הישרדות 908

willo

New member
הישרדות 908../images/Emo58.gif

קשה לומר שלא היה צפוי. חבל לי על רורי שבתוכניות האחרונות היה פשוט מעולה. הטעות של טווילה היא שבין הנשים אין לה סיכוי מולה השלישיה סקאוט, אמי, ליאן. המבחן יהיה בשבוע הבא, האם אנשים יצמדו לחלוקת המינים ואז נקבל מיני תאילנד/אולסטאר או שיתחילו להחליף כמו באמזונס ואז תהיה עונה מעניינת

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

פרק - ממש - משעמם
הבעיה בעונה הנוכחית של הישרדות היא שהפרקים, כולם, פשוט משעממים נורא. הדבר היחיד שמעניין הוא ההצבעות בסוף הפרק. פעם גם הפרקים היו מעניינים, היום ההתמקדות היא בתחרויות על פרסים די משעממים, אין מספיק סיפורים אישיים, אין מספיק דמויות שאפשר לאהוב או לשנוא במיוחד - בקיצור, לא הכי מוצלח. בכל מצב הפרק היה באופן יחסי די נחמד, האיחוד של השבטים סופסוף קרה ועכשיו במאת נשאלת השאלה - האם יהיה כאן הבנים על הבנות או שיבוא מי שיפתיע אותנו (אולי טווילה? למרות שהפרק היא הצטרפה לאגודת הנשים כך שאי אפשר לדעת). בכל מקרה רורי שיחק אותה. בכלל לא חשבתי שהוא יזכה להגיע לפרק הזה. הבחור שיחק כמו עכבר עיוור - במשך כל פרק הוא היה המועמד העיקרי להעפה ואיכשהוא הוא תמיד הצליח להשתחל הצדה בשניה האחרונה ולראות איך מישהו אחר עף במקומו. סחתן עליו, בינתים הוא אחד מהיחידים בעונה הזו שהיה לו אופי של ממש. ואני עדיין מתגעגע לחתיכים הצעירים שעפו. הזקנים האלה ממש מרגיזים, הבחור הכי חתיך עכשיו הוא צ'אד - ואם החתיך של העונה זה בחור בלי רגל, אז לאן התדרדרנו?!

Guy K

New member
../images/Emo58.gif אגב -

בכלל לא יפריע לי לראות בגמר רק את הנשים. קבוצת הגברים ממש משעממת והרביעיה הסופית שאני הייתי רוצה לראות היא איימי/ליאן/אליזה/סארג' (שלמרות שאני לא סובל אותו - מגיע לו להגיע לגמר עם חסינויות רק כי הוא כזה שפיץ)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 908

היה פרק נחמד. בסופו גילו הגברים שסילוקו של ג'ון קיני שבוע שעבר עלה להם ביכולת לעמוד שווים מספרית באיחוד. רורי נפל קרבן לשלטון הטרור של איימי שאי אפשר להאשים אותה מלבד להחמיא לכך שהיא מנהלת את כל המשחק הזה כמעט בלי מאמץ. כריס שחשב שהוא המאטסר מיינד הגדול במשחק הזה מגלה שהקרקע מתחת לרגליו כבר לא כל כך יציבה ואני מניח ש-2 ההדחות הבאות יהיו גברים והסיכוי היחידי של אחד מהשלושה לשרוד הוא לזכות בחסינויות האישיות. אני לא רואה מנוס מכך שכל הפיינל 4 יהיו נשים. אהבתי את תחרות הפרס. היכונו למלחמת ציפורניים אצל הבנות. זה מה שנשאר מהעונה הזו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

לא הייתי מהר להכריע שגבר יעוף (אם כי זה נראה צפוי). נראה לי שעדיין יש סיכוי לפילוג בין הנשים. המבחן יהיה בשבוע הבא.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איך לעזאזל אנשים פה הספיקו לראות את הפרק בשבע בבוקר? בכל מקרה, היה פרק מעולה. תמיד פרקים שיש בהם איחוד בכל עונה הם מצוינים. העריכה הייתה די טובה. עד לרגע שבו ג'ף אמר "Ninth person voted out of Survivor Vanuatu", לא ידעתי אם זה יהיה רורי או איימי. את האמת, טווילה וג'ולי לדעתי יטעו אם הן יעברו בחזרה לבנות. שתיהן אולי יגיעו לפיינל 6 ביחד עם שאר הבנות, אבל בשלב של פיינל 6 הן יהיו הטארגט של השאר - מאוד פשוט לשים טארגט על האאוטסיידריות, אלה שלא היו עם שאר הבנות לאורך כל הדרך. אני צופה (בלי קשר לספוילרים עתידיים) שבשני פרקים הבאים יעופו שני בנים, ובפרק אחרי זה יזכה אחד הבנים בחסינות (מארק ידאג לחסינות שתתאים רק לבנים ולא לבנות), ואז טווילה או ג'ולי יעופו. רוב הסיכויים שג'ולי, כי טווילה וסקאוט חברות די טובות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הו, היה פרק נהדר. אני אוהב את העונה הזו. אני אוהב את סארג'. אני אוהב את טווילה. אני אוהב את ג'ולי. אלייזה סבביסטית. כריס חביב. צ'אד גם. ליאן = ניק 2 בשבילי. סקאוט בעלת מוטיבים חביבים. איימי דיקטטורית. וזה יכולהגיד שני דברים: א. אולסטאר =
ב. ישימו לב לזה ויעיפו אותה במהרה בימינו ונאמר אמן. ולתגובותיי על הפרק:
אחלה בחלה של תחרויות. כן ירבו. איך שג'ף הציג את הפרס היה ממש יפה - "חשבתי, טוב נו, אתם ביום 19, אז נביא לכם עוד משו..." תחרות הפרס היתה יפה, וגם תחרות החסינות.
היה מצחיק שכריס אמר משו על רגל לצ'ד
ברייק א לג, דוד.
שבט האיחוד: דגל יפה, שם מוזר.
תוצאות סופיות: אדיש בקשר לזה שרורי עף. ממש בעסה שטוילה וג'ולי עם הבנות. דוקא ממש רציתי שהן יהיו עם סרג'. החלטה מטופשת של טווילה לדעתי. יש לה (ולי) מזל שהיא לא עפה, עם איך שהיא היתה פתוחה בקשר לזה שהיו לה בריתות בשני הצדדים, יש לה מזל שלא עשו לה "דולי" (ואני לא מתכוון ששיכפלו אותה)

../images/Emo58.gif

"ג'ף הציג את הפרס ממש יפה"...? "דגל יפה ושם מוזר"...? WTF? אלייזה "סבביסטית"? אתה בטח עצוב שהשנה שמו לסביות ולא הומואים.. לא מבין מה היה כל כך נהדר בפרק שסימן לנו את מה שהולך לקרות ב 3-4 פרקים הבאים ובעצם מוציא את העוקץ מהסדרה. עוד תחרויות שחיה, דגלים ולפיד שעולה, זה מה שחשוב? זה מה שמשנה? אלה הדברים הכי שוליים בתכנית הזאת, המשחקי צופים האלה שחוזרים על עצמם בורסיה כזאת או אחרת. אם היו צריכים להביא מהים שלבים של סולם, להרכיב אותו ולעלות במקום להביא שלושה דגלים ולתקוע בקרש, הייתם אומרים "איזה באסה, התחרות ממוחזרת" אבל בגלל שזה דגלים בקרש אז זאת אחלה תחרות.. נו באמת.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

"אתה בטח עצוב שהשנה שמו לסביות ולא הומואים"? מה אתה רוצה? אם אין לך משהו חיובי להגיד אני מציע שתשב בשקט.

Boran

New member
אסור להיות הומופוב

ואסור לתקוף אנשים גם אם אתה לא מסכים איתם. אסור לדבר בשפה פוגעת או מעליבה. וכבוד מינימלי לא מזיק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo45.gif יש הבדל ענקי בין העברת ביקורת

לבין השלכת הערות עוקצניות מעליבות ופוגעות.

../images/Emo58.gif

העיקר בכל האתרים אמרו שג'ולי תעוף. ממש... היה לי ממש עצוב לראות את רורי עוזב כמו שהיה לי קשה לראות את בבה עוזב. אני לא רוצה שנשים שוב יהיו בפיינל, עכשיו זה ברור שרק נשים מנצחות במשחק הזה אלא אם כן קוראים לך בריאן היידיק, ריצ'רד האץ' או איתן זון. ציפיתי לבגידה מצד ג'ולי, פחות מצד טווילה, אבל מה לעשות אני חושש מהנורא מכל: תאילנד 3, או אולסטרס 2... לפחות לא קראו לשבט המאוחד "יאסופבי" או משהו משולב ומפגר. ליאן - אין מה להגיד חוץ מזה שראו שהיא היחידה שהצביעה נגד רורי סקאוט - היא תמשיך גבוה מאוד רק בגלל שהיא נחמדה ושהיא ממש לא מהווה איום אלייזה - מבין הבנות היא מבין הראשונות תעוף רק בגלל הפה. אני חושב שהיא לקחה כמה קורסים מג'נה לואיס. ג'ולי - גורלה היא כמו של אלייזה. ולא ציפיתי ממנה ליותר, ידעתי בפירוש שהיא תצטרף לנשים. חבל שבלופבי היו כל כך סתומים והעיפו את ג'ון, איום או לא איום הוא בן ברית שלהם... סתומים... טווילה - כנראה שהיא הצטרפה לנשים רק בגלל סקאוט, אם היא לא הייתה שם כנראה היה תיקו בין איימי לרורי. אבל כנראה בפרק הבא היא תתחרט על מעשיה, ואני מקווה מאוד שזה ייקרה. סארג' - הוא סמל משמעת אז זה די ברור שהוא יזכה בחסינות. ודווקא בגלל זה אם הברירות יישארו כמו שהן (ככל הנראה זה יהיה כך) אז הוא הראשון שיעוף. צ'אד - הוא הוכיח שהוא חכם ולולא סארג' וכריס היו ספקנים בנוגע לג'וני כל זה לא היה קורא. סביר להניח שהוא יעוף מיד אחרי סארג' בגלל שהוא חזק יותר מכריס. כריס - הוא מאסטרמיינד, אבל עכשיו הוא חייב לחשוב על משהו חדש. הם הוא יוכל לעשות מה ששיאן לא הצליחה לעשות? אני מקווה שכן כי אז אני ממש אפסיק להתעניין במתרחש... אני מתגעגע לפיירפליי! רורי - נדמה לי שכל הקליברים של העונה עפים אחד אחרי השני. תחילה ברוק, אחרי זה דולי (שרבים אוהבים אותה), ג'ייפי (שיכל להיות מאוד מעניין), מיה ואיך אפשר לשכוח את בבה? המתאבק השמנמן והמצחיק שמזכיר לי את ביג טום -_-. רורי התווסף לרשימה ואני חייב להודות שהוא צדק במה שהוא אמר: הוא בהחלט שינה את הסטיגמה שגברים אפרו-אמריקנים בהישרדות לא מביאים הרבה אופי, מלבד אוסטן הלפלף, רורי באמת הוכיח את זה. הוא שרד ועשה הכל אבל הפעם הוא באמת הקורבן בכל הסיפור. במידה ויהיה אולסטרס 2 מארק ברנט חייב להוסיף לשם את רורי כי הוא אחד מהמשתתפים הכי טובים שהיו לסדרה, הוא הכניס חיים, עכשיו שאין חיים נותר לדעת מה יקרה? אז מה באמת יקרה? במידה והברית תישאר: סרג', צ'אד וכריס עפים לפי הסדר, הבנות נשארות ביחד צמודות. הראשונה שתעוף בטח תהיה אלייזה ואחריה ג'ולי, פיינל 4 טווילה וסקאוט נגד ליאן ואיימי, אני מהמר על כך שאיימי תעוף, סקאוט מפסידה ויוצאת מקום 3, וזה יהיה פיינל 2 מעניין. הרבה אוהבים את טווילה והיא עוד היחידה שמסוגלת להציל את העונה הזאת אבל יש תמיד סנריו אחר: במידה ולא: טווילה תחזור לגברים, תיקח איתה את סקאוט והם יצביעו נגד איימי שתעוף, אחרי זה נגד אלייזה, ג'ולי וליאן. פיינל 5 הם יצביעו נגד טווילה ואז בפיינל 4 הם יעיפו את סקאוט (די קשה לחשוב שהיא תזכה בחסינות, בכל זאת זו סקאוט), הגברים יתאחדו להעיף את סארג' (ובמידה והוא זוכה הוא יעיף את צ'אד) אבל לא משנה מה יקרה, כריס יהיה בפיינל 2. אני מאוד מקווה שהסנריו השני יתרחש או משהו בלתי צפוי, אם הראשון יתרחש אני הולך לדפוק את הראש שלי בקיר. מצידי שיחזירו את ה"אאוטקאסט" אני רק רוצה שדברים יתחילו להיות מעניינים!

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אז מה מעדיפים? עונה עם בריתות מתחלפות, טרייבל קונסיל מעניין ומנצח שלא מגיע לו או עונה צפויה אבל בסופו של דבר תוכלו להרגיש שיצא ממנה משהו טוב אני בוחר באפשרות השניה ואני מעדיף שהמצב יישאר כך הבנים צריכים לשלם על האסטרטגיה המטופשת

שאלה שהיא לא ספויילר

אולי אני אבין סופסוף מה הכוונה בזה שמישהו ינצח אבל לא הגיע לו.. כאילו, אם הוא הגיע עד הסוף ובחרו בו, למה לא מגיע לו לזכות? סימן שהוא עשה את מה שצריך, אמר את מה שצריך מתי שצריך, סתם את הפה כשצריך, רב עם מי שצריך וליקק למי שצריך בשביל להגיע למה שהוא הגיע, אז למה לא מגיע לו לזכות?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני מתכוון שאם יהיה פילוג בבנות בגלל אחד הבנים אז בסדר אשמח לראות אבל אם נגיד יהיה פילוג בין הבנות בגלל מריבה פנימית ואחד הבנים ירוויח מזה אז ממש אתעצבן כי הוא לא נשאר בזכותו אלה בזכותן ואם זה ימשיך כך והוא יגיע לפיינל טו זה גם לא יהיה בזכותו

../images/Emo58.gif

אין סיכוי שזה יקרה, אין שום אינטרס ושום הגיון. בחורה אחת לא תעבור לגברים גם לא שתיים צריך מינימום 3 בחורות בשביל שתהיה לזה איזושהי הצדקה. אין סיכוי שזה יקרה. הדבר היחיד שיכול לקרות זה שבגלל שהבחורות מובילות 6-3, אם תהיה בחורה אחת שתעצבן במיוחד הם יכולות להקריב אותה והן עדיין ישמרו על היתרון, אבל אני לא מאמין שבחורה ככה סתם תעבור צד.

../images/Emo58.gif

אבל זה כל הקטע בהישרדות, לנצל מצבי חולשה של אחרים. איך אתה חושב שבריאן ניצח בתאילנד, הוא מבין היחידים שהביא איתו שכל לשם! חוץ מזה אני חושב שממי שכריס וצ'אד משחקים יותר טוב מכל אחת מהבנות במשחק. מצד שני עכשיו רק בגלל הטעות של שבוע שעבר גורלם כנראה נחרץ.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את תאיילנד אבל בגלל שהרבה מכנים אותו השורד הכי טוב שהיה אז אני מניח שהוא התערב בריבים אני מדבר איתך על מריבה פנימית גדולה אצל הבנות והבנים פשוט ישבו וירוויחו, לא יעשו עם זה כלום וזה המצב היחיד שאני רואה אותם עולים כי אני לא רואה אסטרטג גדול בבנים

למעלה