הישרדות 908

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט מגיע לגברים שהעיפו את ג'וני. ההבעה על פניהם של כריס וצ'אד היתה נהדרת. חוץ מזה, אני מעדיפה בריתות מתחלפות וטרייבל מעניין. אחרת זה נורא צפוי. זה מה שעשה את עונה 7 מעניינת כל כך. לדעתי (ולא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה) המצב הוא כזה: ברית מרובעת חזקה, שמורכבת משתי תתי-בריתות - ליאן ואיימי, סקאוט וטווילה. והארבע האלה חזק בדרך לפיינל פור. גם לדעתי הן יעיפו את הגברים (שלא יפריעו עם החסינויות), ואח"כ יתפנו להעיף את אלייזה (שאמנם מעצבנת, אבל עדיף להשאיר אותה על פני הגברים) ואת ג'ולי. בעיקרון, כל עוד איימי וסקאוט שם יהיה משעמם.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifלפי דעתי

נוצר מצב שבו הבנות מחולקות ל-3 זוגות: איימי וליאן, עליזה וג'ולי וסקאוט וטווילה. אחרי שיעיפו את כל הבנים אותי זה יעניין איזה זוג ישלוט שם. אם איימי חכמה היא תדאג להעיף את עליזה/ג'ולי ולהשאיר את השניה. אחרי זה להעיף את סקאוט/טווילה ולהשאיר את השניה וככה היא דואגת לפרק את הבריתות הצמודות ונשארת עם ליאן כל הדרך לפיינל 2.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מוקדם מדי לקבוע מסמרות. לפי דברי סקאוט כשהיא הצביעה במועת השבט (באיינסיידר באתר) אני חושב שהכל עוד פתוח. המבחן יהיה בשבוע הבא, יש עוד תקווה לעניין בעונה הזו.

../images/Emo58.gif

נו ואם היו קוראים לזה יאסופובי? אני לא מאמין שהתרחיש השני שלך יתממש בלי קשר למה שפרטת שם, הבנות יעיפו אותם אחד אחד, אתם טועים לחשוב שטווילה וג'ולי הן אאוטסיידריות לדעתי זה רחוק מהמציאות, טווילה קשורה לסקאוט וג'ולי לאלייזה ככה שהבנות הרבה יותר מעורבבות מזה. זאת ברית חזקה כי היא הומוגנית מבחינת מין וגם הברית שמנגד הומוגנית מהבחינה הזו לכן הסיכויים אפסיים לערבב את זה. לא פחות מזה, לכל בחורה יש פחות או יותר סיכוי שוה בין הבנות, אין שם ברית מרכזית ונספחים כמו שהיו לפעמים בסדרות הקודמות שאז אפשר לנסות לשכנע אנשים לערוק.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif908../images/Emo28.gif

אני לא יודע מה אתכם אבל לפי דעתי היה פרק טוב מאוד! טוב אבל אני אולי משוחד כי לא סבלתי את רורי
. די הופתעתי שטווילה וג'ולי הלכו לצד של הבנות, אבל זה לא שינה לי כי גם הייתי מאוד (!) שמח לראות את איימי עפה. אלייזה
כרגיל.. ממש שמחתי שהיא לא הכניסה את עצמה לסכנת העפה אחרי המיזוג. ג'ולי
באותה דרגת פייבוריטיות (
) של אליזוש. טווילה
חדשה ברשימה! ממש אהבתי אותה הפרק. אני מקווה שיעיפו את איימי בפרק הבא.. ד"א לפי הסדר שג'ף קרא את השמות לרגע חשבתי ששאר הבנות הצביעו נגד איימי..

../images/Emo58.gif908

כמובן שכולם יכתבו עכשיו שזה היה צפוי אבל אני מזמין אותכם לחזור לשרשור של העץ הקודם, שם רובכם כתבתם שההעפה של ג'ון היתה אסטרטגיה נכונה ואני הייתי זה שצפה את החורבן. כבר בפרק הקודם אמרתי שזאת היתה טעות מוחלטת וצפיתי את מה שיקרה, מלבד הצעד הטפשי יחסית מצד הבנות להעיף דוקא את רורי ולא את כריס.. אבל זאת לא הנקודה. הבנים פשוט הביאו על עצמם את המצב הזה בכך שהשאירו את ג'ולי וכנראה, אם לא יהיה איזה טוויסט, הכריעו גם את עתיד הפרקים הקרובים. אז קודם כל אני לוקח את הקרדיט האמיתי ואת הזכות להגיד שזה היה צפוי ולצערי התחזית שלי התממשה, עד עכשיו אהבתי את הסדרה אבל נראה לי שהפרקים הבאים יהיו חלשים ומעצבנים כשהגברים יצטרכו לסבול את הנשים כשהן ביתרון ברור ולספור את ימיהם באחרונים על האי. אני לא חושב שהם מסוגלים לעשות משהו לשיפור מצבם בגלל שהברית של הבנות, מעבר לזה שהיא מבוססת על מין, היא לא מחולקת לברית מרכזית ולנספחים, כמו הרבה בריתות בעונות הקודמות אלא ע"י כח מרכזי- איימי עם בת הזוג שלה ששכחתי את שמה ואז הזוגות ג'ולי ועליזה וסקאוט וטווילה כשכל זוג חייב ורוצה להיצמד לאחרים עד לסילוק אחרון הגברים. רק אז הסדרה תחזור להיות מעניינת, לצערי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כבוד לך על הניחוש (וזה היה בשיא הרצינות, לא בציניות)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני כבר רצה להכין לך אליל חסינות משל עצמך. וההודעה הזו כן נכתבה בציניות. יופי, הצלחת לחזות שהבנות יעיפו את הבנים. ביג פאקינג דיל. חוץ מזה, שלפי ההערות שלך אתה או רואה כל פרק שלוש פעמים ורואה את כל האינסיידרים חמש פעמים - או שאתה קורא ספוילרים. המצב האחרון נראה לי נכון יותר (לאור הודעות העבר שלך על היותנו חסרי חיים) - וכדאי שתפסיק עם זה. אני שמחה שאתה רוצה להראות חכם ו"מבין" בהישרדות, אבל זה מעצבן אם אתה בעצם מפרסם ספוילרים. וד"א זה remedy ולא לימונדה.

די כבר לקשקש

שום דבר ממה שכתבת לא נכון. אני חזיתי את מה שיקרה מיד אחרי שראיתי את הפרק הקודם ואף אחד אחר, אם אני זוכר נכול, לא כתב את זה , להפך- הייתם בטוחים שטוילה וג'ולי ישארו עם הגברים. אני ממש לא קורא ספויילרים לפני שאני רואה פרק כדי לא להרוס לעצמי ואני בכלל לא יודע מה זה אינסיידרים אני אשמח אם תגידי לי מה זה, אני רואה רק פרקים, לא מכמס לאתרים ולא כלום. די לרדוף אותי כבר אני יודע שאת שונאת אותי כולם יודעים יאלה חלאס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הנה, אפילו לא הייתי צריכה למצוא את השרשור הקודם (דבר שאין סיכוי בעולם שאני אעשה, לא משנה עד כמה אתה מעצבן אותי).

מה יש בלינק הזה?

התכוונתי לשרשור של הפרק הקודם, שם לא ניחשתי מה יקרה בהמשך אלא נתתי הערכות מנומקות ומבוססות למה שהולך לקרות ויש הבדל גדול. למה צרפת לינק לשרשור הנוכחי? איך זה עוזר?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif908

היה שווה לראות את הפרק רק כדי לראות את הפרצוף ההמום של כריס בסוף הפרק. אולי סוף סוף הוא הבין שהאסטרטגיה של "בואו נעיף את האנשים החלשים מהקבוצה למרות שאנחנו מפסידים בכל תחרות" הייתה טעות, בעיקר ששבוע שעבר עוד היה להם סיכוי קטן להשוות אבל במקום לראות את התמונה הגדולה הם ראו את התמונה הדימיונית של שלושתם בפיינל 3. שמחתי שרורי עף. לא חשבתי שהוא היה שחקן טוב הוא רק ניצל בעזרת טעות של בבה וטעות של ליסה, אני לא חושב שהוא עשה משהו שעד כדי כך הציל אותו (חוץ מהניצחוו בחסינות שבוע שעבר) אני חושב שזה חכם שטוויאלה וג'ולי נשארו עם הבנות, הבנים היו מעיפים אותן ברגע שהם היו נשארים 5, אם הבנות עוד יש להם סיכוי כלשהו (סקוט לא תבגוד בטוויאלה וגם אלייזה די בוטחת בג'ולי). אני לא חושב שאיימי כזו שולטת במשחק ואני חושב שיעיפו אותה די מהר אחרי שהבנים יעופו (אם כמובן המצב ימשיך ככה בנות נגד בנים) כי היא גם איום פיזי. אני לא אתפלא אם בסוף סקוט תגיע לפיינל 2. אני לא רואה פה שום השוואה לאול-סטאר. באול סטאר כול היום סתומים, פה אני עוד מסוגל לראות את טוואילה או אפילו את אלייזה מארגנות מרד נגד איימי (אל תשכחו שאלייזה הרגישה מאוימת ע"י דולי היא העיפה אותה ישר ככה שיש סיכוי למהפכים) אני חושב שהעונה הזאת בסדר. היא לא ממש טובה, אבל מספיק מעניינת כדי שאני אשאר במתח לראות מי עף בפרק הבא.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

כמובן שאני האחרונה לראות את הפרק, או יותר נכון לכתוב בפורום (ראיתי כבר בבוקר
) בקצרה, היה פרק ממש נחמד, אבל עדיין פרק שעבר היה מבין היפים בעונה. תחרות הפרס הייתה מגניבה!! וסוף סוף יש להם רעיונות חדשים ומעניינים תחרות החסינות גם הייתה נחמדה, אבל אין מצב שהייתי מצליחה להביא יותר מדגל אחד, זה נראה ממש קשה!!! ממש התבאסתי שרורי יצא. אוף. התחלתי לאהוב אותו מהפרקים האחרונים, אבל אם זה הוא או איימי אז ברור שהוא יעוף לא איימי
!! ולסיום, אני עם ליאן כל הדרך עם למיליון. ליאן שולטת
!!!

Doji

New member
9x08 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, אני אוהב פרקי איחוד - בריתות נחשפות או נשברות בהם. כפי שכתבתי בסיכום פרק הקודם ההעפה של ג'וני תביא לעונה של בנות בלבד בשלבים האחרונים. הן יעיפו מהר את שלושת הבנים שנותרו ואח"כ יתפנו לטפל באלייזה (קראתי שמישהו קרא לה "רוני עמר של הישרדות"
). הבחירה של טווילה וג'ולי היתה חכמה ויש להן סיכוי להגיע רחוק יותר עם הבנות מאשר עם שבט לופבי ז"ל. לטווילה יש את חברתה הזקנה סקאוט בשבט ולג'ולי יש את אלייזה. לא מהמשובחות של עונות הישרדות, אבל בפרקים האחרונים חל שיפור מתחילת העונה. ועכשיו אני הולך לצפות בפרק האחרון של השוליה

../images/Emo58.gif לפי איך שזה נראה עכשיו

סדר העונות אצלי יהיה: 1. איי הפנינה 2. אוסטרליה 3. בורניאו 4. אמזונס 5. מרקיזס 6. ונואטו 7. אולסטרס 8. תאילנד 9. אפריקה כך שונואטו די שייכת לעונות היותר גרועות של הסדרה בגלל שיותר יותר אנשים מעניינים עפים. כמו באולסטרס, הייתי מעדיף לראות יותר מרוב ססטרנינו ומרודי מאשר אמבר וג'נה לואיס.

../images/Emo58.gif 908

איימי מלכה. לא ברור לי מה יש לרובכם נגדה, אבל כבר מהפרקים הראשונים היה ברור לי שהיא הפייבוריטית שלי לעונה הזו. חבל שרורי לא עף לפני האיחוד, ממש התבעסתי שהוא הצליח להעביר לבנים את המסר שאיימי היא בעלת הכוח בשבט. עכשיו הסיכויים שלה לנצח קטנים מרגע לרגע ואני חרדה מהרגע שבו אני אאלץ לבחור פייבוריטית חדשה (ליאן מסתמנת כאופציה לא רעה) אני מקווה שהבנות ישארו יחד ויעיפו קודם כל את כל הבנים. זו תהיה הדרך הבטוחה בשבילן להתקדם הלאה במשחק (בדיוק בשיטה של חמשת המופלאים שהעיפו אחד אחד את כל מי שהם ראו בו איום) אין מה לעשות, בחסינויות הפיזיות לבנים יש סוג של יתרון. אין לי שום בעיה עם גמר של נשים בלבד, האמת, זה בדיוק מה שמגיע לבנים שנשארו, על ההעפה המטופשת של ג'ון. רק דבר אחד מציק לי, אני לא מסוגלת לראות את סקאוט יותר, היא מתחילה להזכיר לי את ליל מעונה 7, ואם היא חלילה תגיע להיות בין השניים האחרונים (מה שדיי אפשרי כיוון שהיא כרגע ממש לא מהווה איום על אף אחד), אני אצטרך לירות בעצמי... מה שכן, דיי ריחמתי עליה בתחרות חסינות. ראו כמה שקשה לה, וכמה היא מתאמצת ולמרות שהיה ברור שאין לה שום סיכוי להשיג את החסינות היא לא פרשה והמשיכה לנסות. על זה, כל הכבוד לה .

maya567

New member
../images/Emo58.gif908

מכיוון שההתייחסויות לפרק רבות, אני אתמקד בנקודות קטנות ששמתי לב אליהן במהלך הפרק. סארג' הרג אותי כשהוא אמר שהוא היה באירופה ולכן התפשט
. ד"א גם טווילה הורידה חלק מבגדיה... בריוורד כל אחד קיבל בערך עוגיה אחת. לא שווה. אני לא מבינה איך הרגל התותבת של צ'אד עוד לא התפרקה, הייתי בטוחה שבאימיוניטי היום היא תתפרק לו באמצע הדרך. חוץ מזה, היציאה של כריס בהחלט היתה קורעת. נחמד לראות שלצ'אד יש חוש הומור (אם זה היה רורי זה כבר היה נגמר במכות). הדגל החדש בהחלט שווה. השם דווקא לא רע. בכל מקרה אף פעם לא אהבתי את שמות השבטים המאוחדים, ולראייה אני לא זוכרת אף שם כמעט (חוץ מסבוגה מוגו ובלבואה - וגם זה רק בגלל רופרט וסילבסטר סטאלון. טוב נו, גם ז'אקארה אני זוכרת. זהו). מעבר לכך, ההתמקדות בבריתות של כריס היתה סימן מטרים רע. בדר"כ כשמתעסקים בבריתות של בנאדם כל-כך הרבה (אלא אם כן קוראים לך רוב מריאנו או ססטרנינו) הבריתות הללו יתפרקו. העריכה כבר מפרק שעבר סימנה שרורי ילך הביתה, כשפתאום הוא הפך לדמות חביבה למדי. לא מפריע לי שהוא ספציפית הלך הביתה, אבל חבל לי שהברית של הנשים הצליחה. מצד אחד, מגניב לראות 6 בנות בסוף, מצד שני זה די גרוע למשחק - זה יהיה תאילנד 3 (אחרי שבעונה הקודמת כבר היה לנו תאילנד 2). הצד החיובי היחיד הוא שאני לא ארגיש רע כל כך שאני לא אראה את הפרקים האחרונים. גם ככה כבר לא ישארו לי פייבוריטים (שהם, להזכירכם, כריס וצ'אד).

walking

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 908

*ממורמר* פרק מצוין חוץ מההעפה. רורי היה הפייבוריט שלי מההתחלה. העונה הזאת מצליחה בנתיים לא בגלל הבריתות אלא בגלל האנשים, כולם מעניינים לא כמו בחלק מהעונות הקודמות שקיבלנו את אמבר בעלת הנפח האישי הענק. נראה לי שאפשר לוותר על "החתונה של טווילה וסארג'" :| פייבוריט: צ'אד - רק בגלל הפרצוף שהוא דפק בטרייבל קאונסל פרק הבא איימי עפה הבנות עדיין 5 על 4 ועדיף להעיף את הדיקטטור. מצד שני הבנים מעוצבנים על טווילה וג'ולי. הבנים יצביעו לטווילה, איימי תצביע לכריס והבנות יצביעו לאיימי. פרק טוב רק שלא יהפוך לי לתאילנד :|

למעלה