכל אבל הפעם הוא באמת הקורבן בכל הסיפור. במידה ויהיה אולסטרס 2 מארק ברנט חייב להוסיף לשם את רורי כי הוא אחד מהמשתתפים הכי טובים שהיו לסדרה, הוא הכניס חיים, עכשיו שאין חיים נותר לדעת מה יקרה? אז מה באמת יקרה? במידה והברית תישאר: סרג', צ'אד וכריס עפים לפי הסדר, הבנות נשארות ביחד צמודות. הראשונה שתעוף בטח תהיה אלייזה ואחריה ג'ולי, פיינל 4 טווילה וסקאוט נגד ליאן ואיימי, אני מהמר על כך שאיימי תעוף, סקאוט מפסידה ויוצאת מקום 3, וזה יהיה פיינל 2 מעניין. הרבה אוהבים את טווילה והיא עוד היחידה שמסוגלת להציל את העונה הזאת אבל יש תמיד סנריו אחר: במידה ולא: טווילה תחזור לגברים, תיקח איתה את סקאוט והם יצביעו נגד איימי שתעוף, אחרי זה נגד אלייזה, ג'ולי וליאן. פיינל 5 הם יצביעו נגד טווילה ואז בפיינל 4 הם יעיפו את סקאוט (די קשה לחשוב שהיא תזכה בחסינות, בכל זאת זו סקאוט), הגברים יתאחדו להעיף את סארג' (ובמידה והוא זוכה הוא יעיף את צ'אד) אבל לא משנה מה יקרה, כריס יהיה בפיינל 2. אני מאוד מקווה שהסנריו השני יתרחש או משהו בלתי צפוי, אם הראשון יתרחש אני הולך לדפוק את הראש שלי בקיר. מצידי שיחזירו את ה"אאוטקאסט" אני רק רוצה שדברים יתחילו להיות מעניינים!