../images/Emo41.gifהישרדות פרק 8 עונה 9 ../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif
קודם כל,מרגיז לי בעין : "אני מתגעגע לצעירים,מרגיז שרק מבוגרים מנהלים את המשחק",ובלע בלע בלע... רדו מזה! כנראה ה"צעירים"לא היו מספיק טובים,ג'ון קיי עף כי לא הזיז את התחת שלו ולא ניסה לעשות כלום והדבר הכי מפגר שהוא עשה שהוא קבר את עצמו בזה שהלך לכריס ואמר לו "אני חושב שצריך להעיפ את צ'אד" עד לרגע שהוא אמר את זה ג'ון היה בטוח כי רצו להשאיר אותו,אז זה בעיה שלו שהוא עף.... אולי זה דבר מאוד דפוק מצד הגברים לעשות אבל ברגע שהוא אומר דבר כזה לאחד מבין הברית של צ'אד אז למה את מצפה? אם תתקע בכין לצ'יאד תתקע גם לכריס... ובנוגע לפרק היום: אני לא יודע מה כל התלונות האלו,אבל אני ממש ממש אהבתי לא ידוע כל פרק עד עכשיו לא שיעמם...(לפחות מבחינתי). רורי-אומנם בפרקים האחרונים(2) הוא היה דוקא נחמד ונתן את כל עצמו בשביל המשחק אבל הוא עשה זאת רק כי ידע שהוא על ה"איש שמועמד ללכת אם נפסיד",שהוא היה בלופבי לא זכור לי שעשה כלום ואפילו רב עם הגברים אז רורי : גו הום! תהנה לך בבית .. איימי
-לא יודע המ איתכם אבל אני מרגיש שרק אני אוהב אותה,אנשים היא פשוט מלכה היא מנהלת את המשחק רק בנעיצת מבט ואני באמת אוהב את הגישה שלה הישירות "אני בוחרת להעיף את ליסה,את הליסה הזאת ?(סקאוט,וליסה עומדת לידם),כן כן את הליסה הזאת(איימי)" כזאת אמינות אני אוהב ליסה עשתה טעות שילמה על כך,איימי מדהימה ראו גם שהיא טובה באתגרים לכן אני מאוד רוצה ושאני מאוד אשמח אם היא תגיע לפנייל 2 ואפילו תיקח את המיליון דולר... זהו לבנתיים,אלייזה לא היתה משהו אומנם היא חמדוה לא יכאב לי אם תלך,כנל לאן ולג'ולי סקאוט מאמי אבל בהחלט לא ראויה לקבל כסף,טווילה אחל ה ואתה ואת איימי ארצה לראות בפיינל 2 ,שום גבר העונה לא מגיע לו לזכות (מבחינתי) הם פשוט לא היו טובים כל כך ... לבנתיים מה שאני יכול להגיד :"עונה מדהימה,איימי שולטת,אני מאאאאאת כבר לראות את הפרק הבא".