הישרדות 908

gay naked hatch

New member
../images/Emo58.gif908

אני היחידי שאכפת לו שרורי המלך עף?! לפחות הוא לא שבר את המסורת, עדיין הצביעו נגדו בכל מועצת שבט שנהוא השתתף בה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מעולה! זה חייב להיות איזשהו שיא.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 908

לא, אתה בהחלט לא היחיד. נראה שכל המתחרים האהובים עלי קצת יותר בעונה המשעממת הזאת (ג'ון ק. רורי, איימי, ליאן וטווילה) נקטלים אחד אחרי השני. אז ג'ון ורורי כבר בחוץ, אם איימי ליאן או טווילה עפות בקרוב אני שוקל לשבות רעב! :)

s2900

New member
משתגע ממכם !!../images/Emo58.gif

על מה ולמה יש לכם טענות פרק מצויין תענוג לראות וקל להיות גיבורים עכשיו אבל עד הדקה האחרונה לא היה ודאי מוחלט שטוילה "תחזור " לבנות " התחרויות היו מעולות ומעניינות לי רק חבל שמתקרב הסוף ואני עוד לא יודע מה קורה עם הישרדות 10 מתי ואיך

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif908

ה-ל-ל-ו-י-ה! רורי בבית. רק חסר להם שיהיה עוד איזה אאוטקאסט-טוויסט והוא יחזור לי עם בנדנה סגולה לעוד כמה פרקים (למרות שאם הוא יביא איתו את בריידי אני מוכנה להתפשר). זהו, אני עם טויילה סופית
. בסופו של דבר היא עשתה את ההחלטה הנכונה כי יש יותר סיכויים לשברים בברית של הבנות מאשר אצל הבנים (כל מה שצריך לעשות זה לשכנע את איימי שמישהו הגה מילה באופן לא נכון והוא טס מהאי). בכלל כל הסיפור עם איימי די מטורף. הבחורה שולטת בבנות באופן הכי מוחצן שאפשר והיא עדיין שם ולא מראה סימני עזיבה. הדגל ממש יפה וגם אהבתי את השם. התחרות חסינות פשוט הצחיקה אותי, זה היה כמו אולימפיאדת הנכים. ליאן שוחה שני מטר וכבר מתנשפת כאילו סיימה מרתון, בקו הזינוק כולם צוללים למים ורק סקאוט מטיילת לה לעבר הסולם עם הברך הפצועה שלה וצ'אד נאבק עם הרגל כדי לייצב את עצמו על הקורה. סארג' יכול מעכשיו לקחת בקלות את כל החסינויות הפיזיות. פרומו למטה: לא הכריזו על איזה שבר בברית הבנות כמו בדרך כלל ונראה שמספר הבנים ימשיך לרדת. נראה לי שכריס ילך.

../images/Emo41.gifהישרדות פרק 8 עונה 9 ../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

קודם כל,מרגיז לי בעין : "אני מתגעגע לצעירים,מרגיז שרק מבוגרים מנהלים את המשחק",ובלע בלע בלע... רדו מזה! כנראה ה"צעירים"לא היו מספיק טובים,ג'ון קיי עף כי לא הזיז את התחת שלו ולא ניסה לעשות כלום והדבר הכי מפגר שהוא עשה שהוא קבר את עצמו בזה שהלך לכריס ואמר לו "אני חושב שצריך להעיפ את צ'אד" עד לרגע שהוא אמר את זה ג'ון היה בטוח כי רצו להשאיר אותו,אז זה בעיה שלו שהוא עף.... אולי זה דבר מאוד דפוק מצד הגברים לעשות אבל ברגע שהוא אומר דבר כזה לאחד מבין הברית של צ'אד אז למה את מצפה? אם תתקע בכין לצ'יאד תתקע גם לכריס... ובנוגע לפרק היום: אני לא יודע מה כל התלונות האלו,אבל אני ממש ממש אהבתי לא ידוע כל פרק עד עכשיו לא שיעמם...(לפחות מבחינתי). רורי-אומנם בפרקים האחרונים(2) הוא היה דוקא נחמד ונתן את כל עצמו בשביל המשחק אבל הוא עשה זאת רק כי ידע שהוא על ה"איש שמועמד ללכת אם נפסיד",שהוא היה בלופבי לא זכור לי שעשה כלום ואפילו רב עם הגברים אז רורי : גו הום! תהנה לך בבית .. איימי
-לא יודע המ איתכם אבל אני מרגיש שרק אני אוהב אותה,אנשים היא פשוט מלכה היא מנהלת את המשחק רק בנעיצת מבט ואני באמת אוהב את הגישה שלה הישירות "אני בוחרת להעיף את ליסה,את הליסה הזאת ?(סקאוט,וליסה עומדת לידם),כן כן את הליסה הזאת(איימי)" כזאת אמינות אני אוהב ליסה עשתה טעות שילמה על כך,איימי מדהימה ראו גם שהיא טובה באתגרים לכן אני מאוד רוצה ושאני מאוד אשמח אם היא תגיע לפנייל 2 ואפילו תיקח את המיליון דולר... זהו לבנתיים,אלייזה לא היתה משהו אומנם היא חמדוה לא יכאב לי אם תלך,כנל לאן ולג'ולי סקאוט מאמי אבל בהחלט לא ראויה לקבל כסף,טווילה אחל ה ואתה ואת איימי ארצה לראות בפיינל 2 ,שום גבר העונה לא מגיע לו לזכות (מבחינתי) הם פשוט לא היו טובים כל כך ... לבנתיים מה שאני יכול להגיד :"עונה מדהימה,איימי שולטת,אני מאאאאאת כבר לראות את הפרק הבא".

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

זה לפי דעתי מה שמגעיל באיימי.. הישירות שלה "אני הולכת להעצביע נגד ליסה, אני רוצה שליסה תעוף" (שליסה עומדת מולה), אני לא יודע מה יותר מגעיל בזה - זה שאיימי אומרת לליסה מול הפרצוף שהיא תצביע נגדה, או זה שהיא מדברת עליה בגוף שלישי למרות שהיא עומדת לידה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אם איימי הייתה עושה את זה מאחוריי הגב של ליסה יכול להיות שליסה הייתה מגלה את זה ומעיפה אותה, איימי הייתה יותר חכמה מזה היא לא תרצה את המשחק היא שחקה אותה כועסת וגרמה לליסה להרגיש אשמה ובכך ליסה לא ניסתה להציל ת'צמה אלה לפייס את איימי, מה שאומר איימי שחקנית מעולה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

להיפך. זה שלאיימי יש את האומץ להגיד את זה מול הפנים שלה, רק מראה שהיא שחקנית מעולה. את האמת זה לא כל כך קשור לשחקנית שבה אלא יותר לאישיות שלה - היא כנה.

Amir69

New member
../images/Emo58.gif908

רוב מריאנו אמר: FEAR KEEPS PEOPLE LOYAL כנראה שאיימי אימצה את המשפט הזה הבנות ממש מפחדות ממנה ואחרי מה שהיה עם ליסה הפחיד עוד יותר את הבנות. אם לשפוט לפי הפרומו הפרק הבא הולך להיות ממש מעניין כי הסכין שטווילה וג'ולי תקעו לבנים ניערה את סרג' (החרמן הקטן) כריס וצ'אד והם הולכים לעשות משהו נואש אבל מעניין. בסרביבור לייב פלטו ספוילר כשמישהו מהמתקשרים נראה לי אמר שהפרקים הקרובים יהיו מונוטונים והבנים יעזבו אחד אחד, כריס בוקר המנחה אמר זה לא בטוח ויכול להיות שיהיה איזה טוויסט. בהתחלה לא לקחתי את זה ברצינות ואז שמתי לב שיש יותר מדי אנשים, עד פרק 13 אמורים לעוף 5 אנשים אבל יש עוד 4 פרקים ... אם הייתי אחד מהבנים הייתי פונה לאלייזה וג'ולי ומנסה להציע להם פיינל פור כי אחרי שהבנים ילכו איימי תלך על הצעירות כי את טווילה סקאוט וליאן היא יכולה לנצח בכל אתגר בפיינל פור. הייתי מציע להן פיינל פור במקום סרג' . אני תופס מכריס וצ'אד אנשים חכמים בשביל המשחק אני מקווה שהם יקלטו את זה

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו CBS - פאשלה שלהם?

יש בפרומו פאשלה עצבנית, שכנראה מספיילרת את הפרק הבא. נראה שהם התבלבלו (כמו שקרה להם בעונה הקודמת של המירוץ) ושמו את הפרומו של פרק 910 במקום 909. מי שלא רוצה לדעת מה קורה בפרומו, שלא ירד למטה.
בפרומו הקריין אומר, וכתוב בגדול - the women outnumber the men 5 to 3, כשכולנו יודעים שיש 6 בנות ולא 5
היחידה שלא מצאתי בפרומו היא ליאן. רואים את שלושת הגברים, איימי, ג'ולי, עליזה, סקאוט וטוויילה - אבל לא רואים את ליאן. יכול להיות שזו סתם טעות, אבל - כמו שקרה להם כבר עם המירוץ - יכול להיות שמישהו שם פישל ואנחנו יודעים שליאן הולכת הביתה בפרק הבא.

willo

New member
../images/Emo58.gif

לא שמתי לב לכך, אבל הלוואי וזה נכון, כי אם כן, ובהמחה שאיימי לא הצביעה נגד לי-אן זה אומר שלפחות טווילה הצטרפה חזרה לבנים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

בטח סתם טעות בספירה כי לפי הפרומו עצמו לא מראים שאיכשהוא הנשים דואגות או הגברים שמחים הפרומו בהחלט מרמז הפרק הבא ולא אחריו אלה אם כן קרא משהו לאחת הבנות שהיא נאלצה לעזוב בלי טריבל קונסיל

../images/Emo58.gif

אוף איתי... למה אני אף פעם לא יכולה להתאפק כשיש סימנים לספויילר עתידי? רווח למי שלא קרא את ההודעה של מאיה.... אני מקווה שזו סתם טעות. ליאן נראת לי חמודה, ומשום מה יש לי הרגשה שאם כבר מישהי מהבנות אמורה לעוף, אז אלייזה תעוף הרבה לפניה. אבל כל זמן שזו עדיין לא איימי, אני שמחה. עכשיו צריך לחכות ליום שישי בבוקר ולראות מה יהיה... |מלח| |מיים| |מלח| |מיים|.

anatile

New member
../images/Emo58.gif

או...שיכול להיות שעפים שניים במהלך הפרק הבא...והחלק הזה של הפרומו נלקח מאמצע הפרק... מה אתם אומרים על זה? ואגב, זה לא היה מוזר שבפרק הקודם ממש אמרו בפרומו שיהיה איחוד?זה לא אמור להיות הפתעה?!?!לדעתי מארק עוד מתכנן להפתיע ובגדול. אהיה מאוכזבת אם לא.

למעלה